Mingle community steeds meer een singles club waar je bij wilt horen!

We merken het aan alles: Mingle the Single wordt steeds meer een landelijke singles club waar je gewoon bij wil horen!

Druk bezochte single borrels, het groeiende aantal leden in de community en volgers op Social Media. We worden steeds meer een gezellige singles club waar je bij wil horen als single! En iedereen hoort er ook bij, want iedereen is welkom. Alleenstaand, alleengaand, vrijgezel, weduwe of weduwenaar, single, hoe je jezelf ook noemt, je mag erbij! We maken geen onderscheid tussen hoger of lager opgeleid zoals andere sites of clubs dat wel doen. 30+, 40+, 50+, 60+ en zelfs 70+ ers zijn bij ons welkom. Soms organiseren we ook specifieke activiteiten voor bepaalde leeftijdscategorieën. We zijn geen dating site, maar je kunt natuurlijk bij ons wel de liefde tegenkomen, want iedereen is tenslotte single. Of je nu gelijkgestemde singles wilt ontmoeten, gewoon uit bent op een dagje gezelligheid of op zoek bent naar de liefde. Het kan bij ons allemaal!

Uniek in Nederland

De online community of club voor singles bestaat nu al geruimte tijd en verwelkomt nog dagelijks nieuwe leden. Alle profielen worden gecheckt en de community manager houdt een oogje in het zeil. Op die manier willen we de goede sfeer bewaken en behouden. We durven bijna wel te zeggen dat we een unieke singles site hebben in Nederland. Mede doordat iedereen welkom is en de nadruk niet ligt op het vinden van de liefde van je leven, maar op leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Sommige single events worden door ons gehost, andere singles activiteiten worden georganiseerd door onze members. Ieder lid kan zelf een activiteit initiëren waarvoor andere singles zich kunnen aanmelden. Naast het er op uit gaan met elkaar, is dit ook een uitbreiding van je offline of real life sociale netwerk.

Voor ieder wat wils

In onze community wordt een breed scala aan activiteiten georganiseerd. Actieve activiteiten, zoals klimmen, een stevige wandeling, golfen, maar ook gezellige rustige activiteiten zoals een brunch of een bierproeverij. Vele activiteiten zijn al voorbij gekomen en er staan er nog velen op de agenda! Ook organiseren we een maandelijkse gratis borrel op een ‘geheime’ locatie voor onze members. Dit is een ideale gelegenheid om eens kennis te maken met de members van de community en de organisatie. Wij zijn hier zelf vaak ook bij om iedereen te ontvangen. Naar onze borrels komen vaak zo’n 50 tot 60 singles van diverse leeftijdscategorieën. In de community zelf kun je ook al contact leggen met andere leden, nadat je connectieverzoek is geaccepteerd. Ook kun je zien welke leden zich hebben aangemeld voor een bepaalde activiteit.

Kom erbij!

Enthousiast geworden? Kom er gerust bij, lees op deze pagina meer over de leukste singles club van Nederland!