fbpx

Algemene voorwaarden Mingle the Single

Juli 2020

U heeft de algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord alvorens u een toegangsticket koopt (of zich aanmeldt) voor en deelneemt aan een event of activiteit van Mingle the Single.

Organisatie

De activiteit voor vrijgezellen wordt georganiseerd door Mingle the Single (kvk 65924576) gevestigd (geen bezoekadres) te Edisonstraat 16C te Numansdorp.

Deelnemer

U kunt deelnemen aan een evenement indien u single/vrijgezel/alleenstaand/weduwe bent en zich heeft aangemeld en betaald via de website.

Daarnaast vragen wij van een deelnemer gepast gedrag richting overige deelnemers, host en medewerkers.

U dient de leeftijdscategorieën in acht te nemen en u kunt alleen kaarten kopen in uw eigen leeftijdscategorie. U bent pas deelnemer indien u aan al deze voorwaarden heeft voldaan. Voldoet u niet aan één van deze voorwaarden, heeft de host het recht u te weigeren. Terugvordering van (gedeeltelijk) inschrijfgeld is niet mogelijk.

Covid-19 maatregelen

Tijdens een evenement gelden de richtlijnen rondom Covid-19 van de overheid. Wij verzoeken de deelnemers om deze richtlijnen te respecteren en bijvoorbeeld afstand te houden.

Wanneer een evenement wordt geannuleerd vanwege covid-19 maatregelen, zoekt de organisatie een nieuwe datum en zal ze de deelnemers op de hoogte stellen.

Betaling

Betaling geschiedt met IDEAL via de website. Wat bij de prijs zit inbegrepen staat vermeld bij de activiteit op de website. Eventuele extra consumpties zijn voor eigen rekening.

Contact/klacht

De organisatie is per mail te bereiken voor vragen en klachten en streeft ernaar om u binnen 2 werkdagen te voorzien van een reactie. Indien dit niet lukt is dit uiterlijk 5 werkdagen. Ditzelfde geldt voor de uitslag na een speeddate evenement.

Match/privacy bij speeddate of activiteit

Na afloop kunt u aangeven wie u nog eens zou willen spreken. Wanneer dit een wederzijdse match is kunnen de gegevens zoals e-mailaders worden uitgewisseld. De deelnemer is op de hoogte dat zijn/haar telefoonnummer en/of emailadres worden doorgegeven aan de persoon waar hij/zij een match mee heeft en gaat hiermee akkoord. Mingle the Single is niet verantwoordelijk voor/heeft geen invloed op het aantal matches of het verdere verloop van contact na het evenement. Daarnaast handelt de organisatie volgens de wet op de privacy en zal uw gegevens niet doorgeven aan derden. Mingle the Single is niet verantwoordelijk voor de informatie die de deelnemer zelf meededeelt tijdens een speeddate.

Mingle the Single doet er alles aan om de privacy van haar deelnemers te waarborgen.

Verplaatsing of Annulering

Indien u na betaling annuleert is het niet meer mogelijk een terugbetaling te ontvangen. Wel is het mogelijk in overleg met de organisatie te kijken of iemand anders in dezelfde leeftijdscategorie het plekje kan opvullen.  Indien u te laat bent, zal de host moeite doen voor een optimale benutting van de middag/avond. Dit is geen garantie en gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

Is Mingle the Single genoodzaakt het evenement te annuleren of te verplaatsen, dan krijgt u dit uiterlijk een dag van te voren te horen. Indien u niet kunt deelnemen op de nieuwe datum wordt uw betaalde inschrijfgeld op uw rekening teruggestort.

Aansprakelijkheid

Mingle the Single is niet aansprakelijk voor schade / diefstal / ongevallen / letsel voor, tijdens of na het evenement of activiteit. Deelname is ten alle tijden op eigen risico. Op de locatie van het evenement gelden de huisregels die de locatie stelt. U gaat hiermee automatisch akkoord wanneer u een ticket koopt of zich aanmeldt voor een activiteit. Mingle the Single is niet verantwoordelijk voor gebreken op de locatie.