Hier vind je de veelgestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Community

We vragen iedereen om een duidelijke profielfoto van zijn/haar gezicht toe te voegen aan het account. Zo is het een open en eerlijke community voor iedereen. Daarnaast moeten de berichten netjes gehouden worden, dus geen scheldwoorden, beledigingen etc.

Categorie: Community

We willen het uiteraard gezellig houden, daarom zijn de community richtlijnen en activiteiten- en deelnemersrichtlijnen van toepassing. Deze kun je teruglezen in de community. Natuurlijk houden wij van Mingle the Single ook een oogje in het zeil en kun je ons laten weten als iets niet lekker loopt.

Categorie: Community

Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je rondkijken op de community op het prikbord met verschillende berichten van members, de geplaatste activiteiten en ook bij de members. Hier kun je uitgebreid zoeken tussen de members. Zo kun je zoeken op leeftijdsrange, geslacht,  interesse, woonplaats en regio waar members activiteiten zouden willen doen. Klik op uitgebreid zoeken naast het zoekbalkje. Heb je interesse in iemand? Voeg hem of haar toe als vriend en stuur hem of haar dan een berichtje 😉

Categorie: Community

Je kunt jouw lidmaatschap op elk moment stopzetten. Op de community staat duidelijk uitgelegd hoe jij dit doet. Het betaalde lidmaatschap wordt niet terugbetaald.

Categorie: Community

Je kunt lid worden wanneer je single/alleenstaand/vrijgezel bent en 25+ jaar oud bent. Verder zijn er geen beperkingen 😉 Iedereen is welkom!

Categorie: Community

Er zit een lidmaatschapsbedrag verbonden aan de community van €14,95 per 3 maanden. Je kunt betalen via iDeal.

Categorie: Community

Er worden veel verschillende soorten activiteiten georganiseerd door members. Wandelingen, dansavonden, sportieve activiteiten zoals klimmen, BBQ’en, een escape room, uiteten, samen naar het theater en ga zo maar door!

Naast de activiteiten die members organiseren, organiseren we een laagdrempelige maandelijkse singlesborrel, Exclusief voor jou als lid, waar een host van Mingle the Single je met open armen ontvangt! De locatie van de borrel is alleen zichtbaar in onze community.

Je kunt gemakkelijk deelnemen aan de activiteiten door je aan te melden bij de activiteit. Na het aanmelden kan jij jezelf gewoonlijk  toevoegen aan de Whatsapp groepsapp voor het activiteit. De voorpret kan beginnen!

Categorie: Community

De Mingle the Single community is een online platform bedoeld voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen van alle leeftijden die op zoek zijn naar andere single mensen die het leuk vinden samen kleinschalige OFFLINE activiteiten te ondernemen en op die wijze in contact te komen met andere singles.

Wij zijn een service bedoeld voor singles die op zoek zijn naar mensen die het leuk vinden samen activiteiten te ondernemen, maar ook oprechte, serieuze mensen die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken.

Categorie: Community

Activiteiten

Heb je (inmiddels) een relatie, schrijf je dan gerust in voor onze mailinglijst oud-deelnemers / koppels als je het leuk vindt om een keer naar een activiteit voor niet-singles wilt komen. Dit soort activiteiten organiseren we een aantal keer per jaar. Inschrijven kan hier!

Categorie: Activiteiten

Bij de activiteiten is altijd minimaal één begeleider van Mingle the Single aanwezig. De hostes zorgt dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en je kunt bij haar terecht met vragen.

Categorie: Activiteiten

Je mag ons altijd een mail (of bericht via het contactformulier) sturen wanneer je interesse hebt om mee te doen aan een uitverkochte activiteit, we houden een wachtlijst bij en wanneer er een plekje vrijkomt brengen we je op de hoogte.

Categorie: Activiteiten

De meeste activiteiten zijn leeftijdsgebonden. Wij begrijpen dat jouw grote liefde misschien niet van jouw leeftijd hoeft te zijn, daarom nodigen we je uit om jouw interesse in de activiteit door te geven aan ons. Dit kan gemakkelijk via onze social media, of via het contactformulier op de website.

Categorie: Activiteiten

Het aantal aanmeldingen ligt momenteel tussen de 25 en 40 deelnemers. Er zullen dus altijd genoeg mensen zijn om mee te minglen.

Categorie: Activiteiten

Na betaling is de boeking definitief en is het niet mogelijk om te annuleren. Wel is het mogelijk om de aanmelding over te dragen aan een andere single (in dezelfde leeftijdscategorie/geslacht). In onze algemene voorwaarden kan je hier meer over vinden.

Categorie: Activiteiten

De kosten voor onze activiteiten zijn erg uiteenlopend. Dit hangt af van de exclusiviteit van de activiteit. Bekijk op de aanmeld-pagina op onze website hoeveel onze huidige activiteiten kosten.

Categorie: Activiteiten

Deelnemers

Wij snappen als geen ander dat je graag wilt weten wat voor soort mensen er tijdens de activiteit aanwezig zullen zijn, want voor een groot deel bepaalt dit het plezier van de dag. We kunnen niet 100% garanderen dat je jouw type mens tegenkomt, maar we kunnen je wel het volgende garanderen: iedereen is single, iedereen valt binnen de genoemde leeftijdscategorie van de activiteit en we streven ernaar dat de verhouding m/v ongeveer gelijk is. Het belangrijkste aspect is dat iedereen het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en hiervoor openstaat.

Categorie: Deelnemers

Bij de activiteiten speciaal voor singles dienen alle deelnemers single, alleenstaand of vrijgezel te zijn. Dit garandeert dat geen enkele single een blauwtje loopt wanneer hij/zij op iemand afstapt die niet opzoek blijkt te zijn. Uiteraard is het wel mogelijk dat er enkel vriendschappen ontstaan tijdens onze activiteiten.

Heb je (inmiddels) een relatie, schrijf je dan gerust in voor onze mailinglijst oud-deelnemers / koppels als je het leuk vindt om een keer naar een activiteit voor niet-singles wilt komen. Dit soort activiteiten organiseren we een aantal keer per jaar. Inschrijven kan hier!

Categorie: Deelnemers

Nee, zeker niet! Onze ervaring is dat singles zich meteen op hun gemak voelen bij het eerste gesprek. Ze ervaren tijdens het eerste gesprek dat het allemaal wel mee valt en krijgen er heel veel plezier in! Het is een veilige manier van daten en nieuwe mensen ontmoeten.

Categorie: Deelnemers

Tot op heden hebben wij alleen activiteiten voor hetero’s. Houdt onze social media en website in de gaten voor updates over onze activiteiten en doelgroepen.

Categorie: Deelnemers

Nee, je koopt een kaartje voor jouw eigen leeftijdscategorie. De meeste deelnemers zijn voornamelijk geïnteresseerd in mensen van hun eigen leeftijdscategorie, dus op de manier maakt u en maken anderen de meeste kans op het vinden van een match.

Categorie: Deelnemers

Nee, wij geven vooraf geen persoonsgegevens vrij van de andere deelnemers.

Categorie: Deelnemers

Na afloop van de activiteit sturen wij alle deelnemers een mailtje, waarin de interesse in een andere deelnemer kan worden ingevuld. Wanneer de match wederzijds is, brengen wij jullie in contact met elkaar door gegevens uit te wisselen. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de activiteit zelf contactgegevens te vragen aan degene die jij graag nog eens zou willen spreken.

Categorie: Deelnemers

Speeddaten

Tijdens horeca avonden wordt er soms begonnen met een speeddate zodat iedereen elkaar spreekt en het ijs is meteen gebroken zodat je daarna makkelijker een praatje maakt met iemand anders!Tijdens andere activiteiten word je meestal ingedeeld in een groepje met leeftijdsgenoten, zo spreek je dus ook een aantal mensen 1 op 1. Een speeddate is in het leven geroepen om op een laagdrempelige manier veel mensen in een korte tijd te spreken. Meestal duurt een speeddate zo’n 4 minuten per gesprek, vaak wordt dit als kort ervaren, maar het is lang genoeg om een eerste indruk te krijgen en om te beslissen of je die persoon nog eens wilt spreken. Het is niet verplicht mee te doen, maar zeker aan te raden!

Categorie: Speeddaten

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens een speeddate zul je heel veel andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Zo krijgen ook ‘onopgemerkte’ vrijgezellen een kans om andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 4 a 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag op de avond.

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Er kan meerdere keren ‘ja’ worden ingevuld. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandeld de kaarten vertrouwelijk. Binnen 48 uur ontvang je jouw persoonlijke matchmail.

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

Na de speeddate is er meestal gelegenheid om nog na te praten.

Categorie: Speeddaten

Algemeen

Dit hangt af van de activiteit. Graag horen wij of er aanpassingen nodig zijn om jou welkom te kunnen heten bij onze activiteiten. Wij raden je aan om contact met ons op te nemen via het contactformulier of via social media.

Categorie: Algemeen

Tijdens het aanmelden is er de mogelijkheid om Mingle the Single te informeren over eventuele allergieën. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden. Wij hopen uiteraard dat iedereen zich welkom voelt tijdens onze activiteiten.

Categorie: Algemeen

Bij hetero speeddating probeert de organisatie altijd een (ongeveer) gelijke verdeling van aanwezige mannen en vrouwen op het event te hebben. Dit kan een klein beetje afwijken, maar we doen ons best 🙂

Categorie: Algemeen

Wij hebben helaas geen invloed op de aangekruisde ja-tjes van de deelnemers. Een leuke avond is sowieso gegarandeerd!

Categorie: Algemeen