Singles Borrel – 27 mei 2023 – Breda

Datum evenement:

27 mei 2023

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

Proost jij mee op onze gezellige singles borrel op een (nu nog) geheime locatie in Breda – gratis speciaal en exclusief voor onze community members!

 

Op 27 mei 2023 is de gezelligste en laagdrempeligste Singlesborrel van Noord Brabant! Deze borrel is speciaal voor onze community members van Mingle the Single. Ontmoet nieuwe of bekende singles en vrijgezellen, mingle met elkaar en drink een lekker drankje. In- en uitlopen wanneer je wil!

De entree is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening). De locatie wordt later bekend gemaakt via de community, en is op een industriele locatie in Breda (nabij het station en voldoende parkeerplekken).

Stel je eens voor, onze single-members bij elkaar, een drankje in je hand en gezellige muziek. Wil jij erbij zijn? Wordt dan Mingle the Single community member (slechts €14,95 voor 3 maanden)!

Het programma:

19:00 uur inloop en ontvangst door het Mingle the Single team (eerste uur aanwezig)

22:00 uur einde borrel, uiteraard is het mogelijk om met elkaar een hapje te gaan eten of verder te borrelen een de nabij gelegen horeca.

De locatie:

We zijn te gast in een prachtig mooi proeflokaal in een van de oude fabriekshallen, een creatieve en ongedwongen plek in een industrieel decor aan het water, waar je kunt genieten van een perfect getapt, koud biertje. Behalve de lekkerste bieren vind je er ook een menukaart met andere lekkere drankjes eerlijk en vers eten.

De exacte locatie houden we nog héél even geheim, maar die vind je gauw in de community.

Een super leuke borrel waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en gezellig!

Hoe kun je erbij zijn?

Deze borrel is speciaal voor onze community members. Je moet dus lid zijn om achter de locatie van de borrel te komen.

  • Ben je member? Dan kun je je via onze community aanmelden. Een week voorafgaand ontvang je de locatie van de borrel.
  • Ben je nog geen member? Wordt dan 3 maanden lid voor maar €14,95 en neem deel aan (gratis) activiteiten van anderen, krijg korting op onze events en connect met andere single members. Als lid heb je gratis toegang tot deze borrel!

  • Breda

Evenement details

  • 27 mei 2023 19:00   -   22:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda