fbpx

Over Mingle the Single

Bij Mingle the Single kun je terecht voor de leukste activiteiten en events voor singles, vrijgezellen, alleenstaanden, alleengaanden, weduwen(aren): kortom iedereen zónder partner die het leuk vindt om een activiteit met gelijkgestemden te doen.

Iedereen is welkom van 25 tot 88 jaar! Voor allerlei laagdrempelige activiteiten in regio Zuid-Holland en omstreken moet je bij ons zijn. Van solexrijden, een dagje zeilen, een kanotocht, een gezellige barbecue, bowlen & borrelen tot aan speeddaten en singles-borrels; wij doen het allemaal. En het zou leuk zijn als jij erbij bent!

Wij zijn Laura & Natascha

Twee eventmanagers met een gezamenlijke passie: “mensen met elkaar verbinden”. Voeg daar creatieve ideeën en hospitality aan toe en je hebt Mingle the Single.

Vlak voor de eerste corona-lockdown vond het eerste evenement plaats: een speeddate voor single ouders van kinderopvangorganisatie Kivido (lees hieronder verder). Het tweede evenement was al gepland toen we in lockdown gingen. “Als eventmanager zag ik ook dat het ene na het andere evenement werd gecancelled. We zaten met onze handen in het haar.” zegt Natascha. We hoorden van singles uit ons bestand dat ze de hele lockdown best pittig vonden, geen sport, geen sociale contacten op de werkvloer, één keer per week naar de supermarkt. Hier móesten we iets mee doen en dat bracht ons op het idee om ontmoetingen tóch mogelijk te maken, maar dan online!

 

Na een avond uitzoeken hoe we konden bewerkstelligen dat meerdere mensen 1-op-1 konden spreken met video, net als tijdens een speeddate, prikten we meteen data voor de verschillende leeftijdscategorieën. De aanmeldingen stroomden binnen, zelfs onder de 65 plussers was er veel animo. Voor de afwisseling organiseerden we ook een masterclass op het gebied van zelfontwikkeling en een online-escaperoom voor de singles. Tijdens de lockdowns is er zelfs een liefdesrelatie uit ontstaan en meerdere mensen hebben elkaar ook in real-life ontmoet voor een echte date.

Voor allerlei laagdrempelige activiteiten in regio Zuid-Holland en omstreken moet je bij ons zijn.

“Samen is toch veel leuker dan alleen?!”

Onder de singles is er meer dan ooit behoefte aan ontmoetingen met gelijkgestemden. Bij onze laagdrempelige activiteiten is het ijs meteen gebroken en heb je meestal genoeg gespreksstof tijdens de borrel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

Benieuwd wanneer de eerst volgende activiteit is?

We organiseren speeddate avonden, maar ook sportieve activiteiten zowel buiten als binnen voor
verschillende leeftijdscategorieën.

Kijk snel in de agenda of meld je direct aan.

Het oorspronkelijke idee achter Mingle the Single
Mingle the Single ontstond met een prachtig idee van kinderopvang directrice Stefanie Verrijp van Kivido. Geïnspireerd tijdens een netwerkbijeenkomst waar in geuren en kleuren werd gesproken over speeddaten, wilde zij een avond laten organiseren speciaal voor haar alleenstaande ouders. Daarachter schuilde een prachtige gedachte, namelijk gelukkige ouders (in de liefde), maken gelukkige kinderen. Aangezien er ervaring genoeg aanwezig was in de (zakelijke) evenementen organisatie, zou het plan voor zo’n avond al snel handen en voeten krijgen. En ja, de Kividate night, met evenementnaam ‘Mingle the Single featuring Kivido’ werd een feit op 30 januari 2020.

 

Stage lopen bij het toffe Team Mingle the Single?

Wij hebben een leuke vacature Marketing & Evenementen organisatie! Bekijk onze stage vacature!

In de media

De eerste editie op 31 januari 2020 heeft volop media aandacht gekregen. Wij waren onder andere te zien in:

 Hoeksch Nieuws
 Algemeen Dagblad
 In de Buurt
 Hoeksche Waard.nl
 Omroep Hoeksche Waard
– Nogmaals In de Buurt
 RTV Rijmond
– Nogmaals in Algemeen Dagblad
 Het Kompas

Naar aanleiding van het evenement voor 50 t/m 65 jaar op 5 april 2020:

 Het Kompas
 In de Buurt
– Hoeksch Nieuws