Nieuwe vriendschappen na zomeractiviteit voor singles!

Dat er af en toe liefdesrelaties ontstaan bij onze activiteiten, is een feit! Maar wat nou als je niet per se ‘opzoek’ bent naar liefde en er een leuke vriendschap aan overhoudt? Dit gebeurde onze Vera, die bevriend is geraakt tijdens ons Summer Outdoor Event! Benieuwd naar het verhaal erachter? Wij zijn met haar in gesprek gegaan. Lees snel verder…

 

Hoe ben je bij Mingle the Single terecht gekomen?

Ik had het voorbij zien komen op social media, en ik werd getipt door mijn moeder na een advertentie in de krant.

 

 

Voor welke activiteit had je je aangemeld? En wat is de reden dat je je hebt aangemeld?

Ik heb me aangemeld voor de zomeractiviteit. Ik ben gaan suppen met aansluitend de barbecue. Ik twijfelde al een tijd om me aan te melden voor een activiteit, maar steeds was de activiteit niet helemaal wat ik leuk vond, of het kwam niet uit qua datum. Dit was een evenement waarvan ik direct dacht, Ja dit vind ik leuk! Toen heb ik niet langer getwijfeld en de sprong in het diepe gewaagd en me aangemeld, luidt het enthousiaste antwoord van Vera.

 

“Ik heb de sprong in het diepe gewaagd”

 

 

Vond je het spannend om naar een activiteit te gaan?

Tuurlijk vond ik het enorm spannend om te gaan. Je vraagt je toch af wat voor mensen er op zo’n activiteit af komen. Ik kan van mezelf wel zeggen dat ik een sociaal persoon ben en makkelijk met andere mensen praat. Ik ben er blanco in gegaan. Ik ga voor een leuke dag en zie dan wel of er nog wat leuks uit kan ontstaan.

 

 

 

Is er iets ontstaan op de activiteit? (vriendschap, leuke klik met andere vrouwelijke deelnemers, etc.) en hoe hebben jullie elkaar gevonden op die dag?

Helaas heb ik niet de liefde van mijn leven gevonden (Stiekem hoop je daar natuurlijk toch op 😄), maar ik heb een super gezellige dag gehad! De dag begon met het suppen en kanoën, hier zijn de eerste contacten al gelegd. Uiteindelijk kwamen we tijdens de barbecue weer samen aan een ronde/achthoekige tafel en zijn we eigenlijk gedurende de hele avond met elkaar opgetrokken. Aan het eind van de avond is er een whatsappgroep ontstaan ” de Hoekse tafel” (ja hij was wat hoekig en ongeveer de helft van de groep kwam uit de Hoeksche Waard) om elkaar nog wat vaker te spreken en mogelijk nog eens met elkaar af te spreken.

 

Wat hebben jullie al met elkaar ondernomen?

Inmiddels ben ik met 2 anderen wat gaan drinken/dansen en zijn we met een groepje van 4 naar het strand gegaan. Dit laatste was al in vakantieperiode waardoor er al meerdere groepsleden genoten van hun vakantie. Ik denk dat anders de groep nog wel groter was geweest, dus hopelijk een volgende keer. Ik heb in ieder geval met 1 van de andere vrouwelijke deelnemers nog een feestje gepland staan in september en kijk daar echt naar uit.

 

 

Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt om mee te doen?

Twijfel niet langer en reserveer je plekje. Ga er blanco in, ga voor een leuke dag, stel je open, alle rest is bonus!

 

Ga ervoor! Je hebt niets te verliezen, alleen de liefde!

Toen we dit verhaal binnenkregen werden we op kantoor helemaal vrolijk, jullie ook? Vera had niet per se de intentie om een nieuwe partner te vinden via Mingle the Single (wel gehoopt, natuurlijk), maar wilde gewoon leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten. Zo zie je maar, dat er uit een dagje suppen, kanoën en bbq’en zomaar een mooie vriendschap kan komen. Wil jij ook nieuwe mensen leren kennen door middel van leuke activiteiten? Bekijk dan snel onze agenda en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Vind jij het ook zelf leuk om een activiteit te initiëren? Word dan lid van onze community!