Singelsborrel Nieuwjaar – 13 januari 2024 – Omg. Den Haag

Datum evenement:

13 januari 2024

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

Regio Den Haag

Proost jij mee op onze gezellige singles borrel op een (nu nog) geheime locatie in omgeving Den Haag?

Cheers to a new year! Op zaterdag 13 januari is de gezelligste en laagdrempeligste Singlesborrel van Nederland! Ontmoet nieuwe of bekende singles en vrijgezellen, mingle met elkaar en drink een lekker drankje. In- en uitlopen wanneer je wil!

De entree is gratis voor leden van onze community en niet-leden kunnen een ticket kopen op deze pagina. De locatie is nog even geheim (lekker mysterieus hè) en wordt een paar dagen voor het evenement bekend gemaakt. Deze locatie heeft meer boomstammen dan in een bos, meer discoballen dan in de jaren 80 en meer games dan in een bordspelwinkel; oftewel FUN. Een gloednieuwe locatie in Den Haag!

Een super leuke borrel waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en gezellig!

Het programma:

19:00 uur inloop en ontvangst door Mingle the Single

22:00 uur einde borrel, je bent vrij om te blijven hangen op de locatie

Onze borrels staan bekend als super laagdrempelig om nieuwe en bekende singles te ontmoeten. Meestal zijn we met 40 tot 60 personen, een leuke verdeling man/vrouw en allerlei leeftijden.

Hoe kun je erbij zijn?

Deze borrel is voor onze community members – niet members kunnen een ticket kopen (en krijgen daarbij 3 maanden lidmaatschap cadeau).

  • Ben je member? Dan kun je je via onze community GRATIS aanmelden. Een week voorafgaand ontvang je de locatie van de borrel.
  • Ben je nog geen member? Koop dan hier je ticket en ontvang per e-mail de locatie van de borrel in je mailbox. De informatie om een account aan te maken ontvang je ook binnen 24 uur.

Ben je er klaar voor om nieuwe mensen te leren kennen? Koop dan hier je ticket!

Evenement heeft al plaatsgevonden
  • Regio Den Haag

Evenement details

  • 13 januari 2024 19:00   -   23:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda