fbpx

Online Escape room – 12 december 2021

Datum evenement:

12 december 2021

Tijd evenement:

16:00

Locatie evenement:

Stop swiping, start escaping met Mingle the Single…

Uniek in Nederland! Zo’n spannende avond heb je lang niet gehad….

Na een tijdje links en rechts te swipen op Tinder, heb je een erg leuke match, niets op aan te merken en bovendien begint je match zelf als eerste het gesprek. Dik pluspunt! Het gesprek dat volgt is vlot; het is grappig en jullie weten precies wat te zeggen om het gesprek gaande te houden. Wanneer jullie besluiten na enkele dagen een drankje te gaan drinken, twijfel je dan ook geen seconde, maar dan…..

Op deze avond word jij met een klein groepje singles van jouw leeftijd opgesloten in een zinderende Escaperoom! Jullie hebben een uur de tijd om het mysterie op te lossen en te ontsnappen uit dit lugubere kamertje. Het enige wat je nodig hebt is pen & papier, wat inlevingsvermogen en een drankje aan je zijde. Durf jij deze uitdaging aan? Ook als je nog nooit een escaperoom hebt gedaan is dit super leuk om te doen!

 

Wanneer?

Reserveer zondagmiddag 12 december om 16:00 uur in je agenda voor deze zinderende escape room.

Hoe werkt dit?

We spelen deze escape room online via Zoom. Met een klein team van leeftijdsgenoten gaan jullie in een apart kamertje aan de slag, vraag de host het hemd van het lijf om dit mysterie op te lossen en binnen een uur uit het kamertje te komen. Plezier en huiver gegarandeerd.

Na afloop is er tijd om gezellig na te borrelen en voor wie het leuk vindt worden de kamertjes opnieuw geopend om te kletsen met een kleiner groepje of 1-op-1.

24 uur van te voren ontvang je de instructies per email.

Uiteraard proberen we een goede teamverdeling te maken op leeftijd en zo goed als het lukt 50/50 verhouding M/V. En ja, als jij een teamgenoot ziet zitten, kun je dit aan het eind van de avond aan ons doorgeven! 🙂

Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is in bepaalde leeftijdscategorieën, wij doen onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit.

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Vanuit je eigen huis

Evenement details

  • 12 december 2021 16:00   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda