Hier vind je de veelgestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Community

We vragen iedereen om een duidelijke profielfoto van zijn/haar gezicht toe te voegen aan het account. Zo is het een open en eerlijke community voor iedereen. Daarnaast moeten de berichten netjes gehouden worden, dus geen scheldwoorden, beledigingen etc.

Categorie: Community

We willen het uiteraard gezellig houden, daarom zijn de community richtlijnen en activiteiten- en deelnemersrichtlijnen van toepassing. Deze kun je teruglezen in de community. Natuurlijk houden wij van Mingle the Single ook een oogje in het zeil en kun je ons laten weten als iets niet lekker loopt.

Categorie: Community

Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je rondkijken op de community op het prikbord met verschillende berichten van members, de geplaatste activiteiten en ook bij de members. Hier kun je uitgebreid zoeken tussen de members. Zo kun je zoeken op leeftijdsrange, geslacht,  interesse, woonplaats en regio waar members activiteiten zouden willen doen. Klik op uitgebreid zoeken naast het zoekbalkje. Heb je interesse in iemand? Voeg hem of haar toe als vriend en stuur hem of haar dan een berichtje 😉

Categorie: Community

Je kunt jouw lidmaatschap op elk moment stopzetten. Op de community staat duidelijk uitgelegd hoe jij dit doet. Het betaalde lidmaatschap wordt niet terugbetaald.

Categorie: Community

Je kunt lid worden wanneer je single/alleenstaand/vrijgezel bent en 25+ jaar oud bent. Verder zijn er geen beperkingen 😉 Iedereen is welkom!

Categorie: Community

Er zit een lidmaatschapsbedrag verbonden aan de community van €14,95 per 3 maanden. Je kunt betalen via iDeal.

Categorie: Community

Er worden veel verschillende soorten activiteiten georganiseerd door members. Wandelingen, dansavonden, sportieve activiteiten zoals klimmen, BBQ’en, een escape room, uiteten, samen naar het theater en ga zo maar door!

Naast de activiteiten die members organiseren, organiseren we een laagdrempelige maandelijkse singlesborrel, Exclusief voor jou als lid, waar een host van Mingle the Single je met open armen ontvangt! De locatie van de borrel is alleen zichtbaar in onze community.

Je kunt gemakkelijk deelnemen aan de activiteiten door je aan te melden bij de activiteit. Na het aanmelden kan jij jezelf gewoonlijk  toevoegen aan de Whatsapp groepsapp voor het activiteit. De voorpret kan beginnen!

Categorie: Community

De Mingle the Single community is een online platform bedoeld voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen van alle leeftijden die op zoek zijn naar andere single mensen die het leuk vinden samen kleinschalige OFFLINE activiteiten te ondernemen en op die wijze in contact te komen met andere singles.

Wij zijn een service bedoeld voor singles die op zoek zijn naar mensen die het leuk vinden samen activiteiten te ondernemen, maar ook oprechte, serieuze mensen die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken.

Categorie: Community