Singles borrel – 26 maart 2023 – Hoeksche Waard

Datum evenement:

26 maart 2023

Tijd evenement:

16:00

Locatie evenement:

Hoeksche Waard (wordt later bekend)

Proost jij mee op onze gezellige singles borrel op een (nu nog) geheime locatie in de bar van een recent geopend restaurant in de Hoeksche Waard – gratis speciaal en exclusief voor onze community members!

 

Op 26 maart 2023 is de gezelligste en laagdrempeligste Singlesborrel van Zuid Holland! Deze borrel is speciaal voor onze community members van Mingle the Single. Ontmoet nieuwe of bekende singles en vrijgezellen, mingle met elkaar en drink een lekker drankje. In- en uitlopen wanneer je wil!

De entree is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening). De locatie wordt later bekend gemaakt via de community, en is ergens in de prachtige bar van een gloednieuw restaurant in de Hoeksche Waard (prima bereikbaar met OV en goede parkeergelegenheid).

Stel je eens voor, onze single-members bij elkaar, een drankje in je hand en gezellige muziek. Wil jij erbij zijn? Wordt dan Mingle the Single community member (slechts €14,95 voor 3 maanden)!

Het programma:

16:00 uur inloop en ontvangst door het Mingle the Single team (eerste uur aanwezig)

19:00 uur einde borrel, uiteraard is het mogelijk om met elkaar een hapje te gaan eten of verder te borrelen een de nabij gelegen horeca.

De locatie:

Een gezellige bar op een makkelijk te bereiken locatie in de Hoeksche Waard (bereikbaar met OV en goede parkeergelegenheid) deze wordt bekend gemaakt in onze online community.

Een super leuke borrel waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en gezellig!

Hoe kun je erbij zijn?

Deze borrel is speciaal voor onze community members. Je moet dus lid zijn om achter de locatie van de borrel te komen.

  • Ben je member? Dan kun je je via onze community aanmelden. Een week voorafgaand ontvang je de locatie van de borrel.
  • Ben je nog geen member? Wordt dan 3 maanden lid voor maar €14,95 en neem deel aan (gratis) activiteiten van anderen, krijg korting op onze events en connect met andere single members. Als lid heb je gratis toegang tot deze borrel!

  • Hoeksche Waard (wordt later bekend)

Evenement details

  • 26 maart 2023 16:00   -   19:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda