Over Mingle the Single

Bij Mingle the Single kun je terecht voor de leukste activiteiten en events voor singles, vrijgezellen, alleenstaanden, alleengaanden, weduwen(aren): kortom iedereen zónder partner die het leuk vindt om een activiteit met gelijkgestemden te doen.

Iedereen is welkom van 25 tot 88 jaar! Voor allerlei laagdrempelige activiteiten in regio Zuid-Holland en omstreken moet je bij ons zijn. Van solexrijden, een dagje zeilen, een kanotocht, een gezellige barbecue, bowlen & borrelen tot aan speeddaten en singles-borrels; wij doen het allemaal. En het zou leuk zijn als jij erbij bent!

Wij zijn Laura & Natascha

Twee eventmanagers in hart en nieren met een gezamenlijke passie: “mensen met elkaar verbinden”. Voeg daar creatieve ideeën en hospitality aan toe en je hebt Mingle the Single.

Hoe het begon in 2019…
Mingle the Single ontstond met een prachtig idee van kinderopvang directrice Stefanie Verrijp van Kivido. Geïnspireerd tijdens een netwerkbijeenkomst waar in geuren en kleuren werd gesproken over speeddaten, wilde zij een avond laten organiseren speciaal voor haar alleenstaande ouders. Daarachter schuilde een prachtige gedachte, namelijk gelukkige ouders (in de liefde), maken gelukkige kinderen. Aangezien er ervaring genoeg aanwezig was in de (zakelijke) evenementen organisatie, zou het plan voor zo’n avond al snel handen en voeten krijgen. En ja, de Kividate night, met evenementnaam ‘Mingle the Single featuring Kivido’ werd een feit op 30 januari 2020.

 

En de alleenstaande opa’s en oma’s dan?

Na deze succesvolle eerste avond kwam de vraag of we ook niet iets voor de alleenstaande opa’s en oma’s van deze kinderen konden organiseren. We werden hier zo blij van dat we besloten door te pakken. Mingle the Single was geboren! Door alle lockdowns zijn we creatief gaan kijken naar de mogelijkheden om singles tóch bij elkaar te kunnen brengen en zo ontstond het idee om activiteiten in de buitenlucht te gaan organiseren. Zo gezegd, zo gedaan, en er volgde een solextoer, stadswandelingen en outdoor activiteiten op de camping. Het aantal deelnemers om ons heen groeide en ons hart maakte een sprongetje bij de eerste (en daar op volgende) matches.

Voor allerlei laagdrempelige activiteiten in regio Zuid-Holland en omstreken moet je bij ons zijn.

“Samen is toch veel leuker dan alleen?!”

 ‘Je op je gemak voelen’

Wij vinden het súper belangrijk dat onze deelnemers zich op hun gemak voelen. Daarom is er altijd iemand van ons team bij aanwezig. Persoonlijke benadering en aandacht staat bij ons heel hoog. Twijfel je of je wel mee moet doen? Stuur ons gewoon een mailtje of bel eens op voor een persoonlijk gesprekje. Mingle the Single is een warm bad voor singles. We denken graag met je mee.

Ijsbreker

Onder de singles is er meer dan ooit behoefte aan ontmoetingen met gelijkgestemden. Bij onze laagdrempelige activiteiten is het ijs meteen gebroken en heb je meestal genoeg gespreksstof tijdens de borrel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

Benieuwd wanneer de eerst volgende activiteit is?

We organiseren speeddate avonden, maar ook sportieve activiteiten zowel buiten als binnen voor
verschillende leeftijdscategorieën.

Kijk snel in de agenda

Ons gezellige team

Inmiddels hebben wij een super leuk team van hosts. Bij elke activiteit word je ontvangen door een vertrouwd gezicht. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt, maar de activiteiten en het minglen doen de deelnemers natuurlijk zelf. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht!

Werken of stagelopen bij het toffe Team Mingle the Single?

Lijkt het je nou zo leuk om bij ons te werken, bijvoorbeeld als host van één van onze evenementen of activiteiten? Heb jij het DNA van Mingle the Single in je? Stuur ons gerust eens een mailtje en wie weet kunnen we eens kennismaken!

Bekijk onze vacatures.

In de media

De eerste editie op 31 januari 2020 heeft volop media aandacht gekregen. Wij waren onder andere te zien in:

 Hoeksch Nieuws
 Algemeen Dagblad
 In de Buurt
 Hoeksche Waard.nl
 Omroep Hoeksche Waard
– Nogmaals In de Buurt
 RTV Rijmond
– Nogmaals in Algemeen Dagblad
 Het Kompas

Naar aanleiding van het evenement voor 50 t/m 65 jaar op 5 april 2020:

 Het Kompas
 In de Buurt
– Hoeksch Nieuws

Bureau Mingle voor al uw zakelijke evenementen

Hoewel Mingle the Single een enorme vlucht neemt organiseren Laura en Natascha ook nog steeds zakelijke evenementen, zoals klantdagen, congressen, bedrijfsfeesten onder de naam Bureau Mingle