Singles Nieuwjaarsborrel – 6 januari 2023 – Hellevoetsluis

Datum evenement:

6 januari 2023

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

Happy New Year! Proost jij mee op onze gezellige Nieuwjaarsborrel op een (nu nog) geheime locatie – gratis speciaal en exclusief voor onze community members!

 

Op vrijdagavond 6 januari 2023 is de gezelligste en laagdrempeligste Singles Nieuwjaarsborrel van Zuid Holland Zuid! Deze borrel is speciaal voor onze community members. Ontmoet nieuwe of bekende singles en vrijgezellen, mingle met elkaar en drink een lekker drankje.

De entree is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening). De locatie wordt later bekend gemaakt via de community, en is ergens in Zuid-Holland-Zuid. We kunnen alvast verklappen dat het op een mooie authentieke locatie is en voor bitterballen worden gezorgd!

Stel je eens voor, onze single-members bij elkaar, lekkere hapjes, een drankje in je hand. Een mooie aftrap van het nieuwe jaar! Wil jij erbij zijn? Wordt dan Mingle the Single community member (slechts €14,95 voor 3 maanden)!

Het programma:

19:00 uur inloop en ontvangst door het Mingle the Single team

22:00 uur einde borrel, uiteraard mag je blijven hangen, de bar is open tot in de late uurtjes.

De locatie:

Een gezellige bar op een vrij centraal gelegen locatie in Hellevoetsluis, deze wordt bekend gemaakt in onze members community.

Een super leuke borrel waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en gezellig!

Hoe kun je erbij zijn?

Deze borrel is speciaal voor onze community members. Je moet dus lid zijn om achter de locatie van de borrel te komen.

  • Ben je member? Dan kun je je via onze community aanmelden. Een week voorafgaand ontvang je de locatie van de borrel.
  • Ben je nog geen member? Wordt dan 3 maanden lid voor maar €14,95 en neem deel aan (gratis) activiteiten van anderen, krijg korting op onze events en connect met andere single members. Als lid heb je gratis toegang tot deze borrel!

  • Hellevoetsluis

Evenement details

  • 6 januari 2023 19:00   -   22:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda