Welkom bij de leukste singles community van Nederland

Organiseer zelf of neem deel aan activiteiten met andere gelijkgestemden

Weer een weekend op de bank, terwijl je eigenlijk iets leuks had willen doen?
Neem het heft in eigen hand en meld je aan bij onze singles community.

Hoe werkt het?

  1. Klik op onderstaande button om je aan te melden
  2. Je kunt nu je profiel invullen (ben je opzoek naar vriendschap, liefde of allebei, je interesses en je regio) en een foto uploaden. Vervolgens betaal je via iDeal het lidmaatschapsbedrag € 14,95 per 3 maanden
  3. Je hebt nu toegang tot de community en kunt direct doorklikken naar de geplande activiteiten – en je (gratis) aanmelden
  4. Bekijk de groepen en members, zie wie dezelfde interesses heeft.
  5. Zin om iets te doen? Plan zelf een activiteit, andere members kunnen zich direct aanmelden!

Initieer zelf een activiteit!

Als member kun je zelf (gratis) activiteiten organiseren of deelnemen aan (gratis) activiteiten die anderen gepland hebben! Ideaal voor wie niet wil wachten tot er een door Mingle the Single georganiseerde activiteit plaats vindt. Je kunt namelijk zelf op elk moment iets organiseren of deelnemen aan een activiteit van een andere member.

Dit soort activiteiten worden er gepland in onze community:

– Sushi eten
– Dagje Efteling
– Samen Oud & Nieuw vieren in de kroeg
– Festival bezoek
– Een wandeling met lunch
– Huiskamer etentje
– Sinterklaas Dobbelspel
– Bezoek aan ‘Grote Schijn’
– Wijn proeverij
– Bos wandeling
– Strandwandeling

Wat kan ik met de online community?

In de Mingle Community is het mogelijk om (spontane) kleinschalige activiteiten te plaatsen en/of deel te nemen aan activiteiten van anderen. Ook kun je contact leggen met andere members en je aansluiten bij groepen (of zelf een groep van jouw interesse maken). Het werkt heel gemakkelijk. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je te helpen.

Je kunt lid worden per 3 maanden. Met dit membership heb je volledige toegang tot onze online community, na aanmelding kun je direct een kijkje nemen en activiteiten plaatsen. Op elk gewenst moment kun je weer opzeggen (je maakt dan wel de 3 maanden af) of direct al je gegevens verwijderen.

 Voor wie is de community?

De Mingle the Single community is een online platform bedoeld voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen van alle leeftijden die op zoek zijn naar andere single mensen die het leuk vinden samen kleinschalige OFFLINE activiteiten te ondernemen en op die wijze in contact te komen met andere singles. 

Heb jij zin in het maken van een mooie wandeling of fietstocht, een dagje pretpark of een festival? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In de community zitten singles die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken met gelijkgestemden.

In je profiel kun je aangeven of je opzoek bent naar liefde, vriendschap of allebei. Ook kun je interesses aangeven en je kunt invullen in welke regio’s je een activiteit zou willen doen.

"Samen iets ondernemen is toch veel leuker dan alleen?!"

Wat kost de online community?

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat dat je allemaal gaat kosten, lees snel verder want het is echt niet veel! Het is dus een betaald lidmaatschap en je kunt lid worden per 3 maanden. Je hebt volledige toegang tot onze community en je kunt zelf kleinschalige activiteiten plaatsen en deelnemen aan activiteiten van anderen, aansluiten bij groepen van interesse,  connecten met andere members van de community, etc.

 Om het voor iedereen aantrekkelijk te maken om de community eens uit te proberen betaal je maar €4,98 per maand, het lidmaatschap loopt per 3 maanden. Voor dit geld heb je onbeperkt toegang tot de community en de activiteiten. Je kunt op elk moment opzeggen in je account, je abonnement wordt dan geannuleerd aan het eind het reeds betaalde termijn.

Vul je eigen profiel in, geef je interesses aan en bekijk profielen van anderen

Sluit gezellig aan bij de activiteiten van anderen of initieer zelf een activiteit!

Sluit je aan bij één of meerdere groepen van jouw interesse en ontdek mensen met dezelfde interesses

Ontdek de andere members en connect!

Eenvoudig en laagdrempelig

Heb jij aanstaande zondag zin in een wandeling, maar nu juist geen zin om alleen te gaan. Of wil je een museum bezoeken, maar lijkt het je leuk om dit met andere singles te doen?

Een activiteit plaatsen in onze community is zo gepiept! En voor je het weet schuiven er andere singles aan.

Thuis vanuit je luie stoel contact leggen

Leg thuis vanuit je luie stoel contact met andere gelijkgestemden die dezelfde hobby of interesse hebben, zie wie zich heeft aangemeld voor een activiteit!

 Zo werkt het!

Het is super eenvoudig! Meld je aan en bekijk direct alle geplande activiteiten, of plan zelf een leuke activiteit. Andere members zullen zich ook voor jou activiteit aanmelden. Optioneel kun je je profiel invullen, een foto uploaden en kijken wie er allemaal nog meer lid zijn.

Je kunt een ander lid ook een berichtje sturen om bijvoorbeeld aanvullende informatie te vragen over een activiteit. Het team van Mingle the Single beheert de community en houdt een oogje in het zeil.

We willen het uiteraard gezellig houden, daarom zijn de community richtlijnen en activiteiten- en deelnemersrichtlijnen van toepassing. Deze kun je teruglezen in de community. Natuurlijk houden wij van Mingle the Single ook een oogje in het zeil en kun je ons laten weten als iets niet lekker loopt.