Hier vind je de veelgestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Activiteiten

Heb je (inmiddels) een relatie, schrijf je dan gerust in voor onze mailinglijst oud-deelnemers / koppels als je het leuk vindt om een keer naar een activiteit voor niet-singles wilt komen. Dit soort activiteiten organiseren we een aantal keer per jaar. Inschrijven kan hier!

Categorie: Activiteiten

Bij de activiteiten is altijd minimaal één begeleider van Mingle the Single aanwezig. De hostes zorgt dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en je kunt bij haar terecht met vragen.

Categorie: Activiteiten

Je mag ons altijd een mail (of bericht via het contactformulier) sturen wanneer je interesse hebt om mee te doen aan een uitverkochte activiteit, we houden een wachtlijst bij en wanneer er een plekje vrijkomt brengen we je op de hoogte.

Categorie: Activiteiten

De meeste activiteiten zijn leeftijdsgebonden. Wij begrijpen dat jouw grote liefde misschien niet van jouw leeftijd hoeft te zijn, daarom nodigen we je uit om jouw interesse in de activiteit door te geven aan ons. Dit kan gemakkelijk via onze social media, of via het contactformulier op de website.

Categorie: Activiteiten

Het aantal aanmeldingen ligt momenteel tussen de 25 en 40 deelnemers. Er zullen dus altijd genoeg mensen zijn om mee te minglen.

Categorie: Activiteiten

Na betaling is de boeking definitief en is het niet mogelijk om te annuleren. Wel is het mogelijk om de aanmelding over te dragen aan een andere single (in dezelfde leeftijdscategorie/geslacht). In onze algemene voorwaarden kan je hier meer over vinden.

Categorie: Activiteiten

De kosten voor onze activiteiten zijn erg uiteenlopend. Dit hangt af van de exclusiviteit van de activiteit. Bekijk op de aanmeld-pagina op onze website hoeveel onze huidige activiteiten kosten.

Categorie: Activiteiten