fbpx

Singles Brunch op de Euromast – 13 maart 2022

Datum evenement:

13 maart 2022

Tijd evenement:

11:00

Locatie evenement:

Euromast

Wat is er nu leuker om lekker te brunchen met andere singles en alleenstaanden  op grote hoogte? Kom naar onze Brunch op spectaculaire hoogte in de Euromast in Rotterdam.

“Voor deze activiteit moet je absoluut geen hoogtevrees hebben.” Op 13 maart gaat Mingle the Single op pad om dichtstbijzijnde wereldstad Rotterdam te verkennen vanuit de iconische Euromast. Mingle the Single heeft tijdens deze dag meerdere tafels bemachtigd in de Euromast voor een overheerlijke brunch én een toast op het nieuwe jaar. Er komen etagères met zoete en hartige versnaperingen, koffie, thee en jus d’orange op tafel. Kortom, een culinaire ervaring waarbij men komt voor de gezelligheid en natuurlijk het ontmoeten van andere singles en alleenstaanden op ontspannen wijze.

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen terwijl de zon opkomt, Rotterdam ontwaakt en jij geniet van een uitgebreide brunch met het beste uitzicht op de stad? Meld je dan nu aan voor deze Singles Nieuwjaarsbrunch.

Na de brunch worden jullie uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de platforms en de Euroscoop. De uitkijkplatforms bevinden zich op 100 & 112 meter hoogte. Elke 7 minuten gaat er een rit met de roterende panoramalift, de Euroscoop naar maar liefst 185 meter hoogte!
NB Een rit met de Euroscoop is altijd onder voorbehoud van technische- en weersomstandigheden.

Iconische Uitkijktoren

In de jaren zestig was de Euromast 112 meter hoog. Genoeg om boven de skyline van de Maasstad uit te torenen. Maar de trots van Rotterdam werd links en rechts ingehaald door andere gebouwen. In 1970 sloeg de Euromast terug. Met de plaatsing van de Euroscoop, is de Euromast met 185 meter tot op de dag van vandaag de hoogste toeristische uitkijktoren van Nederland!

   

Dit is het programma:

10:45 uur    Ontvangst bij de Euromast in Rotterdam
11:00 uur    Start brunch
13:15 uur    Bezoek aan de uitkijkplatforms en de Euroscoop op 185 meter hoogte
14:00 uur    Einde activiteit

Inclusief

3 uur op grote hoogte in goed gezelschap van gelijkgestemden en je ontmoet andere singles tijdens een bezoek aan de Euromast, een uitgebreide brunch met mini festival broodjes, hartig beleg (kaas, rosbief, kiprollade), zoet beleg (aardbeienjam, abrikozenjam, hagelslag), croissantjes, chocoladebroodje, donuts, eclairs, rollys, gegratineerde tomaat, kipworstje, roerei, uitgebakken spek, fruitsalade, yoghurt/muesli, koffie, koffie, thee en jus d’orange, toegang tot de uitkijkplatforms en de Euroscoop.

BELANGRIJK

Check via de link hiernaast/-onder de laatste Coronamaatregelen op de site van Rijksoverheid

STAAT JOUW LEEFTIJDSCATEGORE ER NIET MEER TUSSEN? STUUR ONS EEN MAILTJE

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Euromast
  • Parkhaven 20
  • Rotterdam

Evenement details

  • 13 maart 2022 11:00   -   14:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda