Lovestory! De zomerkriebels dijen uit๐Ÿ’•

De zomer brengt altijd een bijzondere energie met zich mee. Het is een tijd van avontuur, ontdekking en nieuwe ontmoetingen. Bij Mingle the Single begrijpen we dit maar al te goed, en daarom organiseerden we het Zomerkriebels event op de gezellige camping Polderland in de Hoeksche Waard. Een event waar wel eens wat mooie verhalen uit konden ontstaan dachten wij zo… ๐Ÿค”

 

En zoals altijd waren we verheugd om te zien hoe onze Minglers elkaar konden vinden in een ontspannen en leuke omgeving. Er werd gelachen, actieve zomerse activiteiten ondernomen, lekker ge-BBQ’d en uiteraard ook hier en daar gemingled ๐Ÿ˜‰ En nu willen we jullie graag het succesverhaal delen van Jacko, een van onze trouwe Minglers, die tijdens het Zomerkriebels event zijn eigen liefdesverhaal heeft gevonden! Lees hieronder Jacko zijn eigen ervaring:

 

“Ik ben doorgaans niet zo’n voorstander van het maken van goede voornemens als het nieuwe jaar eraan zit te komen. Eind 2022 heb ik daar echter een uitzondering op gemaakt. Het voelde, na een aantal moeilijke jaren, weer goed om in ieder geval wat meer het sociale leven op te pikken en nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom besloot ik me begin 2023 aan te melden bij Mingle the Single. Het was behoorlijk spannend voor me.

Vrij snel na mijn aanmelding schreef ik me in voor het eerste event: speeddaten tijdens het inpakken van verjaardagsdozen voor Stichting Jarige Job, op 11 februari 2023. Hoewel ik hartelijk werd ontvangen door de meiden van MtS (zoals altijd!), was het toch een onwennige en spannende start van mijn avontuur. De spanning verdween die middag niet helemaal, maar ik voerde wel leuke gesprekken met de dames tijdens de wandelingen, en het voelde goed om iets te kunnen betekenen voor Stichting Jarige Job.

Het ijs was voor mij daarna wel een beetje gebroken. Ik begon te genieten van de community, waarin we konden grappen, tips en trucs uitwisselen, en onze profielen konden oppimpen. Ik schreef me vol enthousiasme in voor verschillende evenementen, zoals klimmen bij Adventure City in Rotterdam, de Golfgames in Tilburg, een wandeling maken in het Mastbos van Breda, wandelen met een alpaca in Vorstenbosch, borrelen bij Backer & Rueb in Breda, en het Zomerkriebels Summer Event op camping Polderland in de Hoeksche Waard…

En dat Summer Event zal voor mij altijd in de geschiedenisboeken blijven! Niet alleen was het ontzettend leuk en gezellig, maar het was ook de plek waar ik Petra heb ontmoet. We hadden geweldige gesprekken, ze is een fantastische vrouw, we hadden zoveel raakvlakken en er was direct een klik. Ik was helemaal betoverd! Ik kan nog wel een tijdje doorgaan, maar laten we het erop houden dat we al snel een vervolgdate hebben gepland.

Nu zijn we een paar weken verder en we hebben elkaar echt HE-LE-MAAL gevonden! Het voelt als een match made in heaven. Alles wat je voor elkaar moet voelen is intens aanwezig… het klopt gewoon! Petra en ik hebben besloten om het Mingle the Single-gebeuren een beetje af te bouwen. We hebben nog een paar activiteiten op de planning staan, en het strandfeest in Kijkduin, waar al veel andere Minglers zich voor hebben aangemeld, wordt onze uitsmijter!

Maar voordat ik eindig, namens Petra en mijzelf, willen we alle Minglers tenminste een geweldige tijd en mooie ontmoetingen en vriendschappen toewensen! En wie weet vind je, net als wij, de man of vrouw van je leven! Hoe geweldig zou dat zijn?

En last but not least… TEAM MINGLE THE SINGLE, BEDANKT! En wie weet staan Petra en ik heel toevallig ook weer op de camping tijdens een volgend Zomerkriebels event…”


Wil je ook een succesverhaal beleven? Meld je aan bij de Mingle the Single Community en wie weet vind jij ook de liefde van je leven tijdens een van onze geweldige events waar gezelligheid en persoonlijk contact voorop staat!