Winter Efteling – 2e Kerstdag – 26 december 2021

Datum evenement:

26 december 2021

Tijd evenement:

10:30

Locatie evenement:

Efteling

Kom jij op 2e Kerstdag ook naar de Winter Efteling?

Geen zin om dit jaar thuis te zitten op 2de Kerstdag, maar te genieten van winterse attracties en duizenden twinkelende lichtjes? Kom ook naar de Efteling!

Wat een leuk idee: 3 van onze leukste 40-jarige singles stelden ons na een gezellige stadswandeling in Dordrecht voor om op zondag 26 december al onze singles de gelegenheid te geven om samen met hen een bezoek te brengen aan de Winter Efteling!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, wie gaat er met Hanneke, Evelyn en Niels mee? Zij hebben hun toegangskaart inmiddels gekocht voor de Efteling, dus zij zijn er die dag sowieso! Koop jij ook (zelf) een Efteling toegangsbewijs voor die dag?

Anders dan normaal zijn wij als organisatie op 26 december niet aanwezig. Wij stellen enkel ons platform beschikbaar en faciliteren de communicatie voor- en achteraf, zodat jullie elkaar op de juiste plekken ontmoeten en in contact komen met elkaar die dag en eventueel daarna.

Wat moet je doen?

  1. Meld je hierboven aan, zodat we weten op wie we kunnen rekenen die dag, we vragen een betaling van € 1,95 zodat we zeker zijn dat je komt!
  2. Geef in het opmerkingenveld aan of je gebruik wilt maken van de carpoolregeling vanuit de Hoeksche Waard (Heinenoord) en of je wilt rijden. Verdeling auto’s gebeurt ter plaatse. Benzinegeld regelen jullie onderling per auto.
  3. Koop zelf een Efteling ticket en reserveer een tijdslot voor 26 december met een aankomsttijd tussen 10:45 en 11:30 (of later als je op een later tijdstip wilt aansluiten) je ticket en tijdslot is dan de hele dag geldig tot 20:00 uur. Via: https://www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek/nog-geen-tickets
  4. Wanneer je toevallig nog in het bezit bent van een toegangskaart, hoef je alleen het tijdslot te reserveren via: https://www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek/al-tickets

 

Het programma – het definitieve programma wordt gecommuniceerd in de e-mail en groepsapp

09:45 uur:     1ste Meeting point moment bij  Carpoolplaats Heinenoord.
Geef van te voren aan of je daar gebruik van wilt maken en of je wilt rijden. Verdeling auto’s gebeurt ter plaatse. Benzinegeld regelen jullie gezamenlijk per auto
11:00 uur:    2de Meeting point moment bij de ingang van de Efteling
11:15 uur:     Park op
13:00 uur:   3de Meeting point moment bij een lunch locatie in de Efteling
14:00 uur:   Park op
17:00 uur:   4de Meeting point moment bij nader te bepalen locatie ter plaatse & sluiting park

Inclusief:

Op 2de Kerstdag ben je in het gezelschap van gelijkgestemden en ontmoet je andere singles tijdens een bezoek aan de Winter Efteling. Communicatie voor- en achteraf, twee aanspreekpunten op de dag zelf (Hanneke en Evelyn), 4 aansluitmomenten, carpoolmogelijkheid vanuit de Hoeksche Waard, toetreding tot de groepsapp* 

*Toetreding tot de groepsapp: wij zorgen bij de instructiemail die je een paar dagen van te voren zult ontvangen voor een link om toe te treden tot een  groepsapp via WhatsApp, dat is uiteraard niet verplicht, maar wel handig voor de communicatie op het park.

De dag erna kun je via een online formulier aangeven met wie je nog eens in contact zou willen komen. Bij een wederzijdse interesse ontvangen jullie elkaars e-mailadres.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig om de Efteling te kunnen bezoeken?
Bekijk de meest actuele informatie omtrent een coronatoegangsbewijs op de website van de Efteling.

 

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Efteling
  • Europalaan 1
  • Kaatsheuvel

Evenement details

  • 26 december 2021 10:30   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda