Singles Zomerborrel – 1 juli 2023 – Amersfoort

Datum evenement:

1 juli 2023

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

Amersfoort

Proost jij mee op onze gezellige singles borrel op een (nu nog) geheime locatie in Amersfoort.

Op zaterdag 1 juli 2023 is de gezelligste en laagdrempeligste Singlesborrel van Utrecht! Ontmoet nieuwe of bekende singles en vrijgezellen, mingle met elkaar en drink een lekker drankje. In- en uitlopen wanneer je wil!

De entree is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening). De locatie wordt bekend gemaakt via de community, en is op een zomerse locatie bij Amersfoort.

Stel je eens voor, onze single-members bij elkaar, een drankje in je hand en gezellige muziek. Wil jij erbij zijn? Wordt dan Mingle the Single community member (slechts €14,95 voor 3 maanden)!

Het programma:

19:00 uur inloop en ontvangst door het Mingle the Single team (eerste uur aanwezig)

22:00 uur einde borrel, uiteraard is het mogelijk om met elkaar een hapje te gaan eten of verder te borrelen een de nabij gelegen horeca.

De locatie:

We zijn te gast op een zomerse locatie in Amersfoort 🙂 op deze locatie krijg je écht het ultieme vakantiegevoel. Host Judith uit Dalfsen zal iedereen hartelijk ontvangen.

De exacte locatie houden we nog héél even geheim, maar die vind je gauw in de community.

Een lidmaatschap kost €14,95 voor 3 maanden of €24,95 voor een half jaar. Leg contact met andere singles én elk weekend meerdere activiteiten door het hele land waar je kunt aansluiten.

Een super leuke borrel waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en gezellig!

Hoe kun je erbij zijn?

Deze borrel is speciaal voor onze community members. Je moet dus lid zijn om achter de locatie van de borrel te komen.

  • Ben je member? Dan kun je je via onze community aanmelden. Een week voorafgaand ontvang je de locatie van de borrel.
  • Ben je nog geen member? Wordt dan 3 maanden lid voor maar €14,95 en neem deel aan (gratis) activiteiten van anderen, krijg korting op onze events en connect met andere single members. Als lid heb je gratis toegang tot deze borrel!

  • Amersfoort

Evenement details

  • 1 juli 2023 19:00   -   22:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda