Word lid van de leukste singles club van Nederland!

Ben jij ook toe aan nieuwe contacten, vriendschappen of misschien wel de liefde?

Leg het eerste contact online en onderneem offline leuke dingen!

Betaald lidmaatschap al vanaf €3,95 per maand

Doe leuke activiteiten, ontmoet en chat met andere singles

Leg het eerste contact online en doe mee aan leuke activiteiten in groepsverband. Ontmoet andere singles die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken met gelijkgestemden!

Kies jouw lidmaatschap en word ook Mingler!

Voor wie is de community?

De Mingle the Single community is een online platform bedoeld voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen van alle leeftijden die op zoek zijn naar andere single mensen die het leuk vinden samen kleinschalige OFFLINE activiteiten te ondernemen en op die wijze in contact te komen met andere singles.

Je kunt deelnemen aan allerlei soorten activiteiten, zowel actief als minder actief. Heb jij zin in het maken van een mooie wandeling of fietstocht, een gezellig etentje of een festival? Dan ben je hier aan het juiste adres! In de community zitten singles die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken met gelijkgestemden.

Liefde, vriendschap of een gezellige dag!

In je profiel kun je aangeven of je opzoek bent naar liefde, vriendschap of allebei. Ook kun je interesses aangeven en je kunt invullen in welke regio’s je een activiteit zou willen doen. Via de uitgebreide zoekfilter kun je zoeken naar gelijkgestemden op leeftijd, geslacht, plaats, regio, interesses, etc.

Hoe werkt het?

  1. Klik op onderstaande button om je aan te melden
  2. Je kunt nu je profiel invullen (ben je opzoek naar vriendschap, liefde of allebei, je interesses en je regio) en een foto uploaden. Vervolgens betaal je via iDeal het lidmaatschapsbedrag € 14,95 per 3 maanden (of kies een ander lidmaatschap van 6 of 12 maanden)
  3. Je hebt nu toegang tot de community en kunt direct doorklikken naar de geplande activiteiten – en je (gratis) aanmelden
  4. Bekijk de groepen en members, zie wie dezelfde interesses heeft.
  5. Zin om iets te doen? Plan zelf een activiteit, andere members kunnen zich direct aanmelden!

Over ons

 

Wij zijn Laura en Natascha, oprichtsters van Mingle the Single. Wat begon als een eenmalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste singles-communities in Nederland! Het is onze harten-missie om zoveel mogelijk singles met elkaar te verbinden, of het nu is voor vriendschap, liefde of gewoon om een leuke dag te hebben.

Inmiddels zijn er al vele relaties en vriendschappen ontstaan dankzij Mingle the Single, maar dit is niet het hoofddoel van ons platform. Natuurlijk is het fantastisch als het gebeurt, maar dit komt meestal wanneer je het niet verwacht.

Als organisatie vinden we het belangrijk om toegankelijk en bereikbaar te zijn, daarom is iedereen bij ons welkom. Je kunt ons ook altijd even bellen, mailen of appen, of spreek ons aan op één van de singleborrels!

Sluit jij je ook aan en word je ook Mingler? We zien je graag in onze community!

Liefs,

Natascha (links) en Laura (rechts)

Weekenden op de bank zijn verleden tijd!

Neem nu zelf het heft in handen en ontmoet op ontspannen wijze gelijkgestemde singles!

Nieuwe mensen leren kennen was nog nooit zo makkelijk!

Ben jij het online daten zat en wil je gewoon leuke dingen doen met andere singles? Sluit je dan aan en word ook Mingler. Er zijn al talloze vriendschappen en relaties ontstaan dankzij onze community!

Doe dingen die je alleen niet zo snel zou doen!

Uiteten, naar de bios of een theaterbezoek? Kan best lastig zijn in je eentje. In onze community vind je gemakkelijk gelijkgestemden om iets mee te ondernemen!