Stadswandeling (diverse leeftijdscategorieën) – 23 september 2023 – Delft

Datum evenement:

23 september 2023

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Grote markt Delft

Wandel mee op zaterdagmiddag 23 september 2023 met deze super leuke Stadswandeling voor singles door Delft. Leer nieuwe singles kennen tijdens deze laagdrempelige wandeling en zie meteen wat van de historische binnenstad, met haar gezellige grachten en authentieke gebouwen.

Ontmoet andere singles tijdens deze leuke middag!

Na ontvangst door Mingle the Single loop je met een groepje vrijgezellen van jouw leeftijd de ‘Mingle the Single route’ aan de hand van het door ons zelf samengstelde routekaartje. De route van 5 kilometer gaat langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Delft en bevat interessante vragen en weetjes. Onderweg wordt er gestopt bij bij meerdere horecazaken voor een hapje en drankje. De laatste horecazaak is tevens het eindpunt en hier kun je lekker blijven hangen!

De perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten!

Zoals je van ons gewend bent is er ook deze keer weer een fantastische route samengesteld, met wetenswaardigheden en vragen in een speciaal routeboekje wat je uitgereikt krijgt bij de start. Na een warm welkom door onze host bij het verzamelpunt ga je met een klein groepje single leeftijdsgenoten van start! Onderweg zul je ook de andere deelnemers kunnen zien en spreken.

Walk & Talk

Een super laagdrempelige activiteit waar je op ontspannen wijze in contact komt met vrijgezellen en alleenstaanden van je leeftijd. Het Mingle the Single team ontvangt je. Wanneer jouw groepje compleet is, starten jullie aan de stadswandeling door Delft aan de hand van het informatieboekje met routekaart.

Het programma:

14:00 uur Verzamelen op het startpunt

14:10-17:00 uur Stadswandeling met horecastops, kletsen, minglen

17:30 uur Einde activiteit (blijven hangen of vertrekken op eigen gelegenheid)

Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd, houdt er rekening mee dat je dan dus tussen 14:00 en 14:45 uur verwacht wordt aan de start. Afhankelijk van hoelang jij met je groepje blijft hangen zul je tussen 16:30 en 17:30 uur klaar zijn. 

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen van je leeftijd ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en goed geregeld!

Over Delft

Met een bezoek aan Delft bezoek je een stad met geschiedenis. Delft heeft een historische binnenstad. In de 19e eeuw ontwikkelde Delft zich tot industriestad. Binnen de geschiedenis van Nederland, is Delft vooral bekend omdat Willem van Oranje er in 1584 werd vermoord. De bijnaam van Delft is ook wel de Prinsenstad. Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop, de ‘Delf’, daarom ook de naam Delft. In deze wandeling lopen we door de historische binnenstad heen en ontdek je de stad Delft!

Kom naar deze super gezellige middag met Mingle the Single en ontmoet gelijkgestemde singles van jouw leeftijd terwijl je je ogen uitkijkt in deze verborgen parel van een stad.

 •  Organisatie, warm welkom en aanspreekpunt door Mingle the Single
 • Minimaal 24 uur van te voren ontvang je van ons een uitgebreide instructiemail met je starttijd
 • Het ontmoeten van andere singles van jouw leeftijd, nieuwe mensen leren kennen was nog nooit zo makkelijk!
 • Lekkers voor onderweg, stops bij 3 horeca voor hapje en drankje
 • Speciale stadswandeling van ca. 5 kilometer
 • Routeboekje met vragen
 • Te gekke Mingle the Single pen

  Extra drankjes en deelname aan andere activiteiten in Delft zijn voor eigen rekening.

Loop gezellig mee en meld je hier aan!

De kleinere groepjes voor de wandeling van 4 – 6 personen worden door ons gemaakt op basis van geboortejaar en verdeling man/vrouw 🙂 Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat binnenkomt.

Wachtlijst! Is jouw leeftijdscategorie vol? Stuur ons gerust een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Evenement heeft al plaatsgevonden
 • Grote markt Delft

Evenement details

 • 23 september 2023 14:00   -   18:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda