fbpx

Het Mingle the Single team

Bij Mingle the Single kun je terecht voor de leukste activiteiten en events voor singles, vrijgezellen, alleenstaanden, alleengaanden, weduwen(aren): kortom iedereen zónder partner die het leuk vindt om een activiteit met gelijkgestemden te doen.

Bij elke activiteit is minimaal 1 persoon van Mingle the Single aanwezig, we ontvangen je graag met open armen en stellen je graag voor aan ons fantastische team!

Laura van Veenendaal

Laura van Veenendaal

Mede-eigenaar

Mijn naam is Laura, 41 lentes jong, dol op plannen maken en mensen om me heen. Daarom is het ook niet zo gek dat ik enorm fan ben van Mingle the Single. De energie die het me geeft om nu wekelijks bezig te zijn met te gekke ideeën uitwerken tot succesvolle evenementen, is heerlijk. Zelf ben ik al meer dan 23 jaar aan mijn man verknocht, maar dat weerhoudt me er niet van om zo enthousiast te zijn over de doelgroep van Mingle the Single. Juist om het langs de zijlijn te mogen meemaken, geeft mij enorme voldoening! Soms voel ik mij wel eens een soort van cupido, maar merk ook dat het echt niet alleen maar om het koppelen gaat.

Singles en alleenstaanden een gezellige dag met elkaar bezorgen, is namelijk het leukste en dankbaarste werk dat er is. Achteraf ontvangen we vaak ook zulke lieve reacties, daar smelt ik echt van weg en mag je me altijd voor wakker maken. 🥰 En dat zegt wat, want mij wakker maken is iets dat ik niemand wil aanraden.

Natascha de Ruiter

Natascha de Ruiter

Mede-eigenaar

Mijn naam is Natascha, dertiger, gek op organiseren en mensen bij elkaar brengen.

Eén van mijn drijfveren 💫 voor Mingle the Single komt voort uit mijn vroegere vrijgezellen bestaan. In mijn vriendengroep was ik de enige single en zat ik soms in de weekenden alleen omdat iedereen iets leuks met zijn/haar partner ging ondernemen. Ik wilde dolgraag nieuwe (single) mensen ontmoeten, maar ik wist niet goed hoe. Alleen op pad gaan deed ik ook weleens maar dat is toch minder leuk. Het was óf meteen een single-vakantie of een single feest. En in die tijd dacht ik regelmatig: Hoe tof zou het zijn als je een unieke, laagdrempelige activiteit kunt beleven samen met gelijkgestemden uit de buurt. Samen een leuke tijd hebben, nieuwe mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer, zodat je je zelf kunt zijn. Dat gun ik iedere single

Saskia Wessel

Saskia Wessel

Activiteiten host

Mijn naam is Saskia en ik ben 50 jaar jong. Dat is voor sommige mensen toch best een dingetje (je leeftijd noemen), maar ik voel me nog 35 🙂
Ik ben een echte eiland-hopper! Van Voorne-Putten ben ik naar de Hoeksche Waard en uiteindelijk naar Goeree-Overflakkee (Middelharnis) verhuisd. Mét tussendoor 2 uitstapjes naar het buitenland. Samen met mijn vriend woonde en werkte ik op Bonaire en Ibiza op een zeilcharter. Tijdens deze buitenland avonturen was ik meezeilend gastvrouw en daar kwam ik erachter dat ik niks liever doe dan buiten leven, waar ik mensen een leuke tijd kan bezorgen, ze beter kan leren kennen én ze kan verbinden.

Op Goeree-Overflakkee organiseerde ik activiteiten voor o.a. singles totdat de Corona periode aanbrak. Het bleek voor mij alleen niet haalbaar om dit voort te zetten, dus heb ik het roer maar weer omgegooid en ben ik sieraden gaan maken en verkopen. Creatief bezig zijn vind ik heel fijn, maar ik ben en blijf een ‘mensen mens’ en miste het menselijk contact, dat is waar ik energie van krijg. Daarom ben ik heel blij en trots dat ik host ben bij Mingle the Single!

Meer weten over het bedrijf Mingle the Single? Bekijk Over Mingle the Single!

Heb jij het DNA van Mingle the Single?

Kom werken of stagelopen bij ons!

Lijkt het je nou zo leuk om bij ons te werken, bijvoorbeeld als host van één van onze evenementen of activiteiten?
Heb jij het DNA van Mingle the Single in je? Stuur ons gerust eens een mailtje en wie weet kunnen we eens kennismaken!

Opzoek naar een stageplaats?
Wij hebben een leuke vacature Marketing & Evenementen organisatie! Bekijk onze stage vacature!