Over Mingle the Single

Als ‘singles community’ zijn we best wel uniek in Nederland en doen we hard ons best om zoveel mogelijk singles, vrijgezellen, alleenstaanden en alleengaanden samen te brengen. Of je nu op zoek bent naar vriendschap, gezelligheid of liefde, onze community is een fijne plek om leuke dingen te doen met gelijkgestemden. Samen een offline activiteit doen, maar het eerste contact online leggen is voor velen een fijne manier om over de drempel heen te stappen.

Naast het bieden van de community waar men zelf kleinschalige activiteiten kan initiëren, organiseren wij ook grotere singles events, zoals single borrels.

Wij zijn Laura & Natascha

Twee eventmanagers met oog voor de mens, kwaliteit in het werk en altijd kijkende hoe mensen te kunnen verbinden.

We ontmoetten elkaar op een netwerkborrel in 2018 en na wat afspraakjes, werkten we zo nu en dan samen aan een evenement. We merkten al gauw dat we elkaar goed aanvulden en fijn konden samenwerken.

 

Het ontstaan van Mingle the Single
Mingle the Single ontstond door een idee van kinderopvang directrice Stefanie Verrijp van Kivido, zij had veel alleenstaande ouders in haar klantenbestand. Geïnspireerd tijdens een netwerkbijeenkomst waar in geuren en kleuren werd gesproken over speeddaten, wilde zij een avond laten organiseren speciaal voor haar alleenstaande ouders. Daar achter schuilde een prachtige gedachte: ‘gelukkige ouders (in de liefde), maken gelukkige kinderen’. De Kivi-date night, met evenementnaam ‘Mingle the Single featuring Kivido’ werd een feit op 30 januari 2020. Dit unieke evenement werd leuk opgepikt door de media en ook succesvol bezocht door singles. Dat smaakte naar meer…

En de alleenstaande opa’s en oma’s dan?

Na de succesvolle eerste avond kwam de vraag of we ook niet iets voor de alleenstaande opa’s en oma’s van deze kinderen konden organiseren. We werden hier zo blij van dat we besloten door te pakken. Mingle the Single was geboren, de domeinnaam werd vastgelegd en de website werd gebouwd!

Toen kwam Corona en door de lockdowns zijn we creatief gaan kijken naar de mogelijkheden om singles tóch bij elkaar te kunnen brengen en zo ontstond het idee om activiteiten in de buitenlucht te gaan organiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Er volgde een solextoer, stadswandelingen en outdoor activiteiten op de camping. Het aantal deelnemers om ons heen groeide en ons hart maakte een sprongetje bij de eerste (en daar op volgende) matches.

De singles activiteiten zijn nu een vast onderdeel geworden van onze events, naast het speeddaten.

Een online singles community voor offline activiteiten volgde

Steeds vaker kregen we de vraag of we niet op korte termijn iets eenvoudigs als een wandeling konden initiëren. Dit inspireerde ons om een platform te bieden waar singles dit zélf met elkaar kunnen regelen. En zo ontstond de online singles community begin 2022 waar meteen al veel animo voor was. Hier kunnen singles dus zelf activiteiten met elkaar regelen en (privé) berichten sturen. Inmiddels groeit het ledenaantal dagelijks en organiseren we ook maandelijkse borrels voor deze club. Voor velen zijn onze borrels al een eerste stap over de drempel geweest!

Inmiddels zijn we een hard groeiende singles community, waar singles na een eerste online contact elkaar offline ontmoeten tijdens een activiteit

“Samen is toch veel leuker dan alleen?!”

 ‘Je op je gemak voelen’

Wij vinden het súper belangrijk dat onze deelnemers zich op hun gemak voelen. Daarom is er bij onze single borrels en events altijd iemand van ons team bij aanwezig. Bij de activiteiten die door onze leden worden georganiseerd zijn wij niet aanwezig, maar kijken wij wel mee op de community of in de groepsapp. Persoonlijke benadering en aandacht staat bij ons heel hoog, ook in onze online community. Mingle the Single is een warm bad voor singles.

Ijsbreker

Onder de singles is er meer dan ooit behoefte aan ontmoetingen met gelijkgestemden. Door middel van met elkaar een activiteit te gaan doen, haal je een hoop druk weg en heb je daarna genoeg te bespreken met elkaar!

Benieuwd wanneer de eerst volgende activiteit is?

We organiseren speeddate avonden, maar ook sportieve activiteiten zowel buiten als binnen voor
verschillende leeftijdscategorieën.

Kijk snel in de agenda

Ons gezellige team

Inmiddels hebben wij een super leuk team van hosts. Bij elke activiteit word je ontvangen door een vertrouwd gezicht. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt, maar de activiteiten en het minglen doen de deelnemers natuurlijk zelf. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht!

Werken of stagelopen bij het toffe Team Mingle the Single?

Lijkt het je nou zo leuk om bij ons te werken, bijvoorbeeld als host van één van onze evenementen of activiteiten? Heb jij het DNA van Mingle the Single in je? Stuur ons gerust eens een mailtje en wie weet kunnen we eens kennismaken!

Bekijk onze vacatures.

In de media

De eerste editie op 31 januari 2020 heeft volop media aandacht gekregen. Wij waren onder andere te zien in:

 Hoeksch Nieuws
 Algemeen Dagblad
 In de Buurt
 Hoeksche Waard.nl
 Omroep Hoeksche Waard
– Nogmaals In de Buurt
 RTV Rijmond
– Nogmaals in Algemeen Dagblad
 Het Kompas

Naar aanleiding van het evenement voor 50 t/m 65 jaar op 5 april 2020:

 Het Kompas
 In de Buurt
– Hoeksch Nieuws

Bureau Mingle voor al uw zakelijke evenementen

Hoewel Mingle the Single een enorme vlucht neemt organiseren Laura en Natascha ook nog steeds zakelijke evenementen, zoals klantdagen, congressen, bedrijfsfeesten onder de naam Bureau Mingle