Zelfontwikkeling voor singles

Single zijn heeft ook voordelen, daarover schreven we eerder een blog. Je kunt deze tijd aangrijpen om jezelf (verder) te ontwikkelen, jezelf beter te gaan begrijpen en (nog) meer van jezelf te gaan houden.

 

Ga eens na voor jezelf:

  • Zijn er dingen waar jij in het dagelijks leven tegen aanloopt? Bepaalde eigenschappen of patronen van jezelf die je zou willen veranderen?
  • Kun jij je makkelijk openstellen voor anderen, of juist niet?
  • Snap jij écht hoe de liefde eigenlijk werkt?
  • Doe jij eigenlijk echt wat je leuk vindt, werk jij naar je droomleven toe?

Gaf jij op meerdere vragen ‘nee’ als antwoord?

Lees dan even verder 😉

Waar moet je beginnen?

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om met zelfontwikkeling aan de slag te gaan. Maar wanneer zet het jou echt tot actie? Hieronder wat voorbeelden van welke stappen je kunt zetten om aan jezelf te werken.

  • (self help) Boeken en artikelen lezen
  • Traject met een coach
  • Online cursus met concreet actieplan

You are not alone! <3

 

Is het tijd om…..

In het verleden hebben wij een masterclass ‘Een date met jezelf’ gegeven in samenwerking met Simone van den Berg. Simone is expert in ‘de ontdekkingsreis naar jezelf en een gelukkiger leven’. Naar deze masterclass was best wel vraag en we merken dat sommige singles behoefte hebben aan zelfontwikkeling, daarom willen we graag deze 2 online cursussen van Simone aanbieden – met een mooie kortingscode speciaal voor onze klanten!

Over Simone:
Jarenlang heb ik geleefd vanuit mijn hoofd, zonder dat ik me daar bewust van was. Ondanks dat ik op veel vlakken maatschappelijk gezien behoorlijk succesvol was (hoog niveau gesport, academisch geschoold,  goede managementbaan, rijk sociaal leven), was ik niet gelukkig.

Terwijl mijn hart me zachtjes aan het toefluisteren was “dit is niet jouw pad”, schreeuwde mijn hoofd daar continue overheen “zeur toch niet, je bent hartstikke succesvol”. Gelukkig was daar mijn lijf, die mijn hoofd de mond snoerde en het overnam. Stapje voor stapje ben ik op ontdekkingsreis gegaan om te ontdekken wie ík ben, waar ík gelukkig van word en waar mijn passie ligt. 

Simone heeft meer dan 2500 singles begeleid als trainer, coach & reisleider en meer dan 250 individuele coach trajecten begeleid. Met Levensboost biedt ze naast individuele begeleiding ook online cursussen aan.

Zin om aan de slag te gaan?

Check deze online cursus mét aantrekkelijke korting!

 

Online training: Liefde kan je leren!

In het online stappenplan begeleid Simone je hoe je minder in je hoofd kan zitten en meer contact kan maken met je hart te komen. Belangrijk daarbij is je hoofd te ‘voeden’ met informatie, zodat het vertrouwen krijgt naar het hart te gaan. Je krijgt alles kennis en opdrachten die jij nodig hebt om je liefdesleven een boost te geven.

 

 

€25,- KORTING!
Speciaal voor singles van Mingle the Single met kortingscode MINGLE25