Zomerkriebels Event – 10-11 juni 2023 – Camping Polderland

Datum evenement:

10 juni 2023

Tijd evenement:

14:45

Locatie evenement:

Camping Polderland

Heb jij al ZOMERKRIEBELS?

Het is weer tijd voor het leukste singles event van het jaar! Alweer voor het 4e (!) jaar op rij organiseren we een fantastische dag op de camping in de polder! Enne, een leuk extra’tje, dit keer kun je ook blijven slapen 🙂

Heb jij de zomer ook al een beetje in je bol? Eindelijk hebben we dan ons langverdiende lekkere zonnetje. En dat betekent…. Zomerkriebels. ☀️😎🩴 Zonder jas naar buiten of misschien wel blote benen…. Ken je dat gevoel? Voetjes in het gras….

Kom op 10 juni 2023 naar Camping Polderland en ga SUP-en, kanoën of strijd tegen elkaar tijdens de Polderlandspelen. We sluiten af met een heerlijke barbecue, kampvuurtje, wie wil mag blijven blijven slapen (van te voren te reserveren) en krijgt van ons een heerlijk ontbijtje.

 

Midden in de natuur en de polder van de prachtige Hoeksche Waard (nabij Dordrecht en Rotterdam) organiseren we ons jaarlijks outdoor event speciaal voor singles. Dit is dé plek om op een laagdrempelige manier een gezellige dag te hebben met andere singles. Niks moet, alles mag. Je kunt meedoen aan een lesje SUP-en, gaan kanoën of lekker op het droge blijven en meedoen aan de Polderlandgames. Aan het einde van de middag gaat de barbecue aan en later op de avond het kampvuur. En kom je van ver? Neem dan je tentje mee!

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 25 jaar: single, alleenstaand, vrijgezel, die zin heeft in een gezellige middag/avond samen met andere (on)bekende singles. Er is een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Of dit nu de eerste keer is (een leuke eerste kennismaking!) dat je meedoet aan een activiteit van Mingle the Single of misschien heb je al een paar keer eerder meegedaan, iedereen is welkom! Bijna iedereen komt alleen en dat is nou juist het leuke. Door de activiteiten die we gaan doen is het ijs meteen gebroken.

Wat gaan we doen? In het water of op het droge: SUP-en, kanoën of strijd tegen elkaar tijdens de Polderlandspelen

Je kunt je opgeven voor 2 uur SUP-en , leer alle fijne kneepjes van deze populaire activiteit onder leiding van een instructeur. Of kies je voor vrij kanoën door de prachtige kreken in de polder met andere singles onder leiding van een van onze hosts.

Blijf je liever op het droge? Ga dan de strijd aan met andere singles en speel mee met onze Polderlandspelen, waarbij samenwerken, tactiek, concentratie en communicatie belangrijke onderdelen zijn. Je hoeft voor deze spellen geen enorm uithoudingsvermogen te hebben. We spelen in teams van 6 tegen elkaar (afhankelijk van het aantal aanmeldingen), leuke toegankelijke spellen waarbij je elkaar dus echt wat beter leert kennen en meer over elkaar te weten komt. Lekker buiten bezig zijn!

Na deze activiteiten is het tijd om op te frissen en lekker te genieten van een drankje. De ‘avondgasten’ sluiten aan. De barbecue wordt aangestoken. We zorgen voor fijne deuntjes op de achtergrond en als de zon onder gaat, gaat het kampvuurtje aan 😉

Het programma:

14:00  Voor de overnachters: toegang tot het kampeerterrein om je tentje of caravan te installeren
14:45  Inloop en ontvangst door Mingle the Single voor SUP-ers
15:15   Inloop en ontvangst door Mingle the Single Kanoërs & deelnemers Polderlandgames
17:00   Inloop gasten recreatie, borrel & barbecue
Borrelen & recreatie op de camping; volleybal, voetbal, pingpong, bordspelletjes etc. –
17:00   Terugkomst SUP-ers en Kanoërs – gelegenheid om op te frissen en de campinggast uit te hangen
18:00   Start barbecue
20:00   Borrelen – voor de liefhebbers, voetjes van de vloer – maar uiteraard kan er ook gevoetbalt of gevolleybalt worden, of gewoon gezellig kletsen, bordspelletjes, etc.
23:00   Einde avond, de overnachters mogen uiteraard gezellig blijven hangen bij het kampvuurtje 😉

09:00  Ontbijt en ochtendgymnastiek voor de overnachters
10:30  Einde ontbijt, opruimen
12:00  Afscheid team Mingle the Single
16:00  Uiterlijk verlaten kampeerterrein

 

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen van je leeftijd ontmoet! Laagdrempelig en ontspannen op de camping!

Locatie van het event

Ons Summer Event vindt plaats midden in de polder, in de uitgestrekte Hoeksche Waard, net onder de rook van Dordrecht en Rotterdam, op Camping Polderland (Platte Schenkel 1a, ‘s Gravendeel). Er is voldoende parkeergelegenheid. Carpoolen kun je regelen via onze community!

Wat is inclusief?

 • Warme ontvangst, organisatie (en activiteitenbegeleiding) door het te gekke team van Mingle the Single
 • Super leuk gezelschap van genoeg andere singles die het ook gezellig vinden om op de camping te zijn, en/of sportief zijn
 • Onbeperkt snacks, fruit, hapjes en gemiddeld 2 alcoholische drankjes (bier, wijn) 3 frisdrankjes, koffie, thee en onbeperkt water)
 • Barbecue bestaande uit vlees, vis, diverse salades, rauwkost, brood, smeersels (ook vegetarische gerechtjes voor op de bbq, geef aan in dieetwensen!)
 • Recreëren op de camping als daggast (volleyballen, voetballen, pingpongen, etc.) incl. alle drankjes, snacks en volledig verzorgde barbecue – de afwas doen wij!
 • Na de barbecue is er een campingborrel, met kampvuurtje en een muziekje kunnen de voetjes van de vloer
 • Voor de SUP-ers: 2 uur SUP-en onder begeleiding van 2 instructeurs
 • Voor de kanoërs: 2 uur onder begeleiding kanoën door de prachtige kreken van de Hoeksche Waard
 • Voor de Polderlandgames: begeleide spelen in kleine teams door host
 • Voor de overnachters: een plek voor je tentje of caravan, een heerlijk ontbijtje en ochtendgymnastiek
We hebben 4 type kaarten voor deze dag + een extra kaart om te blijven overnachten – er is een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang:
– Man óf vrouw alleen recreatie, barbecue en borrel (vanaf 17:00 uur)
– Man óf vrouw Kanoën, recreatie, barbecue en borrel
– Man óf vrouw SUP-en, recreatie, barbecue en borrel
– Man óf vrouw Polderlandgames, recreatie, barbecue en borrel

–> Aan te vullen met een overnachting op de camping en de volgende ochtend een heerlijk ontbijtje en ochtendgymnastiek 🙂 ook al slaap je met meerdere personen in een tentje of caravan, dien je allemaal zo’n Extra erbij te kopen

Tickets zijn inclusief: eten, gemiddeld 2 alcoholische drankjes en 3 frisdrankjes p.p., koffie/thee en onbeperkt water zijn de gehele dag inclusief!

We streven naar een gelijke man/vrouw verdeling, maar het kan natuurlijk iets afwijken. Een paar dagen voor het evenement ontvang je van ons een mail met uitgebreide informatie!

Is de activiteit die je had willen kiezen vol? Stuur ons dan een mailtje om op de wachtlijst te komen!

De kaartverkoop is gestopt! Mocht je tóch nog willen komen? Bel ons dan op 0186-220000!

 • Camping Polderland
 • Platte Schenkel 1a
 • (bij Dordrecht)

Evenement details

 • 10 juni 2023 14:45   -   11 juni 2023 12:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda