fbpx

Walk & Talk (jaren 60-50-40) – 20 februari 2022 – Willemstad (NB)

Datum evenement:

20 februari 2022

Tijd evenement:

14:30

Locatie evenement:

Willemstad

Doe jij mee met onze Walk & Talk in vestingstad Willemstad?

Met een bezoek aan Willemstad stap je terug in de tijd! De nog vrijwel volledig intacte vestingwerken, unieke monumentale gebouwen en de bijzondere straatjes, ze ademen stuk voor stuk de rijke geschiedenis van de vestingstad. Willemstad is vernoemd naar Willem van Oranje en ingericht door zijn zoon prins Maurits. De geschiedenis begint rond 1564 toen het gebied werd ingepolderd en heette oorspronkelijk Ruigenhil. Willem van Oranje liet het in de strijd tegen de Spanjaarden versterken tot vesting. Na zijn dood verleende zijn zoon prins Maurits de plaats in 1585 stadsrechten. Willems’ Stad werd zo Willemstad.

Wat gaan we doen?

Op zaterdagmiddag 29 januari (geboren in de jaren 90-80-70) en zondag 20 februari (geboren in de jaren 60-50-40) organiseren we de Walk & Talk in oude vestingstad Willemstad! Leer (nieuwe) alleenstaanden en singles kennen op deze laagdrempelige stadswandeling. Samen met een klein groepje ‘vrijgezellen’ van jouw leeftijd loop je de ‘Mingle the Single-route’ door Willemstad aan de hand van het routekaartje.

Walk & Talk in Dordrecht in 2021

Maar pas op, ga niet téveel op in de leuke gesprekken die je onderweg hebt ;-), want er moeten ook wat vragen ingevuld worden over dingen die je onderweg tegen komt. De organisatie heeft een leuke route uitgezet. Van wandelen krijg je trek, er zullen een paar tussenstops zijn waar je heerlijke hapjes op pikt. Tijdens een wandeling ontstaan vaak de leukste gesprekken!

 

Voor deze speciale stadswandeling word je door de organisatie ingedeeld in een groepje alleenstaande leeftijdsgenoten m/v en ga je aan de wandel (indeling gebeurt door de organisatie op basis van geboortedatum). En-route vul je de vragen in én pik je jouw heerlijke hapjes op bij de verschillende horecazaken. Je spreekt op deze activiteit verschillende singles uit jouw leeftijdscategorie. Het leuke hieraan is, dat er gerouleerd kan worden tussen gespreks-/wandelpartner. Je zit dus niet de hele route aan 1 iemand vast (dit mag wel natuurlijk ;-))

Wanneer & waar?

Op zondag 20 februari 2022 organiseren we de stadswandeling voor alleenstaanden in Willemstad, Noord Brabant. Zin om andere alleenstaanden te ontmoeten, dan is dit een ideale activiteit! Het team van Mingle the Single ontvangt je hartelijk op het startpunt en legt uit wat de bedoeling is. Als jouw groepje compleet is vertrekken jullie. Bij het startpunt zijn verschillende parkeermogelijkheden. Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd, houdt er rekening mee dat je tussen 14:30 en 15:15 uur verwacht wordt aan de start. Afhankelijk van hoelang jij met je groepje blijft hangen zul je tussen 16:30 en 17:30 uur klaar zijn.

Inclusief
 • Organisatie, warm welkom en aanspreekpunt door Mingle the Single
 • 24 uur van te voren ontvang je van ons een uitgebreide instructiemail met je starttijd
 • Het ontmoeten van andere vrijgezellen van jouw leeftijd
 • Stops bij horeca voor wat lekkers te eten of te drinken, door ons geregeld (op de routekaart staan ze aangegeven)
 • Flesje water voor onderweg
 • Speciale stadswandeling van ca. 4 kilometer
 • Routeboekje met vragen
 • Te gekke Mingle the Single pen

Bij slecht weer (regen, storm) wordt het evenement verplaatst naar een nieuwe datum.

Event Timelines

1
Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

 • Willemstad
 • Willemstad

Evenement details

 • 20 februari 2022 14:30   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda