fbpx

Gratis PDF download:
‘Zo maak je een goede eerste indruk’

9 tips voor een ontspannen eerste ontmoeting

 

Wil jij graag nieuwe mensen leren kennen of date al je weleens? Iedereen wil graag een goede eerste indruk maken bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Wat zou het handig zijn als je een checklist had die je snel even kunt doorlopen vlak voor (of zelfs tijdens) een eerste ontmoeting of date. Als activiteiten bureau voor sinlges hebben wij een super handige checklist opgesteld en jij kunt hem hier gratis downloaden!

Super handige checklist voor een goede eerste indruk!

Tijdens een eerste ontmoeting wil je graag de beste én leukste kant van jezelf laten zien, zonder je eigen-leuke-ik uit het oog te verliezen natuurlijk. Daarom hebben wij 9 belangrijke tips op een rijtje gezet waarmee je de beste eerste indruk kunt maken. Ontspanning is key zeggen wij altijd. Bij Mingle the Single vinden we het super belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Na het lezen van deze tips ben jij helemaal klaar om een goede eerste indruk te maken!

Ontmoet nieuwe mensen op onze alleenstaanden / singles / vrijgezellen activiteiten!

Benieuwd wanneer de eerst volgende activiteit is?

We organiseren speeddate avonden, maar ook sportieve activiteiten zowel buiten als binnen voor
verschillende leeftijdscategorie√ęn.

Kijk snel in de agenda of meld je direct aan.

“Samen is toch veel leuker dan alleen?!”

Onder de singles is er meer dan ooit behoefte aan ontmoetingen met gelijkgestemden. Bij onze laagdrempelige activiteiten is het ijs meteen gebroken en heb je meestal genoeg gespreksstof tijdens de borrel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en voor vragen kun je altijd bij ons terecht.