[Verplaatst naar 22 oktober] Speeddaten (25 t/m 39 jaar) – 3 september 2022 – Oud-Beijerland

Datum evenement:

3 september 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Van Speyck

Deze activiteit is verplaatst naar 22 oktober a.s.

Doe mee aan het Buitenspelen op 24 september of kom speeddaten op 22 oktober (binnenkort beschikbaar)!

 

Speeddaten: meerdere korte dates op één middag!

Staar je niet blind op mooie plaatjes, maar trakteer ál je zintuigen op een gezellige middag! Hop, van die bank af, stop met swipen en start met daten. First dates in het kwadraat 😉

Wat is speeddaten eigenlijk?

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens onze speeddate zul je andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Zo krijgen ook ‘onopgemerkte’ vrijgezellen een kans om andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag die dag. De dames nemen plaats aan de tafels en de heren schuiven steeds een tafeltje door. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Uit ervaring blijkt dat 4 a 5 minuten meestal te kort wordt bevonden.

Deze speeddate is voor singles van 25 t/m 39 jaar – ben je een jaartje ouder of jonger en wil je graag meedoen, neem dan even contact op met ons 🙂

Leuk iemand gezien: vul in op het Match formulier

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iemand gezien die je nog weleens zou willen spreken? Dit kun je anoniem aan de organisatie doorgeven via het match-formulier. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur van ons jouw persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandelt de kaarten vertrouwelijk en je loopt dus sowieso geen blauwtje.

Ook al denk je, nee ik geloof niet dat het iets voor mij is, gewoon komen en ervaren!

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

Het programma

14.00: Inloop
14.15: Start speeddaten – max 12 dates van 6 minuten
16.00: Uitloop & Afterdrinks

Gezellig starten in de middag en dan kun je gewoon blijven hangen voor de zaterdagmiddag borrel na het speeddaten! Hoe leuk is dat, wie weet beland je na afloop met een klein groepje op het terras.

 

Onze locatie deze middag

We zijn op deze middag van harte welkom bij Café van Speyck in de Peperstraat. Een super sfeervolle, gezellige locatie in Oud-Beijerland. Na afloop kun je gezellig blijven hangen voor nog een drankje, of om een hapje te eten. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar we zien dit regelmatig gebeuren na het speeddaten.

Dit krijg je:

  • Een gezellige middag met een super leuke spannende ervaring om nooit te vergeten!
  • Ontvangst en begeleiding door onze fantastische host
  • Minimaal 10 korte dates met iemand van het andere geslacht die ook single is
  • Matchmail – je kunt aangeven bij ons of je iemand nog eens zou willen spreken, bij wederzijdse interesse ontvang je elkaars emailadres.
  • Een hapje en een drankje (extra drankjes voor eigen rekening)

En verder…..

Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is, wij doen altijd onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit. Wanneer het verschil té groot is zullen we het evenement een paar weken verplaatsen. Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Ben je erbij? Koop dan hier je ticket!

Event FAQs

Hoe is de verdeling Man Vrouw?

Bij hetero speeddating probeert de organisatie altijd een (ongeveer) gelijke verdeling van aanwezige mannen en vrouwen op het event te hebben. Dit kan een klein beetje afwijken, maar we doen ons best. Bij een te groot verschil wordt het evenement een paar weken vooruit verplaatst, de deelnemers worden hiervan op tijd op de hoogte gesteld. Kun je de nieuwe datum niet dan kunnen we je deelname annuleren of over zetten naar een andere activiteit

Zijn matches gegarandeerd?

Wij hebben helaas geen invloed op de aangekruisde ja-tjes van de deelnemers. Een leuke middag/avond is sowieso gegarandeerd!

Ik vind het rete-spannend en twijfel of ik me opgeef. Ben ik de enige?

Nee, zeker niet! De meeste deelnemers zijn de eerste keer best een beetje gespannen. Onze ervaring is dat de meeste singles zich meteen op hun gemak voelen na het eerste gesprek. Ze ervaren tijdens het eerste gesprek dat het allemaal wel mee valt en krijgen er heel veel plezier in! Het is een veilige manier van daten en nieuwe mensen ontmoeten.

Een activiteit is uitverkocht of vol, ik kan me niet meer aanmelden, wat nu?

Je mag ons altijd een mail (of bericht via het contactformulier) sturen wanneer je interesse hebt om mee te doen aan een uitverkochte activiteit, we houden een wachtlijst bij en wanneer er een plekje vrijkomt brengen we je op de hoogte.

Locatie evenement:

  • Van Speyck
  • Peperstraat 7
  • Oud-Beijerland

Evenement details

  • 3 september 2022 14:00   -   16:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda