Hier vind je de veelgestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Speeddaten

Tijdens horeca avonden wordt er soms begonnen met een speeddate zodat iedereen elkaar spreekt en het ijs is meteen gebroken zodat je daarna makkelijker een praatje maakt met iemand anders!Tijdens andere activiteiten word je meestal ingedeeld in een groepje met leeftijdsgenoten, zo spreek je dus ook een aantal mensen 1 op 1. Een speeddate is in het leven geroepen om op een laagdrempelige manier veel mensen in een korte tijd te spreken. Meestal duurt een speeddate zo’n 4 minuten per gesprek, vaak wordt dit als kort ervaren, maar het is lang genoeg om een eerste indruk te krijgen en om te beslissen of je die persoon nog eens wilt spreken. Het is niet verplicht mee te doen, maar zeker aan te raden!

Categorie: Speeddaten

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens een speeddate zul je heel veel andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Zo krijgen ook ‘onopgemerkte’ vrijgezellen een kans om andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 4 a 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag op de avond.

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Er kan meerdere keren ‘ja’ worden ingevuld. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandeld de kaarten vertrouwelijk. Binnen 48 uur ontvang je jouw persoonlijke matchmail.

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

Na de speeddate is er meestal gelegenheid om nog na te praten.

Categorie: Speeddaten