Mingle the Single is genomineerd voor de Startersprijs in de Hoeksche Waard

🤩 WIJ ZIJN GENOMINEERD VOOR DE STARTERSPRIJS 🤩

Wij willen JOU bedanken, want zonder jou als deelnemer of nieuwsbrieflezer hadden wij dit punt natuurlijk nooit bereikt. We zijn heel dankbaar dat we ons mogen inzetten voor alle singles en we hopen dit nog lang te blijven doen. De startersprijs zal ons helpen groeien zodat wij nog meer singles met elkaar kunnen verbinden!

We mogen door naar de juryronde!

Bedankt voor al jullie stemmen!


Afgelopen oktober werden wij al verkozen tot Ondernemersheld van de maand (lees het hier) en nu kunnen wij de Startersprijs 2022 van het Ondernemersgala in onze regio de Hoeksche Waard winnen! Een prachtige prijs én waardering die we graag in de wacht willen slepen.

Wat is de Startersprijs?
De Startersprijs is een aanmoedigingsprijs voor de startende ondernemer in de Hoeksche Waard en wordt uitgereikt aan een innoverende starter uit de Hoeksche Waard die een voorbeeld is voor anderen door zijn of haar groei en/of innovatie. Ook als deze een unieke dienst of product heeft, een onderscheidende strategie volgt of bijzonder klantgericht is kan hij of zij meedingen naar deze schitterende, motiverende prijs.

Juryronde
De 6 ondernemers met de meeste publieksstemmen worden half april aan de jury voorgesteld. De jury controleert of de genomineerden aan alle criteria voldoen en kiest vervolgens 3 finalisten. Tijdens het Ondernemersgala op 16 mei presenteren de finalisten zich aan het publiek waarna de winnaar bekend wordt gemaakt.

Bekijk hier de laatste updates over de Startersprijs tijdens het Ondernemersgala

Nogmaals bedankt voor je steun de afgelopen twee jaar!! Wij gaan ons stinkende best doen om op 16 mei te winnen 😉

Liefs,
Laura en Natascha