fbpx

Members Community

Word lid van onze gezellige community & neem deel aan kleinschalige activiteiten georganiseerd door andere members (of jij zelf!)

 

 Initieer zelf een activiteit!

Mingle the Single organiseert natuurlijk de allerleukste activiteiten voor singles en dat blijven we ook doen. Maar vanaf nu kun jij als member zelf ook gratis activiteiten plannen (of deelnemen aan gratis activiteiten van anderen)! Ideaal voor wie niet wil wachten tot er een door ons georganiseerde activiteit plaats vindt. Je kunt namelijk zelf op elk moment iets organiseren of deelnemen aan een activiteit van een andere member.

Mingle the Single online community is een online service bedoeld voor singles die op zoek zijn naar mensen die het leuk vinden samen kleinschalige activiteiten te ondernemen, maar ook oprechte, serieuze mensen die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken met gelijkgestemden. Het is aan jou!

Wat kan ik met de online community?

In de Mingle Community is het mogelijk om (spontane) kleinschalige activiteiten te plaatsen en/of deel te nemen aan activiteiten van anderen. Ook kun je contact leggen met andere members en je aansluiten bij groepen (of zelf een groep van jouw interesse maken). Het werkt heel gemakkelijk. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je te helpen.

Je kunt lid worden per 3 maanden. Met dit membership heb je volledige toegang tot onze online community, na aanmelding kun je direct een kijkje nemen en activiteiten plaatsen. Op elk gewenst moment kun je weer opzeggen (je maakt dan wel de 3 maanden af) of direct al je gegevens verwijderen.

“Samen is toch veel leuker dan alleen?!”

Ja, ik word graag onderdeel van de community! Wat zijn de kosten?

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat dat je allemaal gaat kosten, lees snel verder want het is echt niet veel! Het is dus een betaald lidmaatschap en je kunt lid worden per 3 maanden. Je hebt volledige toegang tot onze community en je kunt zelf kleinschalige activiteiten plaatsen en deelnemen aan activiteiten van anderen,  connecten met andere members van de community, etc.

Nu met introductiekorting omdat we net geopend zijn en jou willen laten kennismaken! Alleen geldig bij inschrijving tot 1 februari 2022. Je betaalt voor de eerste 3 maanden slechts 1 euro per 3 maanden (=33 cent per maand!). Na deze 3 maanden betaal je €14,95 per 3 maanden (€4,98 per maand!). Je kunt op elk moment opzeggen in je account, je abonnement wordt dan geannuleerd aan het eind het reeds betaalde termijn.

Enne, de abonnementsprijs (€ 14,95 per 3 maanden) waarvoor je nu lid bent geworden blijft hetzelfde zolang je lid blijft

We willen het uiteraard gezellig houden, daarom zijn de community richtlijnen en activiteiten- en deelnemersrichtlijnen van toepassing. Deze kun je teruglezen in de community.

Uiteraard houden wij van Mingle the Single ook een oogje in het zeil en kun je ons laten weten als iets niet lekker loopt. Wanneer je je aanmeldt vraagt het systeem eerst om wat gegevens, op het eind kun je de betaling van 1 euro doen en kun je meteen in de community.

Eenvoudig en laagdrempelig

Heb jij aanstaande zondag zin in een wandeling, maar nu juist geen zin om alleen te gaan. Of wil je een museum bezoeken, maar lijkt het je leuk om dit met andere singles te doen?

Een activiteit plaatsen in onze community is zo gepiept! En voor je het weet schuiven er andere singles aan.

Probeer 3 maanden voor 1 euro

We snappen dat je eerst wil je uitproberen of dit iets voor jou is. Meld je nu aan en probeer 3 maanden voor maar 1 euro totaal (33 cent per maand). Daarna betaal je €4,98 per maand, het lidmaatschap loopt per kwartaal. (14,95 per 3 maanden).

Zo werkt het!

Het is super eenvoudig! Meld je aan, vul je gegevens in en bekijk alle geplande activiteiten, of plan zelf een leuke activiteit. Andere members zullen zich ook voor jou activiteit aanmelden.

Optioneel kun je je profiel invullen, een foto uploaden en kijken wie er allemaal nog meer lid zijn.

Je kunt een ander lid ook een berichtje sturen om bijvoorbeeld aanvullende informatie te vragen over een activiteit.

Het team van Mingle the Single beheert de community, dus geen ongenode gasten.