Walk & Talk – 10 oktober

Datum evenement:

10 oktober 2021

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Dordrecht

Wandel door het prachtige historische centrum van Dordrecht, samen met andere vrijgezellen van jouw leeftijd tijdens onze Walk & Talk! (inclusief  lekkere hapjes)

“Dordrecht staat bekend als een van de oudste steden van Nederland en kreeg al in 1220 stadsrechten van de Hollandse graaf Willem I. Het rijke verleden van Dordrecht is nog altijd zichtbaar wanneer je langs de oude binnenstadshavens, fraaie pakhuizen en monumentale panden van Dordrecht loopt.” (holland.com)

Heb jij altijd al een keer Dordrecht willen ontdekken? Dit is je kans!

Samen met een klein groepje singles van jouw leeftijd loop je de ‘Mingle the Single-route’ door het pittoreske Dordrecht aan de hand van de routekaart. Maar pas op, ga niet téveel op in de leuke gesprekken die je onderweg hebt ;-), want er moeten ook wat vragen ingevuld worden over dingen die je onderweg tegen komt. De organisatie heeft een leuke route uitgezet.

Voor de maag wordt natuurlijk ook gezorgd, er zullen een paar tussenstops zijn waar je heerlijke hapjes op pikt. Tijdens een wandeling ontstaan vaak de leukste gesprekken!

Wat gaan we doen?
Tijdens de Walk & Talk word je ingedeeld met een groepje vrijgezelle leeftijdsgenoten m/v en ga je aan de wandel in het mooie centrum (indeling gebeurt door de organisatie op basis van geboortedatum). En-route vul je de vragen in én pik je jouw heerlijke hapjes op bij de verschillende horecazaken. Je spreekt op deze activiteit verschillende singles uit jouw leeftijdscategorie. Het leuke hieraan is, dat er gerouleerd kan worden tussen gespreks-/wandelpartner. Je zit dus niet de hele route aan 1 iemand vast (dit mag wel natuurlijk ;-)).

De leukste gesprekken ontstaan vaak tijdens een wandeling, onder het genot van wat lekkers! De route is ongeveer 5 kilometer.

Wanneer & waar?
Centrum Dordrecht. Kijk voor beschikbare data in jouw leeftijdscategorie. Bij het startpunt zijn verschillende (betaald) parkeren mogelijkheden, ook is het startpunt niet ver van station Dordrecht. Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd. Het duurt tot ongeveer 14:00 – 17:00 uur.

Dit buiten-evenement is corona-proof! Vul hier onder eerst je geslacht / leeftijd in om de datum te zien. Zet beide velden weer op ‘Een optie kiezen’ om andere data in te zien.

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Dordrecht
  • Hoofdstraat 1
  • Dordrecht

Evenement details

  • 10 oktober 2021 14:00   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda