Kom jij naar onze Singlesborrel?

Proost jij mee op onze gezellige singles borrel op een (nu nog) geheime locatie- gratis speciaal voor onze community members – onze exclusieve single club!

 

Elke maand organiseren we de meest laagdrempelige en ontspannen single borrel ergens in het land! Deze borrel is speciaal voor onze community members van Mingle the Single. Ontmoet nieuwe of bekende singles en vrijgezellen, mingle met elkaar en drink een lekker drankje. In- en uitlopen wanneer je wil! Er is ook altijd iemand van Mingle the Single aanwezig om je te ontvangen.

Gratis entree

De entree is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening). De locatie wordt later bekend gemaakt via de community, altijd goed bereikbaar met OV en voldoende parkeermogelijkheden.

 

Fijne ontvangst

Het team van Mingle the Single staat klaar om je te ontvangen en je een warm welkom te geven. Van te voren kun je in de community al zien wie er gaan komen. Onze community is ook super handig om achteraf contact te leggen!

Makkelijk bereikbaar

Onze borrels vinden plaats op locaties die makkelijke bereikbaar zijn met OV of de auto. Vaak is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers aan de borrels verschilt, maar vaak komen er minimaal 50 singles van verschillende leeftijden. De man/vrouw verhouding is meestal 40/60. We zijn een groeiende club en nog niet mega massaal. Ook wel fijn toch?

De volgende borrels staan binnenkort op de planning:

Stel je eens voor, onze single-members bij elkaar, een drankje in je hand en gezellige muziek. Wil jij erbij zijn? Wordt dan Mingle the Single community member (slechts €14,95 voor 3 maanden)!

Het programma:

19:00 uur inloop en ontvangst door het Mingle the Single team (eerste uur aanwezig)

uiteraard mag je blijven hangen, de bar is open tot in de late uurtjes en sluit om 02.00.

De locatie:

Een gezellige bar op een vrij centraal gelegen locatie elke keer op een andere plek in Nederland, deze wordt bekend gemaakt in onze members community. Plaatsen die we regelmatig aan doen zijn:

– Dordrecht

– Delft

– Barendrecht

– Zwolle

– Breda

– Amsersfoort

– Hellevoetsluis

– Oud-Beijerland, Hoeksche Waard

– …….draag gerust een leuke locatie aan!

We hopen op korte termijn uit te breiden naar Utrecht, Gelderland, Overijssel en verder Noord Brabant in.

Een super leuke borrel waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en gezellig!

Hoe kun je erbij zijn?

Deze borrel is speciaal voor onze community members. Je moet dus lid zijn om achter de locatie van de borrel te komen.

  • Ben je member? Dan kun je je via onze community aanmelden. Een week voorafgaand ontvang je de locatie van de borrel.
  • Ben je nog geen member? Wordt dan 3 maanden lid voor maar €14,95 en neem deel aan (gratis) activiteiten van anderen, krijg korting op onze events en connect met andere single members. Als lid heb je gratis toegang tot deze borrel!