Stadswandeling – 13 mei 2023 – Zwolle

Datum evenement:

13 mei 2023

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Zwolle

Op zaterdagmiddag 13 mei 2023 organiseren wij deze super leuke Stadswandeling door Hanzestad Zwolle. Leer nieuwe singles kennen tijdens deze  laagdrempelige stadswandeling. Samen met een klein groepje ‘vrijgezellen’ van jouw leeftijd loop je de ‘Mingle the Single route’ door de deze prachtige aan de hand van het door ons zelf samengstelde routekaartje. De route gaat langs de bezienswaardigheden van Zwolle en je krijgt bij aanvang een gevuld tasje mee. Onderweg stoppen we bij een heerlijke ijssalon voor een lekker ijsje.

Zoals je van ons gewend bent is er ook deze keer weer een mooie route samengesteld, met wetenswaardigheden en vragen in een speciaal routeboekje wat je uitgereikt krijgt bij de start. Na een warm welkom door onze host bij het verzamelpunt ga je met een klein groepje single leeftijdsgenoten van start! Onderweg zul je ook de andere deelnemers kunnen zien en spreken.

Walk & Talk

Een super laagdrempelige activiteit waar je op ontspannen wijze in contact komt met vrijgezellen en alleenstaanden van je leeftijd. Het Mingle the Single team ontvangt je. Wanneer jouw groepje compleet is, starten jullie aan de stadswandeling door Zwolle aan de hand van het informatieboekje met routekaart.

Het programma:

14:00 uur Verzamelen op het startpunt

14:10-17:00 uur Wandelen, kletsen, minglen

17:30 uur Einde activiteit (blijven hangen of vertrekken op eigen gelegenheid)

Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd, houdt er rekening mee dat je dan dus tussen 14:00 en 14:45 uur verwacht wordt aan de start. Afhankelijk van hoelang jij met je groepje blijft hangen zul je tussen 16:30 en 17:30 uur klaar zijn. 

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen van je leeftijd ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en goed geregeld!

De route van de stadswandeling loopt binnen de voormalige stadsmuren van Zwolle. Je komt niet alleen bij de plaats waar Zwolle is ontstaan, maar ook bij de vele 14e– en 15e-eeuwse bouwwerken, zoals stadspoorten en -muren, bruggen, kloostergebouwen en kerken. Deze route voert je ook naar bijzondere middeleeuwse en verborgen plekjes. Maak kennis met de term Hanze, en zie de imposante pakhuizen en huizen die stammen uit de tijd dat Zwolle floreerde als Hanzestad.

Kom naar deze super gezellige middag met Mingle the Single en ontmoet gelijkgestemde singles van jouw leeftijd terwijl je je ogen uitkijkt in deze verborgen parel van een stad.

 • Organisatie, warm welkom en aanspreekpunt door Mingle the Single
 • Minimaal 24 uur van te voren ontvang je van ons een uitgebreide instructiemail met je starttijd
 • Het ontmoeten van andere vrijgezellen van jouw leeftijd
 • Lekkers voor onderweg, stop bij horeca voor hapje en drankje
 • Speciale stadswandeling van ca. 4 kilometer
 • Routeboekje met vragen
 • Te gekke Mingle the Single pen

  Extra drankjes en deelname aan andere activiteiten in Zwolle zijn voor eigen rekening.

Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat binnenkomt. Is jouw leeftijdscategorie vol? Stuur ons gerust een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Loop gezellig mee en meld je hier aan!

 

De kleinere groepjes voor de wandeling van 4 – 6 personen worden door ons gemaakt op basis van geboortejaar en verdeling man/vrouw 🙂

Evenement heeft al plaatsgevonden

Event FAQs

Ik kom alleen naar de stadswandeling, maar ik vind het een beetje spannend. Hoe kan ik mij het beste voorbereiden erop?

Dat snappen wij heel goed en dat is ook geheel logisch! Voel je niet raar omdat je het een beetje spannend vind, je bent zeker niet de enige! Onze ervaring is dat singles na een tijdje wandelen en af en toe kletsen er juist van kunnen genieten. Bedenk je goed dat iedereen deze spanning ervaart en ook alleen komt. Stel elkaar op je gemak en dan praat je uiteindelijk de oren van elkaars hoofd af. :)

Hoe is de verdeling tussen man en vrouw?

We proberen de verdeling tussen man en vrouw zo gelijk mogelijk te houden. We zien wel dat er meer vrouwelijke deelnemers dan de mannelijke deelnemers  uit de jaren 50/60 zich aanmelden. Maar dit heeft natuurlijk geen invloed op de beleving van de activiteit. De stadswandeling is daardoor zeker niet minder leuk!

Ik heb allergieën of dieetwensen, waar kan ik dit aangeven?

Goed dat je dit aangeeft! Je kunt dit tijdens je aanmelding aangeven. Hier zullen wij dan zo goed mogelijk rekening mee houden.

Is de start locatie makkelijk bereikbaar?

We zorgen ervoor dat de start locatie goed bereikbaar is met alle vervoersmiddelen (auto, openbaar vervoer, fiets etc.) De start locatie zal in de informatiemail - die je een aantal dagen voor de stadswandeling krijgt - vermeld worden.

Locatie evenement:

 • Zwolle

Evenement details

 • 13 mei 2023 14:00   -   18:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda