Speeddaten (25 t/m 39 jaar) – 4 juni 2022 – Merz Dordrecht

Datum evenement:

4 juni 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Café Restaurant Merz

 Speeddaten: meerdere korte dates op één middag!

Wááát? Ja echt wel! Dit móét je gewoon eens een keer gedaan hebben. Hop, van die bank af, stop met swipen en start met daten. Staar je niet blind op mooie plaatjes, maar trakteer ál je zintuigen op een gezellige middag! First dates in het kwadraat 😉

Wat is speeddaten eigenlijk?

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens een speeddate zul je andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Zo krijgen ook ‘onopgemerkte’ vrijgezellen een kans om andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag die dag. De dames nemen plaats aan de tafels en de heren schuiven steeds een tafeltje door. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Uit ervaring blijkt dat 4 a 5 minuten meestal te kort wordt bevonden.

Leuk iemand gezien: vul in op het Match formulier

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iemand gezien die je nog weleens zou willen spreken? Dit kun je anoniem aan de organisatie doorgeven via het match-formulier. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur van ons jouw persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandelt de kaarten vertrouwelijk en je loopt dus sowieso geen blauwtje.

Ook al denk je, nee ik geloof niet dat het iets voor mij is, gewoon komen en ervaren!

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

 

Het programma

14.00: Inloop
14.15: Start speeddaten – max 14 dates van 5 minuten
16.00: Uitloop & Afterdrinks

Gezellig starten in de middag en dan kun je gewoon blijven hangen voor de zaterdagmiddag borrel na het speeddaten! Hoe leuk is dat, wie weet beland je na afloop met een klein groepje op het terras.

Onze locatie deze middag

We zijn te gast bij Café Restaurant Merz in Dordrecht, een plek met een huiselijk gevoel. Merz heeft een aparte zaal beschikbaar waar we het speeddaten mogen hosten. Na afloop kun je gezellig blijven hangen voor nog een drankje, of om een hapje te eten. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar we zien dit regelmatig gebeuren na het speeddaten.

Dit krijg je:

  • Een gezellige middag met een super leuke spannende ervaring om nooit te vergeten!
  • Ontvangst en begeleiding door onze fantastische host
  • Minimaal 10 korte dates met iemand van het andere geslacht die ook single is
  • Matchmail – je kunt aangeven bij ons of je iemand nog eens zou willen spreken, bij wederzijdse interesse ontvang je elkaars emailadres.
  • Een hapje en een drankje (extra drankjes voor eigen rekening)


En verder…..

Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is, wij doen altijd onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit. Wanneer het verschil té groot is zullen we het evenement een paar weken verplaatsen. Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Café Restaurant Merz
  • Korte Kalkhaven 3
  • Dordrecht

Evenement details

  • 4 juni 2022 14:00   -   16:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda