Speeddaten (25 – 39 jaar) – 22 oktober 2022 – SPRUIT eten & drinken Barendrecht

Datum evenement:

22 oktober 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Spruit Eten en Drinken

Speeddaten: meerdere korte dates op één middag! (uitverkocht!)

Staar je niet blind op mooie plaatjes, maar trakteer ál je zintuigen op een gezellige middag! Hop, van die bank af, stop met swipen en start met daten. First dates in het kwadraat 😉

Deze speeddate is voor singles van 25 t/m 39 jaar – ben je een jaartje ouder of jonger en wil je graag meedoen, neem dan even contact op met ons 🙂

Wat is speeddaten eigenlijk?

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens onze speeddate zul je andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Uit ervaring blijkt dat 4 a 5 minuten meestal te kort wordt bevonden.

Toch bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag die dag. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Na afloop kun je anoniem aangeven wie je nog eens zou willen spreken. Bij wederzijdse interesse krijg je elkaars e-mailadres.

Het programma:

14.00: Inloop

14.15: Start speeddaten – max 14 dates van 6 minuten

16.00: Uitloop & Afterdrinks

 

Gezellig starten in de middag en dan kun je gewoon blijven hangen voor de zaterdagmiddag borrel na het speeddaten! Hoe leuk is dat, wie weet beland je na afloop met een klein groepje aan de bar.

Leuk iemand gezien: vul in op het Match formulier

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iemand gezien die je nog weleens zou willen spreken? Dit kun je anoniem aan de organisatie doorgeven via het match-formulier. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur van ons jouw persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandelt de kaarten vertrouwelijk en je loopt dus sowieso geen blauwtje.

Onze locatie deze middag

Deze keer gaan wij naar SPRUIT eten & drinken! Het café & restaurant van theater het Kruispunt en dé nieuwe hotspot in hartje Barendrecht. Na afloop kun je gezellig blijven hangen voor nog een drankje, of om een hapje te eten. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar we zien dit regelmatig gebeuren na het speeddaten.

Ook al denk je, nee ik geloof niet dat het iets voor mij is, gewoon komen en ervaren!

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is, wij doen altijd onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit. Wanneer het verschil té groot is zullen we het evenement een paar weken verplaatsen. Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Wat krijg je?

  • Een gezellige middag met een super leuke spannende ervaring om nooit te vergeten!
  • Ontvangst en begeleiding door onze fantastische host
  • Minimaal 10 korte dates met iemand van het andere geslacht die ook single is
  • Matchmail – je kunt aangeven bij ons of je iemand nog eens zou willen spreken, bij wederzijdse interesse ontvang je elkaars emailadres.
  • Een hapje en een drankje (extra drankjes voor eigen rekening)

 

Helaas! Uitverkocht!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Spruit Eten en Drinken
  • Middenbaan 111
  • Barendrecht
  • 2991 CS

Evenement details

  • 22 oktober 2022 14:00   -   16:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda