Stadswandeling – zondag 11 september 2022 – Brielle (alleenstaanden 40’s 50’s 60’s)

Datum evenement:

11 september 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Brielle

Doe jij mee met onze Stadswandeling in Brielle? Kom alles te weten over dit oude stadje én ontmoet gelijkgestemden!

 

Ja, ik meld me direct aan!

Op zondagmiddag 11 september (geboren in de jaren 40, 50 en 60) organiseren we deze super leuke (misschien wel de leukste tot nu toe!) Walk & Talk in pitoreske Brielle. Leer (nieuwe) singles of alleenstaanden kennen op deze laagdrempelige stadswandeling. Samen met een klein groepje gelijkgestemden van jouw leeftijd loop je de ‘Mingle the Single route’ door Brielle aan de hand van het routekaartje. Maar pas op, ga niet téveel op in de leuke gesprekken die je onderweg hebt ;-), want er kunnen ook wat vragen ingevuld worden over dingen die je onderweg tegen komt.

We gaan naar Brielle! Een oud stadje met smalle straatjes, een gracht, loopbruggetjes en veel gezellige terrasjes.

Wat gaan we doen?

De organisatie heeft een leuke route uitgezet in het oude stadje Brielle. Tijdens een wandeling ontstaan vaak de leukste gesprekken! Voor deze speciale stadswandeling word je door de organisatie ingedeeld in een groepje leeftijdsgenoten m/v en ga je aan de wandel (indeling gebeurt door de organisatie op basis van geboortedatum). En-route vul je de vragen in én pik je jouw heerlijke hapjes op bij de verschillende horecazaken. Je spreekt op deze activiteit verschillende gelijkgestemde deelnemers uit jouw leeftijdscategorie. Het leuke hieraan is, dat er gerouleerd kan worden tussen gespreks-/wandelpartner. Je zit dus niet de hele route aan 1 iemand vast (dit mag wel natuurlijk ;-))

Aanmelden

Wanneer & waar?

Op zondag 11 september 2022 organiseren we de stadswandeling in Brielle voor alleenstaanden geboren in de jaren 60, 50 en 40. Zin om andere gelijkgestemden te ontmoeten, dan is dit een ideale activiteit! Het team van Mingle the Single ontvangt je hartelijk op het startpunt en legt uit wat de bedoeling is. 99% van de deelnemers komt alleen, je hoeft je dus niet zenuwachtig te voelen als je alleen komt.

Als jouw groepje compleet is vertrekken jullie. Bij het startpunt zijn verschillende parkeermogelijkheden. Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd, houdt er rekening mee dat je tussen 14:00 en 14:30 uur verwacht wordt aan de start. Afhankelijk van hoelang jij met je groepje blijft hangen zul je tussen 16:30 en 17:30 uur klaar zijn.

Ja, ik meld me direct aan!

 

Inclusief

  • Organisatie, warm welkom en aanspreekpunt door Mingle the Single
  • 24 uur van te voren ontvang je van ons een uitgebreide instructiemail met je starttijd
  • Het ontmoeten van andere alleenstaanden van jouw leeftijd
  • Stops bij horeca voor wat lekkers te eten of te drinken, door ons geregeld (op de routekaart staan ze aangegeven)
  • Flesje water voor onderweg
  • Speciale stadswandeling van ca. 4 kilometer
  • Routeboekje met vragen
  • Te gekke Mingle the Single pen

Koop kaartje!

 

Over Brielle

Brielle ligt op het eiland Voorne-Putten en bestaat uit de kernen Brielle, Vierpolders en Zwartewaal. In 1980 werd het grondgebied van beide laatste gemeenten aan dat van Brielle toegevoegd. Daarmee is een gemeente ontstaan met een grote diversiteit; binnen de gemeentegrenzen liggen nu een vestingstadje, een vissersdorp, een uitgestrekt agrarisch gebied en een recreatiegebied: het Brielse Meer. Van oudsher is Brielle of Den Briel de belangrijkste kern van het gebied. Het vormde de hoofdstad van de landen van Voorne, die destijds ook Goeree-Overflakkee en zelfs een stukje van Schouwen (namelijk Bommenee) omvatte. Brielle verwierf stadsrechten van de heren van Voorne, de eerste in 1330. De grootste bloei bereikte de stad in de vijftiende eeuw. Toen de rivier De Gote werd afgedamd, zette de neergang in. De grootste bekendheid verwierf de stad door de inname door de watergeuzen op 1 april 1572. In de achttiende eeuw kreeg de stad de huidige vorm. Behalve als militaire vesting was de stad voor de omgeving vooral van belang als markt- en handelsplaats en later als onderwijscentrum.

Brielle is een gezellig stadje waar de contouren van de eeuwen oude geschiedenis nog goed te zien zijn, veel terrasjes en smalle straatjes.

Ben je erbij? Koop dan hier je ticket!

Event FAQs

Ik kom alleen naar de stadswandeling maar ik vind het een beetje spannend, hoe kan ik mij het beste voorbereiden?

Dat snappen wij heel goed en dat is ook geheel logisch! Voel je niet raar omdat je het een beetje spannend vind, je bent zeker niet de enige! Onze ervaring is dat singles na een tijdje wandelen en af en toe kletsen er juist van kunnen genieten. Bedenk je goed dat iedereen deze spanning ervaart en ook alleen komt. Stel elkaar op je gemak en dan praat je uiteindelijk de oren van elkaars hoofd af. :) 

Hoe kom ik naar Brielle? Is er vervoer geregeld of moet ik dat zelf regelen?

Om naar Brielle te komen, moet je zelf vervoer regelen. Denk aan auto, ov of andere voertuigen. Je kunt natuurlijk ook carpoolen met andere deelnemers! Via onze Mingle the Single Community is er al regelmatig afgesproken om te carpoolen.


 


Meer weten over de Community? Klik op deze link:


https://www.minglethesingle.nl/members-community/ 

Hoeveel vrijgezellen of alleenstaanden nemen deel aan de stadswandeling?

Het aantal aanmeldingen ligt momenteel tussen de 25 en 40 deelnemers. Er zullen dus altijd genoeg mensen zijn om mee te praten en minglen. 

Wat als we geen gespreksstof meer hebben?

Geen zorgen! Als je echt denkt ik heb geen gespreksstof meer of het valt vaak stil, kijk dan samen naar de vragen die beantwoord moeten worden. Of geniet van de omgeving en vertel elkaar wat je opvalt. Ook kun je altijd van wandelpartner wisselen. Geen reden tot paniek dus!

Welke kleding kan ik het beste aan?

We gaan natuurlijk een stadswandeling maken, dus wij adviseren om comfortabele kleding te dragen. Denk aan comfortabele wandelschoenen en kleding waar je goed in kunt bewegen. Kijk voor je vertrekt van huis nog even goed naar het weerbericht!

Ik heb allergieën of dieetwensen, waar kan ik dit aangeven?

Goed dat je dit aangeeft! Je kunt dit tijdens je aanmelding aangeven. Hier zullen wij dan zo goed mogelijk rekening mee houden. 

Hoe is de verdeling tussen man en vrouw?

We proberen de verdeling tussen man en vrouw zo gelijk mogelijk te houden. We zien wel dat er meer vrouwelijke deelnemers dan de mannelijke deelnemers  uit de jaren 50/60 zich aanmelden. Maar dit heeft natuurlijk geen invloed op de beleving van de activiteit. De stadswandeling is daardoor zeker niet minder leuk!

  • Brielle

Evenement details

  • 11 september 2022 14:00   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda