Speeddate XXL – 10 september 2023 – Studio’s Aalsmeer

Datum evenement:

10 september 2023

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Studio

Speeddaten: meerdere korte dates op één middag!

Ben jij wel toe aan het ontmoeten van nieuwe singles in het echte leven? Niet weken lang chatten en er bij een eerste afspraak achter komen dat het toch niet je type is?

Wil jij graag meteen weten wat vlees je in de kuip hebt?

Kom dan eens speeddaten; meerdere korte dates op één middag. Zo weet je binnen 5 minuten of iemand je type is of niet. Op je matchkaart kun je aangeven wie je nog eens zou willen spreken. Bij een wederzijdse interesse ontvang je van de organisatie elkaars e-mailadres.

Dit keer zijn we te gast op een heel bijzondere locatie, namelijk Studio’s Aalsmeer. Lees snel verder of meld direct aan!

Speeddaten XXL wordt georganiseerd voor singles van de volgende leeftijdscategorieën:

* 27 – 39 jaar
* 37 – 49 jaar
* 47 – 59 jaar

Met een kleine overlap zodat je zelf kunt kiezen. Ben je een jaartje ouder of jonger en wil je graag meedoen, neem dan even contact op met ons 🙂

Wij organiseren de gezelligste speeddates voor singles uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en natuurlijk ook uit de rest van Nederland.

Wat is speeddaten eigenlijk?

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens onze speeddate zul je andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Uit ervaring blijkt dat 4 a 5 minuten meestal te kort wordt bevonden.

Toch bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag die dag. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Na afloop kun je anoniem aangeven wie je nog eens zou willen spreken. Bij wederzijdse interesse krijg je elkaars e-mailadres.

Het programma:

14.00: Inloop en uitleg door Mingle the Single

14.15: Start speeddaten – minimaal 10 dates van 6 minuten. De dames blijven zitten en de heren schuiven door

16.00: Uitloop & Afterdrinks

 

Onze locatie deze middag bij Studio’s Aalsmeer

Een locatie met een bijzonder rijke geschiedenis, waar iedereen een gevoel bij heeft. Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen, en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio’s huisvestte. Tegenwoordig behoort Studio’s Aalsmeer tot een van Nederlands meest unieke locaties voor evenementen, televisieopnames, voorstellingen etc. Er zijn meerdere zalen, allemaal met een prachtig decor, zo is er de Pianobar, The Club,  Na afloop kun je gezellig blijven hangen voor nog een drankje en een hapje. Dit is op eigen gelegenheid.

Studio’s Aalsmeer heeft voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren eerste 30 minuten gratis, daarna €1,44 per 12 minuten) en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt voor de deur uitstappen bij de bushalte Van Cleeffkade. Zowel lijn 340 als lijn 198 is aangesloten op deze bushalte.

Leuk iemand gezien: vul in op het Match formulier

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iemand gezien die je nog weleens zou willen spreken? Dit kun je anoniem aan de organisatie doorgeven via het match-formulier. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur van ons jouw persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandelt de kaarten vertrouwelijk en je loopt dus sowieso geen blauwtje.

Ook al denk je, nee ik geloof niet dat het iets voor mij is, gewoon komen en ervaren!

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

Wat krijg je?

  • Een gezellige middag met een super leuke spannende ervaring om nooit te vergeten!
  • Ontvangst en begeleiding door onze fantastische host
  • Minimaal 10 korte dates met iemand van het andere geslacht die ook single is
  • Matchmail – je kunt aangeven bij ons of je iemand nog eens zou willen spreken, bij wederzijdse interesse ontvang je elkaars emailadres.
  • Een hapje en een drankje (extra drankjes voor eigen rekening)

 

Deze speeddate is voor singles van de volgende leeftijdscategorieën:

* 27 – 39 jaar
* 37 – 49 jaar
* 47 – 59 jaar

Met een kleine overlap zodat je zelf kunt kiezen. Ben je een jaartje ouder of jonger en wil je graag meedoen, neem dan even contact op met ons 🙂

Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is, wij doen altijd onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit. Wanneer het verschil té groot is zullen we het evenement een paar weken verplaatsen. Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje met je telefoonnummer erin, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Doe mee en koop hier je ticket!

Aanmelden:

Koop een ticket: Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket:
Man 27 - 39 jaar
32.50
Vrouw 27 - 39 jaar
32.50
Man 37 - 49 jaar
32.50
Vrouw 37 - 49 jaar
32.50
Man 47 - 59 jaar
32.50
Vrouw 47 - 59 jaar
32.50
Hoeveelheid: Totaal

Event FAQs

Ik heb het nog nooit gedaan en ik vind het spannend. Moet ik me wel inschrijven?

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan" Pipi Lankous Ook al ben je van nature niet echt een prater of ietwat onzeker, het speeddaten kan je een boost geven. Het eerste gesprekje is misschien spannend, maar je zult merken dat het steeds makkelijker gaat. De minuten vliegen voorbij. En als het gesprekje stilvalt hebben we daarvoor ook iets bedacht wat we op de tafels neerleggen. Je hebt tijdens het speeddaten meer gesprekjes, dan in de supermarkt, dat is een ding wat zeker is!

Wat voor soort mensen doen mee aan speeddaten?

Wij snappen als geen ander dat je graag wilt weten wat voor soort mensen er meedoen aan speeddaten. Het is lastig te zeggen welk type mens er precies mee doet, we kunnen je wel het volgende garanderen: iedereen is single en staat open voor een gesprekje en om te kijken of de gesprekspartner wellicht een mogelijke partner kan zijn.

Ik heb een match, en nu?

Wanneer de match wederzijds is (dus wanneer jullie beiden bij ons hebben aangegeven elkaars gegevens te willen ontvangen), brengen wij jullie in contact met elkaar door e-mailadressen uit te wisselen. De bal voor contact of een vervolgafspraak ligt dan bij jullie. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de activiteit zelf contactgegevens te vragen aan degene die jij graag nog eens zou willen spreken. Je gegevens zijn bij ons in goede handen en we stellen privacy hoog in vaandel

Wanneer zal ik me inschrijven?

Zolang er beschikbare kaarten zijn kun je inschrijven wanneer je wilt. Je kunt wachten om je in te schrijven tot vlak voor het event, maar als je écht zeker wilt zijn van een plekje, dan kun je beter niet te lang wachten en je zo vroeg mogelijk aanmelden.

Locatie evenement:

  • Studio
  • Van Cleeffkade 15
  • Aalsmeer

Evenement details

  • 10 september 2023 14:00   -   16:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda