Stadswandeling – zondag 6 november 2022 – Breda (alleenstaanden 40’s 50’s 60’s)

Datum evenement:

6 november 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Breda

Op zondagmiddag 6 november 2022 organiseren wij deze super leuke Walk & Talk speciaal voor alleenstaanden door het prachtige centrum van Breda. Leer nieuwe vrijgezellen kennen tijdens de laagdrempelige stadswandeling. Samen met een klein groepje gelijkgestemden van jouw leeftijd loop je de ‘Mingle the Single route’ door Breda aan de hand van het door ons gemaakte routekaartje. De route gaat langs de bezienswaardigheden van Breda, maar ook langs horecagelegenheden voor een hapje & drankje. Maar pas op, ga niet téveel op in de leuke gesprekken die je onderweg hebt 😉 , want er moeten ook wat vragen ingevuld worden over dingen die je onderweg tegen komt.

 

Walk & Talk

Eeen super laagdrempelige activiteit waar je op ontspannen wijze in contact komt met vrijgezellen en alleenstaanden van je leeftijd. Het Mingle the Single team ontvangt je. Wanneer jouw groepje compleet is, starten jullie aan de stadswandeling door Breda aan de hand van het informatieboekje met routekaart.

Het programma:

14:00 uur Verzamelen op het start punt in Breda

14:30-17:30 uur Wandelen, kletsen, minglen en stoppen bij een aantal horeca

17:30 uur Einde activiteit

Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd, houdt er rekening mee dat je dan dus tussen 14:00 en 14:30 uur verwacht wordt aan de start. Afhankelijk van hoelang jij met je groepje blijft hangen zul je tussen 16:30 en 17:30 uur klaar zijn. 

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen van je leeftijd ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en goed geregeld!

Kom naar deze super gezellige middag met Mingle the Single! Wij hebben een route samengesteld langs mooie bezienswaardigheden en leuke stops bij een aantal lokale horecazaken.

Heb jij zin in een leuke stadwandeling in de Parel van het Zuiden? Ben je al vaak in Breda geweest of juist nog nooit? Maakt niet uit! De route heeft voor ieder wat wils. Daarnaast gaat het om de gezelligheid! Dit is echt een laagdrempelige ontspannen activiteit waarbij je in gesprek komt met andere gelijkstemden.

Wat is inclusief?

 • Organisatie, warm welkom en aanspreekpunt door Mingle the Single
 • Minimaal 24 uur van te voren ontvang je van ons een uitgebreide instructiemail met je starttijd
 • Het ontmoeten van andere vrijgezellen van jouw leeftijd
 • Stops bij horeca voor wat lekkers te eten of te drinken, door ons geregeld (op de routekaart staan ze aangegeven)
 • Flesje water voor onderweg
 • Speciale stadswandeling van ca. 4 kilometer
 • Routeboekje met vragen
 • Te gekke Mingle the Single pen

  Extra drankjes en deelname aan andere activiteiten in Breda zijn voor eigen rekening.

Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat binnenkomt. Is jouw leeftijdscategorie vol? Stuur ons gerust een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Over Breda

Breda is een stad in het westen van Noord-Brabant. Breda is een bourgondische, leuke en veelzijdige stad. De stad ademt gezelligheid met zijn sfeervolle terrassen, mooie oude gebouwen en ook nog street-art hier en daar. De stad wordt ook wel de Parel van het Zuiden genoemd en wij snappen wel waarom 😉

Loop gezellig mee en meld je hier aan!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Event FAQs

Ik kom alleen naar de stadswandeling, maar ik vind het een beetje spannend. Hoe kan ik mij het beste voorbereiden erop?

Dat snappen wij heel goed en dat is ook geheel logisch! Voel je niet raar omdat je het een beetje spannend vind, je bent zeker niet de enige! Onze ervaring is dat singles na een tijdje wandelen en af en toe kletsen er juist van kunnen genieten. Bedenk je goed dat iedereen deze spanning ervaart en ook alleen komt. Stel elkaar op je gemak en dan praat je uiteindelijk de oren van elkaars hoofd af. :) 

Hoe is de verdeling tussen man en vrouw?

We proberen de verdeling tussen man en vrouw zo gelijk mogelijk te houden. We zien wel dat er meer vrouwelijke deelnemers dan de mannelijke deelnemers  uit de jaren 50/60 zich aanmelden. Maar dit heeft natuurlijk geen invloed op de beleving van de activiteit. De stadswandeling is daardoor zeker niet minder leuk!

Ik heb allergieën of dieetwensen, waar kan ik dit aangeven?

Goed dat je dit aangeeft! Je kunt dit tijdens je aanmelding aangeven. Hier zullen wij dan zo goed mogelijk rekening mee houden. 

Is de start locatie makkelijk bereikbaar?

We zorgen ervoor dat de start locatie goed bereikbaar is met alle vervoersmiddelen (auto, openbaar vervoer, fiets etc.) De start locatie zal in de informatiemail - die je een aantal dagen voor de stadswandeling krijgt - vermeld worden. 

Locatie evenement:

 • Breda

Evenement details

 • 6 november 2022 14:00   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda