Stadswandeling – zondag 10 april 2022 – Delft (alleenstaanden 70’s 60’s 50’s)

Datum evenement:

10 april 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Doe jij mee met onze Walk & Talk in Delft?

Op zondagmiddag 10 april (geboren in de jaren 70, 60 en 50) organiseren we deze super leuke (misschien wel de leukste tot nu toe!) Walk & Talk in Delft. Leer (nieuwe) singles kennen op deze laagdrempelige stadswandeling. Samen met een klein groepje ‘vrijgezellen’ van jouw leeftijd loop je de ‘Mingle the Single route’ door Delft aan de hand van het routekaartje. Maar pas op, ga niet téveel op in de leuke gesprekken die je onderweg hebt ;-), want er moeten ook wat vragen ingevuld worden over dingen die je onderweg tegen komt. De organisatie heeft een leuke route uitgezet. Van wandelen krijg je trek, er zullen een paar tussenstops zijn waar je heerlijke hapjes op pikt. Tijdens een wandeling ontstaan vaak de leukste gesprekken!

Voor deze speciale stadswandeling word je door de organisatie ingedeeld in een groepje singles leeftijdsgenoten m/v en ga je aan de wandel (indeling gebeurt door de organisatie op basis van geboortedatum). En-route vul je de vragen in én pik je jouw heerlijke hapjes op bij de verschillende horecazaken. Je spreekt op deze activiteit verschillende singles uit jouw leeftijdscategorie. Het leuke hieraan is, dat er gerouleerd kan worden tussen gespreks-/wandelpartner. Je zit dus niet de hele route aan 1 iemand vast (dit mag wel natuurlijk ;-))

Wanneer & waar?
Op zondag 10 april 2022 organiseren we de stadswandeling voor vrijgezellen in Delft. Zin om andere vrijgezellen te ontmoeten, dan is dit een ideale activiteit! Het team van Mingle the Single ontvangt je hartelijk op het startpunt en legt uit wat de bedoeling is. 99% van de deelnemers komt alleen, je hoeft je dus niet zenuwachtig te voelen als je alleen komt.

Als jouw groepje compleet is vertrekken jullie. Bij het startpunt zijn verschillende parkeermogelijkheden. Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd, houdt er rekening mee dat je tussen 14:00 en 14:30 uur verwacht wordt aan de start. Afhankelijk van hoelang jij met je groepje blijft hangen zul je tussen 16:30 en 17:30 uur klaar zijn.

Inclusief

  • Organisatie, warm welkom en aanspreekpunt door Mingle the Single
  • 24 uur van te voren ontvang je van ons een uitgebreide instructiemail met je starttijd
  • Het ontmoeten van andere vrijgezellen van jouw leeftijd
  • Stops bij horeca voor wat lekkers te eten of te drinken, door ons geregeld (op de routekaart staan ze aangegeven)
  • Flesje water voor onderweg
  • Speciale stadswandeling van ca. 4 kilometer
  • Routeboekje met vragen
  • Te gekke Mingle the Single pen

 

Over Delft
Met een bezoek aan Delft bezoek je een stad met geschiedenis. Delft heeft een historische binnenstad. In de 19e eeuw ontwikkelde Delft zich tot industriestad. Binnen de geschiedenis van Nederland, is Delft vooral bekend omdat Willem van Oranje er in 1584 werd vermoord. De bijnaam van Delft is ook wel de Prinsenstad. Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop, de ‘Delf’, daarom ook de naam Delft. In deze wandeling lopen we door de historische binnenstad heen en ontdek je de stad Delft!

Zien we je daar?

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Delft Centrum

Evenement details

  • 10 april 2022 14:00   -   17:30
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda