Hier vind je de veelgestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Deelnemers

Wij snappen als geen ander dat je graag wilt weten wat voor soort mensen er tijdens de activiteit aanwezig zullen zijn, want voor een groot deel bepaalt dit het plezier van de dag. We kunnen niet 100% garanderen dat je jouw type mens tegenkomt, maar we kunnen je wel het volgende garanderen: iedereen is single, iedereen valt binnen de genoemde leeftijdscategorie van de activiteit en we streven ernaar dat de verhouding m/v ongeveer gelijk is. Het belangrijkste aspect is dat iedereen het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en hiervoor openstaat.

Categorie: Deelnemers

Bij de activiteiten speciaal voor singles dienen alle deelnemers single, alleenstaand of vrijgezel te zijn. Dit garandeert dat geen enkele single een blauwtje loopt wanneer hij/zij op iemand afstapt die niet opzoek blijkt te zijn. Uiteraard is het wel mogelijk dat er enkel vriendschappen ontstaan tijdens onze activiteiten.

Heb je (inmiddels) een relatie, schrijf je dan gerust in voor onze mailinglijst oud-deelnemers / koppels als je het leuk vindt om een keer naar een activiteit voor niet-singles wilt komen. Dit soort activiteiten organiseren we een aantal keer per jaar. Inschrijven kan hier!

Categorie: Deelnemers

Nee, zeker niet! Onze ervaring is dat singles zich meteen op hun gemak voelen bij het eerste gesprek. Ze ervaren tijdens het eerste gesprek dat het allemaal wel mee valt en krijgen er heel veel plezier in! Het is een veilige manier van daten en nieuwe mensen ontmoeten.

Categorie: Deelnemers

Tot op heden hebben wij alleen activiteiten voor hetero’s. Houdt onze social media en website in de gaten voor updates over onze activiteiten en doelgroepen.

Categorie: Deelnemers

Nee, je koopt een kaartje voor jouw eigen leeftijdscategorie. De meeste deelnemers zijn voornamelijk geïnteresseerd in mensen van hun eigen leeftijdscategorie, dus op de manier maakt u en maken anderen de meeste kans op het vinden van een match.

Categorie: Deelnemers

Nee, wij geven vooraf geen persoonsgegevens vrij van de andere deelnemers.

Categorie: Deelnemers

Na afloop van de activiteit sturen wij alle deelnemers een mailtje, waarin de interesse in een andere deelnemer kan worden ingevuld. Wanneer de match wederzijds is, brengen wij jullie in contact met elkaar door gegevens uit te wisselen. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de activiteit zelf contactgegevens te vragen aan degene die jij graag nog eens zou willen spreken.

Categorie: Deelnemers