Mingle the Single breidt uit naar het Oosten van het land!

Natascha-en-Laura van Mingle the Single

Heb jij ons pas geleden ook in de media voorbij zien komen? Begin september is er een mooi stuk over ons, Mingle the Single, gepubliceerd in het Algemeen Dagblad. Het stuk verteld over kansen in de toekomst zoals speeddaten met hetzelfde geslacht, uitbreiding naar andere gebieden in Nederland en singles-weekenden.

 

Een van die toekomstplannen is dichterbij dan je zou verwachten! Singles en alleenstaanden zitten namelijk echt in elke hoek van het land: 

,,Van een luchtballonvaarder uit Tilburg die een avontuurlijk meisje zocht om in zijn mandje te springen tot een jongen uit Nijverdal die zelfs in Twente lucht had gekregen van de events die wij zo’n beetje wekelijks organiseren.”

Lees het stuk hier verder!

 

Landelijke gebieden

Wij hebben onszelf vorig jaar het doel gesteld dat we over 5 jaar het Beste Singles activiteiten bureau van Nederland – in de landelijke gebieden – willen zijn! Waarom de landelijke gebieden zal je dan denken? Mingle the Single is fan van het ons-kent-ons sfeertje die over het algemeen in dat soort dorpen en streken hangt. Het maakt de stemming in een groep laagdrempeliger. Dat is alleen maar fijn, want iedereen vindt het waarschijnlijk wel een beetje spannend.
Wij willen natuurlijk niet zeggen dat singles en alleenstaanden van buiten die landelijke regio’s niet welkom zijn! Iedereen is namelijk welkom!

 

De jongen uit Nijverdal

Ontmoet Rudy - Mingle the Single Rudy, ,,de jongen uit Nijverdal” (AD) , hebben wij onlangs opgebeld. Het was een gezellig en interessant gesprek.Hij is op dit moment woonachtig in Goor. In de omgeving waar hij woont, is er weinig leuks te doen voor singles.Vanaf een afstandje ziet Rudy – en hoogstwaarschijnlijk ook veel andere gelijkstemden in Nederland –  hoe Mingle the Single nu voornamelijk nog in de provincie Zuid-Holland toffe activiteiten organiseert voor singles en alleenstaanden. Om voor elke activiteit de nodige kilometers af te leggen is ook zo wat. Daarnaast is het praktisch gezien natuurlijk ook aantrekkelijker om gelijkstemden uit je eigen omgeving te ontmoeten. 

 

Er zit dus eigenlijk maar één ding op voor ons…

 

Bowlen & Borrelen in Overijssel

Mingle the Single gaat naar het Oosten van het land! Wij hebben de stoute (bowling)schoenen aangetrokken 😊.

Doe jij dat ook? Op zaterdag 15 oktober gaat Mingle the Single bowlen in Nijverdal. Heb jij weer eens zin om een lekker potje te bowlen? Is het alweer jaren geleden, of heb je het pas nog gedaan? Maakt niet uit! Het gaat om de gezelligheid. Dit is echt een laagdrempelige ontspannen activiteit. Praat, lach en geniet samen met een groep singles en alleenstaanden van jouw leeftijd. Tijdens het bowlen kun je ook lekker wat te drinken bestellen en na een uurtje gaan we borrelen met wat hapjes.

Bowlingschoenen - Twente-Mingle-the-Single

 

Kom jij uit het Oosten van het land (of van waar dan ook) en wil jij zaterdagmiddag 15 oktober de strikes om je oren horen vliegen? Meld je dan hier aan! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

 

Mingle the Single door heel Nederland

Nu Mingle the Single gaat experimenteren met activiteiten voor singles in Twente, begint het uitbreiden naar andere landelijke gebieden steeds meer te kriebelen bij ons. Ook in onze community zitten namelijk ook al veel gelijkstemden vanuit alle hoeken van het land. Er

Uitbreiding Nederland - Mingle the Singlezijn nog zoveel kansen en mogelijkheden om jullie op een laagdrempelige manier andere singles en alleenstaanden te laten ontmoeten. Waar zou jij ons graag willen zien in Nederland? Wie weet tot binnenkort dan 😉

 

 

 

Fotocredits uitgelichte afbeelding: Jeffrey Groeneweg