Ben je single en lijkt het je leuk om gelijkgestemden uit jouw regio te ontmoeten?

Dan ben je bij Mingle the Single aan het juiste adres. Wij organiseren single events, borrels, activiteiten en we hebben ook een super gezellige singles club.

 

Als je dan toch nog op zoek bent naar redenen waarom je je zou moeten inschrijven voor onze events of onze community, lees dan snel verder!

♥ Je ontmoet leuke singles uit de buurt die alleen al de moeite hebben genomen om erbij aanwezig te zijn. Dat is al een heel groot pluspunt voor eenieder die je bij ons tegen het lijf loopt.

♥ En ja, je loopt ze bij ons echt tegen het lijf, dus je kunt vanaf nu gaan stoppen met swipen 😉

♥ Iedereen zit bij ons in hetzelfde ‘schuitje’, komt misschien voor de eerste keer ergens alleen binnen en iedereen vindt het spannend. Dus in ieder geval 1 ding heb je altijd al gemeen. Wil je extra tips voor het maken van een goede eerste indruk, download dan hier onze gratis checklist met 9 tips, altijd handig!

♥ Graag verwelkomen wij alle singles die zich tot onze activiteiten aangetrokken voelen, wij maken hierin geen onderscheid. Dus wanneer je iemand spreekt, neem je altijd de moeite diegene vriendelijk te woord te staan.

♥ Verras en je wordt verrast! Vel niet direct een oordeel. Tip: Bedenk van te voren een paar leuke/grappige feitjes of weetjes over jezelf en schrijf deze voor jezelf op, zodat je ze niet vergeet. Dit zijn altijd leuke ijsbrekers om een gesprek mee te beginnen.

♥ Je kunt dit juist gewoon op je laten afkomen! Ga er open-minded en luchtig in en zie wat het je zal brengen. Je hebt geen verplichtingen (alleen op komen dagen, haha).

♥ Verder heb je niks nodig, behalve jezelf. Het gaat hoe dan ook een super leuke ervaring worden die je straks weer van je bucketlist kunt afstrepen! En wie weet wat eruit voortkomt. Worst case scenario: een smeuïg verhaal voor het thuisfront oftewel: Je hebt niks te verliezen!

♥ Wij streven naar de organisatie van een leuke middag of avond waarbij een goede, relaxte sfeer voorop staat en waarbij we diverse leeftijdscategorieën tussen de 25 en 65+ aanspreken.

♥ We proberen zoveel mogelijk te luisteren naar al jullie wensen om te zorgen dat we voor ieder wat wils hebben aan activiteiten. Graag horen we jullie feedback en ideeën.

♥ Heb je nog vragen, check dan onze Veel gestelde vragen of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

 

Zet in ieder geval die eerste stap door je vrijblijvend in te schrijven voor onze mailinglijst, dan hoor je als eerste over onze leuke activiteiten en andere nieuwtjes. Ben je al toe aan een volgende stap? Kom dan gerust eens naar de maandelijkse singles borrel!