Speeddaten (35 t/m 49 jaar) – 2 april 2022 – SPRUIT eten & drinken Barendrecht

Datum evenement:

2 april 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

SPRUIT eten & drinken (Restaurant van theater het Kruispunt)

Speeddaten is terug van weggeweest!

SPEEDDATEN??
Wááát? Ja echt wel! Dit móét je gewoon eens een keer gedaan hebben. 
Hop, van die bank af, stop met swipen en start met daten. Staar je niet blind op mooie plaatjes, maar trakteer ál je zintuigen op een gezellige middag! First dates in het kwadraat 😉

 

Wat is speeddaten eigenlijk?

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens een speeddate zul je andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Zo krijgen ook ‘onopgemerkte’ vrijgezellen een kans om andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag die dag.

De dames nemen plaats aan de tafels en de heren schuiven steeds een tafeltje door. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Uit ervaring blijkt dat 4 a 5 minuten meestal te kort wordt bevonden.

Matchmail!

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur van ons jouw persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandelt de kaarten vertrouwelijk.  

Ook al denk je, nee ik geloof niet dat het iets voor mij is, gewoon komen en ervaren!

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

Het programma:

14.00: Inloop

14.15: Start speeddaten – max 14 dates van 5 minuten

16.00: Uitloop & Afterdrinks

Gezellig starten in de middag en dan kun je gewoon blijven hangen voor de zaterdagmiddag borrel na het speeddaten! Hoe leuk is dat! Deze keer gaan wij naar SPRUIT eten & drinken! Het café & restaurant van theater het Kruispunt en dé nieuwe hotspot in hartje Barendrecht. Mocht je niet genoeg hebben gehad die dag, Barendrecht heeft een leuk centrum en later op de avond kun je terugkeren naar het Kruispunt want Legendary Albums Live presenteert vanaf 20:15 uur Stayin’ Alive With The Bee Gees! Kijk hier voor tickets

Inclusief

Speeddaten, matchmail, een drankje en een hapje. Extra drankjes zijn voor eigen rekening.

Belangrijk

  • Check via de link hiernaast/-onder de laatste Coronamaatregelen op de site van Rijksoverheid
  • Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is, wij doen altijd onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit.

Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • SPRUIT eten & drinken (Restaurant van theater het Kruispunt)
  • Middenbaan 111
  • Barendrecht

Evenement details

  • 2 april 2022 14:00   -   16:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda