fbpx

Opnieuw gelukkig (gastblog)

Spannend, spannend en nog eens spannend. Ik heb er geen andere woorden voor. Wat was het spannend om mij weer te mengen in de datingwereld. Online daten zag ik mezelf niet zo snel doen, net zomin als meedoen aan die televisieprogramma’s. Sinds het overlijden van mijn vrouw heb ik me vaak eenzaam gevoeld, en na de feestdagen was de maat vol: ik moest weer gelukkig worden, zoals mijn echtgenote mij heeft voorgehouden. Toen heb ik besloten om mij aan te melden voor een activiteit van Mingle the Single.

Onze deelnemer H. (64, man) vertelt zijn verhaal over nieuwe mensen ontmoeten en daten tijdens coronatijd met Mingle the Single.

Wandeldate

Ik meldde me aan voor een wandeldate. Helaas kon dit evenement vanwege alle coronamaatregelen geen doorgang vinden. In plaats daarvan openden de organisatoren een virtuele kroeg, dating per video dus. Dit leek mij een minder goed idee, maar gelukkig heb ik me op het laatste moment toch nog aangemeld.

 

Tijdens de virtuele date werd ik vriendelijk ontvangen door de organisatoren van Mingle the Single. Na een korte uitleg begon het dan echt: ik ging andere mensen ontmoeten! Elke 5 minuten ging ik samen met iemand anders in een virtuele kamer, waar ik keer op keer gezellige gesprekken heb gehad. Lachend kwamen wij na 5 minuten terug in de gemeenschappelijke ruimte, we hadden heel de avond wel kunnen praten en lachen! Uiteindelijk sprong één dame er voor mij toch wel echt uit…

 

Succes

Achteraf ben ik erg blij dat ik me toch nog heb aangemeld, en hetzelfde geldt voor de dame met wie ik na de virtuele kroeg heb afgesproken. Allebei last minute aangemeld en via Mingle the Single elkaar toch nog gevonden. Wandelen is een gemeenschappelijke passie, dus het was meteen duidelijk dat wij samen veel kilometers zouden gaan maken.

 

De wandelingen werden steeds langer, waarna we besloten dat we het echt wel leuk hebben met elkaar. Wij hebben het ontzettend leuk met elkaar, met dank aan de organisatoren van Mingle the Single die ons samen hebben gebracht. Wij zijn benieuwd wat de toekomst brengt…

 

Ondanks de twijfels en de spanning vooraf, ben ik trots op mezelf dat ik deze stap toch heb genomen. Je weet niet wat het je kan brengen als je het nooit een kans geeft. Ik zeg: gewoon doen!

 

 

Sta jij ervoor open om nieuwe mensen te ontmoeten? Lijkt het jou leuk om iets te ondernemen met gelijkgestemden (alleenstaanden)? Kijk snel in onze agenda om te zien welke activiteiten geschikt zijn voor jou. Zien we jou snel?