fbpx

Speeddaten (jaren ’80 en ’90) – 5 februari 2022 – Oud-Beijerland

Datum evenement:

5 februari 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Café van Speyck, Peperstraat 7

Speeddaten is terug van weggeweest!

Wat een opluchting, we kunnen aanstaande zaterdag gewoon gaan speeddaten in Oud-Beijerland! En dat is mooi, want we hebben best wel wat aanmeldingen! We starten iets eerder met de eerste leeftijdscategorie zodat we op tijd klaar zijn. De dames nemen plaats aan de tafels en de heren schuiven steeds een tafeltje door. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Uit ervaring blijkt dat 4 a 5 minuten meestal erg kort wordt bevonden.

Leuk iemand gezien: vul in op het Match formulier

Iemand gezien die je nog weleens zou willen spreken? Dit kun je anoniem aan de organisatie doorgeven via het match-formulier. Bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur elkaars e-mailadres. Dus je loopt sowieso geen blauwtje!

Wat is speeddaten eigenlijk?

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van daten. Tijdens een speeddate zul je andere vrijgezellen voor een kort gesprekje ontmoeten. Zo krijgen ook ‘onopgemerkte’ vrijgezellen een kans om andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 4 a 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Dat vertellen we je graag die dag.

 

Matchmail!

Vlak voor we beginnen zal de host het nog een keer goed uitleggen. Iedere deelnemer krijgt een matchkaart waarop hij/zij kan invullen of hij/zij het e-mail adres van de ander wil ontvangen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur van ons jouw persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres. Aan het eind levert iedereen de kaart in bij de organisatie. De organisatie behandelt de kaarten vertrouwelijk.

 

Ook al denk je, nee ik geloof niet dat het iets voor mij is, gewoon komen en ervaren!

 

Bijna alle deelnemers vonden het achteraf zo ontzettend leuk en snapten niet waarom ze zich van te voren een beetje druk hadden gemaakt. Weer iets van de bucketlist afgestreept.

Het programma:

14.00: Inloop
14.15: Start speeddaten: geboren in de jaren 80’s/begin 90’s – max 14 dates van 4 minuten
16.00: Uitloop & Afterdrinks

 

Gezellig starten in de middag en dan kun je gewoon blijven hangen voor de zaterdagmiddag borrel na het speeddaten! Hoe leuk is dat!

 

Inclusief

Speeddaten, matchmail, een drankje en een hapje. Extra drankjes zijn voor eigen rekening.

Belangrijk

  • Er kan worden gevraagd om een Corona toegangsbewijs of een negatieve test via de Corona Check app. Wij respecteren het toegangsbeleid dat de locatie hanteert.
  • Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is in bepaalde leeftijdscategorieën, wij doen onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit.
  • Aangezien we binnen de niet-overschrijdende tijden blijven, het een vrij statische activiteit is waarbij we tijdens de gesprekken een veilige 1,5 meter afstand kunnen houden, er met het verplaatsen mondkapjes gedragen zullen worden en er genoeg ruimte is voor de in verhouding kleine groep mensen, achtten wij het verantwoord de Speeddate Marathon  door te laten gaan.

Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Café van Speyck, Peperstraat 7
  • Oud-Beijerland

Evenement details

  • 5 februari 2022 14:00   -   16:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda