fbpx

Ik sta weer open voor de liefde (gastblog)

M. (54j) is één van onze vaste deelneemsters. Zij doet al sinds september 2020 mee aan onze activiteiten. Zij hield ons het afgelopen jaar per mail op de hoogte van de liefdesrollercoaster waarin zij terecht kwam.

 

Wij denken dat haar pad erg herkenbaar is voor veel singles en vroegen of ze haar persoonlijke verhaal eens uitgebreid wilde opschrijven. Waar stond je, wat heb je ondernomen, wat heeft het je gebracht en waar sta je nu? In deze gastblog delen wij haar verhaal.

 

Moed

Na heel veel moed te hebben verzameld, heb ik mij opgegeven voor een drankje met Mingle the Single bij Bar Paco op 5 april 2020 om met andere singles kennis te maken. Wat spannend!

Het drankje gaat helaas niet door vanwege de corona maatregelen en het wordt een buitenactiviteit met een BBQ. Ik heb het goede voornemen om mij open te stellen en met iedereen een praatje te maken. Het valt niet mee om zomaar aan een tafel ergens bij te gaan zitten en een gesprek te beginnen. En dat op mijn leeftijd (54 jaar). Het valt me toch een beetje tegen van mezelf. Gelukkig breekt het ijs tijdens het eten en is het bij de BBQ makkelijker om met iemand in gesprek te gaan.

 

Match

Na een leuke middag en avond ga ik helaas zonder match naar huis. De gastvrouwen, Laura en Natascha, kijken goed rond en jazeker, ze hebben oog voor een goede match! Ik krijg een paar dagen later een berichtje of ze mij in contact mogen brengen met een man, die zij benaderd hebben of hij niet een keer met mij wil afspreken. Zo gezegd, zo gedaan. Thuis heb ik aangegeven dat ik even een kopje koffie met een man zou gaan drinken, niet wetende dat ik na dat kopje koffie tot over mijn oren verliefd thuis zou komen.

 

Verliefd

Allebei heftig verliefd en verbaasd, dat dit op onze leeftijd nog kan gebeuren, hebben we een hele leuke en gezellige tijd samen. Zo fijn om weer de liefde te voelen, vast gehouden te worden en iemand om alles mee te kunnen delen. Heerlijk wandelen, een weekendje weg, alles voelt weer als nieuw.

Samen hebben we een mooi en bijzonder pad bewandeld, waarbij onze patronen in de loop van de tijd zichtbaar worden. Deze patronen zijn de reden dat we als vrienden weer onze eigen weg gaan bewandelen. Echt waar, geloof me, liefdesverdriet gaat over! Ik heb de liefde eindelijk weer mogen voelen en koester de ervaring. Dit gevoel wil ik vasthouden en daar ga ik verder naar op zoek

 

Open voor de liefde

Ik heb vertrouwen gekregen na de eerste relatie en sta weer open voor de liefde. Dat straal je uit, zeggen ze. Niet lang daarna kom ik dan ook weer iemand tegen met wie ik nu een hele mooie tijd beleef. Zonder de eerste ervaring via Mingle the Single had ik deze relatie nooit aangedurfd. De activiteiten van Mingle the Single hebben mij geholpen om weer open te staan voor de liefde.

 

Ga ervoor! Je hebt niets te verliezen, alleen de liefde!

 

Heeft deze enthousiaste gastblog jou over de streep getrokken en zie jij jezelf al minglen met andere singles? Neem dan snel een kijkje in onze agenda om te bekijken welke activiteiten wij in de nabije toekomst organiseren.