fbpx

Wat maakt een activiteit van Mingle the Single nou zo speciaal?

Sinds 2020 organiseren we de leukste activiteiten voor iedereen die géén partner heeft (alleenstaanden / singles / vrijgezellen / weduwen(aren) / alleengaanden) en het leuk vindt om iets leuks met andere gelijkgestemden te gaan doen. Met als doel: natuurlijk een fantastische dag hebben, maar ook het ontmoeten van een potentiële partner, het ontstaan van nieuwe vriendschappen, er even uit zijn, iets doen wat je anders niet zou doen en wat in een groep vaak leuker is dan alleen, etc.

Duidelijke communicatie & persoonlijke aandacht

Van te voren zorgen wij voor duidelijke communicatie over de activiteit die je gaat doen. Je ontvangt altijd een instructie mailtje met alle info nog even op een rijtje en soms ook een kleding advies. Voor vragen kun je ons altijd bellen / appen / mailen natuurlijk. Wij zijn heel toegankelijk en behulpzaam en wij worden zo blij van ons werk en alle deelnemers.

Maar goed, waarom boek je bij ons? En niet bij een andere organisatie die activiteiten voor singles organiseert?

Het leuke bij ons is dat er vaak geen ongemakkelijk moment is bij aankomst omdat je direct de activiteit gaat doen. De host stapt op je af en streept je naam af van de lijst. Geen vervelende voorstelrondes (misschien alleen je naam, dat is dan wel zo handig), maar vrijwel direct aan de slag. Er is dus altijd een host aanwezig bij ontvangst en aan wie je vragen kunt stellen. Vervolgens ga je in een groep met leeftijdsgenoten wat leuks doen. Na afloop bij de borrel heb je vaak genoeg gespreksstof voor een praatje en is alle ongemakkelijkheid al weg.

Tot in de puntjes geregeld

Vaak proberen wij wat extra’s te doen bij een activiteit: inclusief een hapje en drankje of de mogelijkheid tot mee-eten. Alle activiteiten zijn sowieso goed geregeld en afgestemd en wij werken alleen met de meest betrouwbare locaties en aanbieders. Na afloop van de activiteit krijg je altijd de kans om je feedback achter te laten. En om aan te geven als er een leuk persoon tussen zat. Bij een wederzijdse interesse brengen wij jullie in contact. Leuk he!

Ja… en waarom zijn jullie dan de leukste?

Vanwege ons top team natuurlijk!! Wij vinden Mingle the Single het allerleukst om te doen en hebben zelf ook ervaring met o.a speeddaten, deelnemen aan activiteiten met onbekenden en evenementen organiseren. Ook voor ons was er een eerste keer, wij weten hoe het is. En dat het spannend is, maar uiteindelijk zoveel meevalt. Daarnaast zijn wij gek op mensen verbinden. En dat kun je merken ook, Mingle the Single is ontstaan vanuit Passie. Na elke activiteit kunnen wij nog dagen nagenieten. En bij elk lief mailtje of succes verhaal springen wij nog steeds een gat in de lucht.

Enthousiast geworden? Kijk snel in onze agenda en meld je aan voor onze events! Zien we jou daar?!