Fluisterboot varen & borrelen (90’s – 80’s – 70’s ) – 13 augustus 2022 – Dordtse Biesbosch

Datum evenement:

13 augustus 2022

Tijd evenement:

13:30

Locatie evenement:

Biesboschcentrum Dordrecht

Fluisterbootje varen & borrelen – 13 augustus 2022 – Dordtse Biesbosch

Altijd al eens de Biesbosch willen verkennen per boot? Samen met goed gezelschap van andere singles van jouw leeftijd? Ga met ons mee Fluisterbootje varen! Wie gaat de boot besturen? Jullie krijgen een fluisterbootje, een vaarkaart en een gevulde borrelmand tot jullie beschikking en gaan lekker de natuur in!

 

Wat gaan we doen?
Op zaterdag 13 augustus hebben we (wegens succes herhaald!) weer een verrassende buiten-activiteit voor alle singles van de 90’s – 80’s en 70’s in petto. Met fluisterbootjes gaan we de Dordtse Biesbosch verkennen. Leer andere gelijkgestemde singles kennen onder het genot van een hapje en een drankje op een bootje. Indeling in de bootjes gebeurt door ons op basis van geboortejaar. Halverwege wordt er aangelegd bij een steigertje en kan er gewisseld worden van bootje en gesprekspartners. De host van Mingle the Single zal dit een beetje in goede banen leiden.

 

Geniet onderweg van de mooie natuur, een gezellig gesprek of spot vogels en bevers!

Voor wie?
Singles, alleenstaanden, vrijgezellen die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Deze activiteit is voor singles geboren in de jaren 90, 80 en 70. We streven naar een gelijke man/vrouw verdeling, maar dit kan iets afwijken natuurlijk.

Het programma
13:30 uur  Ontvangst bij het Bezoekerscentrum door Mingle the Single
13:45 uur  Instappen in de fluisterbootjes en uitleg, uitdelen routekaart
14:00 uur  Vertrek
15:00 uur  Aanleggen aan de steiger en eventueel wisselen van boot
16:00 uur  Terug bij het Bezoekerscentrum – einde activiteit

Natuurlijk is er na afloop de mogelijkheid om nog een stukje te wandelen in de Biesbosch, of om met elkaar een hapje te gaan eten of verder te borrelen, bijvoorbeeld bij Restaurant Merwelanden (https://www.merwelanden.nl/) vlakbij. Dit gebeurt ook regelmatig na een activiteit. Wij zullen een paar dagen van te voren vragen of hier interesse voor is en eventueel een reservering maken.

De fluisterboot
Kabbelend water, zingende vogels en rust. Dat is wat je ervaart als je in een fluisterboot door de Biesbosch vaart. Geen lawaai, geen uitstoot en geen rare geuren. Elektrisch varen is goed voor jou én voor de natuur. Voor deze activiteit hebben we een aantal fluisterbootjes voor max 8 personen tot onze beschikking. “In deze milieuvriendelijke elektrische aangedreven boot kunnen jullie zelfstandig de Biesbosch verkennen. Deze luxere fluisterboot bevat kussens waarop je comfortabel kunt zitten. De boot is voorzien van een buitenboord motor met stuurstang. Bij vertrek krijgt je een vaarroutekaart mee.”

Over de Nationaalpark de Dordtse Biesbosch
Nationaal Park De Biesbosch is een avontuurlijk en dynamisch natuurgebied waar voor elke bezoeker veel te beleven is. De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa, het is een rivierendelta, waar het getij nog vrij spel heeft. Vaar langs wilgenvloedbossen, kano door kronkelende kreekjes, wandelen over ruige paadjes en fiets langs open weides vol watervogels. Of ontdek de flora & fauna en ga op zoek naar bevers of geniet van de bijzondere planten en bloemen. Neem altijd je verrekijker mee om vogels te spotten!

 

Zin om nieuwe mensen te ontmoeten, kom naar deze gezellige middag!

 

Wat is inclusief?

 • deelname aan deze gezellige middag met ca. 25 andere vrijgezellen uit de regio
 • organisatie, ontvangst, uitleg en indeling door Mingle the Single
 • van te voren ontvang je een uitgebreide instructiemail met het adres en het programma
 • huur van een 8 persoonsfluisterbootje
 • een goed gevulde borrelmand voor wat lekkers onderweg
 • achteraf de mogelijkheid om aan te geven bij de organisatie of je iemand nog eens zou willen spreken, bij een wederzijdse Ja ontvang je elkaars e-mailadres
 • een super gezellige middag met nieuwe mensen!

Zijn er geen beschikbare tickets meer in jouw leeftijdscategorie? Stuur ons een mailtje, wanneer er een plekje vrij komt berichten we je!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

 • Biesboschcentrum Dordrecht
 • Baanhoekweg 53
 • Dordrecht

Evenement details

 • 13 augustus 2022 13:30   -   16:15
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda