Het succes van Daten met je Hart 2023 in samenwerking met Stichting Jarige Job! ❤️

Op zaterdag 11 februari 2023 was het eindelijk zover, het was tijd voor een uniek dating evenement in Rotterdam genaamd ‘Daten met je Hart’. Dit event werd georganiseerd door Stichting Jarige Job in samenwerking met Mingle the Single en Pepper. Het was een bijzondere gelegenheid om niet alleen nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook iets terug te doen voor kwetsbare kinderen in Nederland!

Het concept was simpel maar effectief: tijdens het daten met andere vrijgezellen kon je helpen met het inpakken van verjaardagsboxen voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren vanwege financiële problemen. De verjaardagsboxen bevatten cadeautjes, traktaties, versieringen en alle ingrediënten voor een feestelijke verjaardagstaart. Zo kunnen deze kinderen toch een onvergetelijke verjaardag beleven.

 

Een goede daad-en-date in één!

De locatie voor het event was in één de hallen op het terrein van de van Nelle Fabriek, waar Stichting Jarige Job gevestigd is. De locatie is al één groot feestje om te zien en nu ook nog aangekleed met allerlei hartjes, de enige echte Mingle the Single bar met bierviltjes met vragen voor de singles en ook het hele team die hielp was heerlijk feestelijk aangekleed voor deze mooie, liefdevolle dag. Het was een gezellige en informele sfeer waarbij vrijgezellen zich konden mengen met anderen die ook geïnteresseerd waren in het ontmoeten van nieuwe mensen en het helpen van kinderen in nood. Een dj speelde de alle gezelligste liefdesliedjes terwijl het speeddaten in volle gang was. Er was genoeg ruimte om elkaar te leren kennen tijdens het speeddaten en aan de bar en ook achteraf op de borrel kon iedereen elkaar gezellig spreken. Bij het weggaan kregen alle deelnemers ook nog een leuke gevulde Mingle the Single goodiebag mee naar huis! Een mooi aandenken aan deze geweldige dag.

Het was opvallend om te zien hoeveel vrijgezellen zich aanmeldden voor het evenement. In totaal hebben wij 140(!) enthousiaste singles mogen ontvangen. Het was een diverse groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden, maar met één gemeenschappelijk doel: Iets goeds doen voor anderen en daarbij ook nieuwe mensen leren kennen. Het was een geweldige kans om nieuwe connecties te maken.

Kijk hieronder de enige echte aftermovie van Daten met je Hart 2023 en proef de sfeer!

 

 

 

Het aantal gevulde verjaardagboxen…

Na een aantal uren van het inpakken van verjaardagsboxen en het ontmoeten van nieuwe mensen was het tijd voor de afsluiting van het evenement. Hierbij werd het aantal ingepakte dozen over de hele dag bekend gemaakt door Jantien van Stichting Jarige Job. Er zijn maar liefst 675 verjaardagsboxen ingepakt! Alle aanwezige singles hebben er die dag dus voor gezorgd dat er 675 lieve kinderen verrast kunnen worden op hun verjaardag. Wat een mooi resultaat! Het was duidelijk dat de vrijgezellen er enorm van hadden genoten. Niet alleen hadden ze nieuwe connecties gemaakt, maar ze hadden ook bijgedragen aan een heel goed doel.

 

Cupido schiet ook raak tijdens Daten met je Hart!

Na afloop van het event konden de deelnemers in het evaluatieformulier aan ons laten weten of dat zij iemand nog beter willen leren kennen. Dit gebeurd geheel anoniem. Niemand loopt dus kans op een blauwtje. Hebben twee deelnemers elkaars naam ingevuld? Dan wisselen wij elkaars e-mailadres uit. Als lezer ben jij nu waarschijnlijk wel benieuwd hoeveel matches er zijn ontstaan!
Lees hieronder de cijfers van Daten met je Hart!

❤   We hebben 81 respondenten op het evaluatieformulier binnen gekregen van de 140
aanwezigen!
❤   Er waren in totaal 15 matches
❤   Er zijn 99 likes gegeven.
❤   9 matches bij de 50minners en 6 matches bij de 50plussers, waarvan wij het weten….want het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat er
stiekem veel meer nummers uitgewisseld 😉
❤   63 likes bij de 50minners
❤   36 likes bij de 50plussers

Uitslag Daten met je hart

 

Ontluikende liefde

Onlangs hebben wij een mooi bericht ontvangen. Een koppel heeft elkaar gevonden tijdens hét bijzondere event van Mingle the Single afgelopen maand. De vonk sloeg die middag meteen over tussen hen. Ze zijn inmiddels vier dates later en elke dag bellen ze elkaar, een beginnende verliefdheid en dankbaar voor dit avontuurlijke begin van een nieuw hoofdstuk samen!

Dit zijn verhalen waar wij vreugdedansjes voor maken. Wat een liefde! 🥰 En wie weet, misschien heeft het event zelfs wel nog een aantal nieuwe liefdesverhalen opgeleverd!

 

Donatie van Mingle the Single

Namens de singles van Mingle the Single hebben wij een mooie cheque aan Stichting Jarige Job gedoneerd. Het was een donatie van €1.500 en daarmee verzorgt Stichting Jarige Job 42 kinderen een onvergetelijke verjaardag. Wat een mooi resultaat!

 

Het ‘Daten met je Hart’-evenement was een groot succes en zal volgend jaar februari zeker opnieuw georganiseerd worden ook weer in samenwerking met Stichting Jarige Job! Het was een unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten, terwijl je ook een belangrijke bijdrage levert aan de samenleving.