Waar ontmoet ik singles?

Tegenwoordig is het lastig om singles in levende lijven te ontmoeten. Het gaat vaak via apps zoals Tinder of Lexa. Wil jij singles in real life ontmoeten? In deze blog geven wij jou tips waar jij leuke singles kan ontmoeten!

In de supermarkt

Het klinkt je misschien vreemd in de oren om een willekeurig iemand in de supermarkt te benaderen. Wij van Mingle the Single merkte dat de afgelopen twee jaar de supermarkt een uitje was voor vele mensen. Één van de weinige plekken waar mensen elkaar konden ontmoeten.

Op Valentijnsdag hebben wij een Valentijn actie opgezet. Op 14 februari ontvingen alle winkelende singles, vrijgezellen en alleenstaanden een knipperend hartje in de Albert Heijn. Dit knipperende hartje kon aan de winkelmand of wagen worden geklikt. Andere singles die op dat moment ook hun boodschappen aan het doen zijn, wisten dan direct waar ze moeten zijn. We kregen hartverwarmende reacties op deze Valentijn actie. Lees hier meer over deze actie!

Sportschool

Ja, je leest het goed de sportschool. Het is natuurlijk onwennig om mensen hetzelfde te benaderen als dat je doet in een kroeg. Ga regelmatig rond dezelfde tijd sporten en je komt steeds vaker bekende gezichten tegen. Eerst begint het met een normale hallo, maar dit kan uitlopen tot een gesprek. Volgens de psychologie heet dit het ‘mere exposure’ effect. De betekenis hiervan is dat als we regelmatig hetzelfde gezicht zien, we ze meer gaan waarderen en dit natuurlijk ook omgekeerd. Als je iemand regelmatig in de sportschool tegenkomt en bijvoorbeeld daarna in een koffiebar, dan is het natuurlijk veel makkelijker om iemand aan te spreken. Dit komt omdat je degene al van gezicht kent.

Ga dus maar snel op die loopband staan! Ook nog goed voor de gezondheid 😉

Op straat

Zelfs op straat kun je singles ontmoeten. Wij van Mingle the Single organiseren vaak wandelingen genaamd Walk & Talk of Stadswandeling voor singles. In deze wandelingen loop je in groepjes en stop je bij verschillende horeca tentjes. Je loopt dus met singles op straat. Je ontmoet tijdens deze activiteit veel nieuwe singles op een laagdrempelige manier. Kijk snel in onze agenda! Misschien staat er binnenkort nog wel een Walk & Talk op de planning waar jij aan deel kan nemen.

Kroeg/koffiebar

Vind jij het lekker om een bakje koffie of een drankje te doen? Een kroeg of koffiebar is hier natuurlijk de perfecte plek voor. Overdag kan je een heerlijk cappucino’tje drinken en een praatje maken met andere singles. Houd jij wat meer van het nachtleven? Dan is de kroeg een goede locatie voor je. Samen met andere singles kan je een heerlijk drankje doen en de drempel is om een gesprek aan te gaan is lager.

Activiteiten bij Mingle the Single

Tijdens de activiteiten die wij organiseren bij Mingle the Single kan je natuurlijk ook volop singles ontmoeten, dat is wel het idee ;-). Bij Mingle the Single kun je terecht voor de leukste activiteiten en events voor singles, vrijgezellen, alleenstaanden, alleengaanden, weduwen(aren): kortom iedereen zónder partner die het leuk vindt om een activiteit met gelijkgestemden te doen.

Iedereen is welkom van 25 tot 88 jaar! Voor allerlei laagdrempelige activiteiten in regio Zuid-Holland en omstreken moet je bij ons zijn. Van solexrijden, een dagje zeilen, een kanotocht, een gezellige barbecue, bowlen & borrelen tot aan speeddaten en singles-borrels; wij doen het allemaal. Ben je beniewd naar de verschillende activiteiten die op de agenda staan? Bekijk dan snel onze agenda en schrijf je in voor één van de activiteiten.

Community Mingle the Single

Tegenwoordig hebben wij ook een online community bij Mingle the Single! In de Mingle Community is het mogelijk om (spontane) kleinschalige activiteiten te plaatsen en/of deel te nemen aan activiteiten van anderen. Ook kun je contact leggen met andere members en je aansluiten bij groepen (of zelf een groep van jouw interesse maken). Het werkt heel gemakkelijk. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je te helpen.

Je kan lid worden per 3 maanden. Met dit membership heb je volledige toegang tot onze online community, na aanmelding kun je direct een kijkje nemen en activiteiten plaatsen. Wil je meer weten over de community? Lees dan hier verder!

Er zijn dus zeker veel plaatsen waar je singles kan ontmoeten van in de supermarkt tot aan de sportschool. Wil jij nieuwe singles ontmoeten en leuke activiteiten organiseren? Bezoek dan snel onze website en kom meer te weten over de activiteiten die wij organiseren!

 

 

Bronnen
https://datemeester.com/singles-ontmoeten/