De liefde hangt in de lucht met al deze Mingle the Single liefdesverhalen

Wij krijgen altijd de vraag “maar zijn er dan ook al koppeltjes ontstaan uit Mingle the Single?”. Er zijn zeker liefdesverhalen te vertellen. Tegenwoordig zijn de liefdesverhalen zelfs niet meer op twee handen te tellen. Vanuit alle Mingle the Single facetten zijn er inmiddels al koppeltjes ontstaan. Van activiteiten, de community en ook de Singles kerstborrel was succesvol. Hoe leuk is dat! Overal is er kans op liefde!

 

Het is voor onze verliefde koppels ook de eerste Kerst samen. Dat is natuurlijk een hele bijzondere tijd. Vandaar hebben wij met hen contact opgenomen. In dit blog lees je alles over hoe koppels elkaar ontmoet hebben en hoe het nu met ze gaat. Een inkijkje in Mingle the Single matches!

Wij verklappen al dat het verhalen zijn om van te smullen 😊


Activiteiten – Stadswandelingen zijn een schot in de roos

De stadswandelingen zijn een succesformule voor een goede match! Meerdere zelfs 😉 Twee koppels die inmiddels al een langere tijd samenzijn en dit weekend vieren zij hun eerste kerst samen.

P&J hebben elkaar op 10 april leren kennen tijdens de stadswandeling in Delft. Zij vertelden ons dat zij nu alweer 8 maanden heel gelukkig samen zijn. Ze genieten van elkaar en ondernemen samen leuke dingen. Zie het liefdeskoppel hier schaatsen op natuurijs dit weekend nog! Zijn ze niet leuk?!

“Wat een ontzettend leuke manier om mensen te leren kennen en hopelijk volgen er nog meer liefdeskoppels”.

Nog een koppel is er voortgekomen uit een van de stadswandelingen. M&H hebben elkaar op meerdere activiteiten van Mingle the Single leren kennen. Uiteindelijk is de vonk overgeslagen! Voor jullie hebben zij een liefdevol berichtje geschreven:

“Eind 2022 alweer. Wat is de tijd snel gegaan! Zo maak je via Mingle the Single iets meer dan een jaar geleden kennis met elkaar en zo maken we ons op voor onze 1e kerst samen!

De afgelopen maanden hebben we elkaar stukje bij beetje beter leren kennen en heel veel leuke dingen ondernomen. Dit gaan we met kerst gewoon doortrekken. Zo zullen we op beide kerstdagen onze ouders bezoeken en genieten van elkaars gezelschap. De avond ervoor, op kerstavond, maken we er saampjes een leuke avond van! Ook voor oud & nieuw hebben we al plannen gemaakt.

Voor 2023 staat de agenda, op wat uitjes, nog niet heel vol. Maar ons kennende zullen we ons niet snel vervelen. Belangrijkste is het in goede gezondheid blijven en genieten van elkaar en het leven!

Namens ons fijne dagen en een voorspoedig 2023!”

 

 

Community – Een lidmaatschap voor korte duur

M&O hebben elkaar via onze Mingle the Single community leren kennen. M reageerde na zijn aanmelding op een activiteit. O heeft hem toen benaderd en de rest is geschiedenis…
M geeft toe dus maar heel erg kort lid te zijn geweest…Hij was meteen verkocht.

“We blijken veel raakvlakken en dezelfde interesses te hebben. Hopelijk zijn er ook veel andere actieve deelnemers in de community.” Dit geluk gunnen zij iedereen natuurlijk!

 

Speeddaten – Love at second sight

Er wordt altijd gesproken over Love At First Sight. Dat zou zomaar jou kunnen overkomen tijdens een speeddate, maar soms loopt het even anders en zijn er zelfs twee speeddates voor nodig…M&I vertellen meer over hun verhaal:

“Love at second sight. We hadden al een keer gespeeddate bij Mingle the Single. We hadden zelfs al een date samen gehad, maar dat was toen geen succes. Bij de tweede keer speeddaten, hadden we weer 6 hele leuke minuten. We bleven na de speeddates nog even hangen in de hoop dat de rest van de mensen ook zouden naborrelen, maar we bleven uiteindelijk met z’n tweeën over. We hebben nog zeker 2 uur zitten kletsen over van alles en nog wat.

I zat in de auto op weg naar huis en had spijt dat ze niets had uitgesproken, ze besloot om M een appje te sturen dat ze het toch wel erg leuk vond om hem weer te zien. Dat appje was waar hij op had gehoopt! Daarna volgde een date waarin de uren voorbij vlogen, ondertussen zijn we al een aantal dates verder en ontdekken steeds weer meer van elkaar.

We hebben samen de kerstboom opgezet en vieren Kerst dit jaar ook samen Kerst.

“Wie had dat gedacht, dat wij nog samen de kerstboom zouden opzetten!”.

 

Borrels in samenwerking met HartenTien –

Een ander koppel heeft elkaar leren kennen op de eerste borrel die Mingle the Single in samenwerking met HartenTien heeft georganiseerd. Zij gaven aan samen nog op “ontdekkingsreis” te zijn. Hieronder een mooi bericht van J&C:

We kijken nog wel eens terug op de borrelavond, mede georganiseerd door “ Mingle the Single”. De avond waarop wij elkaar leerden kennen. Ik was geraakt door de opmerking van J toen ik in mijn auto stapte “Pas je op?” zei hij. Ik vond dat zo lief! En dat is nog steeds zo!
Het wordt onze eerste Kerst samen. Eerste Kerstdag zijn we bij mij met mijn kinderen en aanhang en tweede kerstdag zijn we bij J met zijn kinderen. De jaarwisseling brengen we samen door. Een heel verschil met vorig jaar toen we allebei alleen waren.

Het is bijzonder om mee te maken wat de liefde met je kan doen, ook op latere leeftijd! We koesteren de mooie momenten samen en voor volgend jaar staan de eerste uitstapjes al gepland!Mede namens J, wens ik jullie hele fijne feestdagen en voor het nieuwe jaar veel geluk, liefde en bovenal een goede gezondheid!! En dat jullie natuurlijk nog vele singles mogen matchen door alle leuke activiteiten die jullie organiseren (waar wij helaas niet meer aan mee mogen doen).

Blind Daten & Eten – Drie keer raak

Op 9 december was de eerste editie van Blind Daten & Eten. Bijna 70(!) enthousiaste, licht gespannen, singles die op blind date durfden te gaan. Niet meer eindeloos swipen, maar gewoon op date gaan met iemand die zomaar eens écht bij je zou kunnen passen, maar die je nog nooit ontmoet hebt of weet wie het is. Een date met iemand waarmee je gematcht bent door Mingle the Single zelf!

Er hebben zich inmiddels al drie hele leuke succesverhalen gemeld naar aanleiding van Blind Daten & Eten. Je begrijpt dus nu natuurlijk dat wij een hoop vreugdedansjes hebben gedaan de afgelopen tijd! Lees hieronder meer over deze nog hele mooie prille liefdes.

 

 

Het eerste succesverhaal wat zich meldde was het verhaal van R&S. R liet op de avond zelf even op zich wachten door files, maar oh oh wat zijn wij blij dat hij nog kon komen. Wat een mooie match! S vertelt hieronder zelf meer over hun match:

“Wat was het spannend afgelopen vrijdag! Ik had nog niet eerder een blind date gedaan.

Ik was aangenaam verrast, want wat heb je een goede match gemaakt! Wij voelen allebei een hele fijne klik. We hadden de hartjes op tafel niet meegenomen, want Barendrecht ligt voor ons beiden een beetje uit de route. We hebben elkaar zondagavond weer gezien en we raakten tijdens dit tweede etentje ook niet uitgepraat. Dus Ik denk dat ik wel kan zeggen: love is in the air! 💖

Deze kerst vieren wij niet samen, want we hadden allebei al andere plannen. Maar in het nieuwe jaar zullen we ongetwijfeld heel veel mooie herinneringen samen gaan maken.”

 

Al snel volgde nog een succesverhaal. Een succesverhaal waar wij al op gehoopt hadden, namelijk die van J&M. Een koppel die de hele avond heerlijk zaten te kletsen en alleen nog maar oog hadden voor elkaar.

J wilde graag melden dat Blind Daten & Eten een grote impact heeft gehad op nog twee deelnemers. Ze wilden elkaar na de blind date graag snel weer zien. De twee drukke levens vroegen om wat geduld van de twee. De tweede date is inmiddels geweest. Ook die was een groot succes! Wij ontvingen een hele lieve, leuke foto van het koppel, dus volgens ons zit dat wel goed!

Zoals J zelf zegt: “Dit werkt inderdaad veel beter dan eindeloos swipen”

Een derde succesverhaal is gebleken uit het evaluatieformulier. M heeft aan ons gemeld dat zijn match fantastisch is! Date 3 is alweer op komst werd vermeld. Dit was een match waarvan de foto’s gewoon al een match waren! Schijnbaar is dat effectief, want ze hebben ons verteld te matchen op 20 verschillende vlakken. WOW! M&M zullen niet uitgepraat raken dus.

 

Wij mogen onszelf na deze reacties nu dus ook échte matchmakers noemen! 😉

 

 

Singles Kerstborrel – Kletsen tot in de late uurtjes

Afgelopen 10 december was de exclusieve Singles Kerstborrel in Bar Paco. Naast dat het tot in de late uurtjes gezellig is geweest in groepen, schijnen er ook twee singles de hele avond samen aan elkaars lip te hebben gehangen.

K benaderde ons de dag erna heel enthousiast met het bericht

“Ik heb een date overgehouden aan gisteravond! We zijn nog heel lang gebleven, hebben de hele tijd zitten praten. Zelfs toen dat bijna niet meer ging door de muziek. Het was de eerste keer dat ik weer iets ging doen als single en gelijk geslaagd! Lekker laagdrempelig ook, dat was fijn. Hoe jullie ons verwelkomden vond ik ook prettig, was iets heel kleins maar stelt je toch op je gemak.”

En die date? Die was top hebben wij vernomen! Er staan al meerdere vervolgdates ingepland.
V&K hebben een hele goede klink en de vonk sloeg vrij snel over…

Wij krijgen hierdoor natuurlijk alleen maar meer zin in de Singles Nieuwjaarsborrel.

 

De liefde dwarrelt letterlijk rond je oren in deze blog. Wij worden er helemaal vrolijk van! Nu alleen nog wachten op de eerste Mingle the Single bruiloft of baby 😉

Team Mingle the Single wil jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen! Op naar een liefdevol 2023!