Singles Kerstborrel – 10 december 2022 – Zuid-Holland-Zuid

Datum evenement:

10 december 2022

Tijd evenement:

19:30

Locatie evenement:

Hoeksche Waard

Trek je favoriete kerst outfit uit de kast en kom naar onze Kerstborrel op een (nu nog) geheime locatie – gratis speciaal en exclusief voor onze community members!

 

Op zaterdagavond 10 december is de gezelligste en laagdrempeligste Singles Kerstborrel van Zuid Holland Zuid! Deze borrel is speciaal voor onze community members. Ontmoet nieuwe of bekende singles en vrijgezellen, drink een lekker drankje en doe een (klein) dansje.

De entree is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening). De locatie wordt later bekend gemaakt via de community, en is ergens in Zuid-Holland-Zuid. We kunnen alvast verklappen dat het een gezellige bar is, waar ook een DJ draait en waar je lekkere drankjes kunt bestellen.

Stel je eens voor, onze single-members bij elkaar, lekker minglen, een DJ die heerlijke deuntjes speelt, een drankje in je hand. Een mooie aftrap van de kerstdagen! Wil jij erbij zijn? Wordt dan Mingle the Single community member (slechts €14,95 voor 3 maanden)!

Het programma:

19:30 uur inloop en ontvangst door het Mingle the Single team

22:00 uur einde borrel, uiteraard mag je blijven hangen, de bar is open tot in de late uurtjes.

De locatie:

Een gezellige bar op een vrij centraal gelegen locatie in Zuid-Holland-Zuid (Hoeksche Waard), deze wordt bekend gemaakt in onze members community. De locatie is goed bereikbaar met OV (bus).

Een super leuke borrel waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en gezellig!

Hoe kun je erbij zijn?

Deze borrel is speciaal voor onze community members. Je moet dus lid zijn om achter de locatie van de borrel te komen.

  • Ben je member? Dan kun je je via onze community aanmelden. Een week voorafgaand ontvang je de locatie van de borrel.
  • Ben je nog geen member? Wordt dan 3 maanden lid voor maar €14,95 en neem deel aan (gratis) activiteiten van anderen, krijg korting op onze events en connect met andere single members. Als lid heb je gratis toegang tot deze borrel!

Locatie evenement:

  • Hoeksche Waard
  • Zuid-Holland (Zuid)

Evenement details

  • 10 december 2022 19:30   -   22:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda