NatuurlijkSportieve Buitenspeeldag – 28 mei 2022 – Numansdorp (25-49 jaar)

Datum evenement:

28 mei 2022

Tijd evenement:

14:15

Locatie evenement:

Marina Numansdorp

Laatste plekken beschikbaar!

Zin om weer een buiten te spelen?

Op zaterdag 28 mei organiseren we samen met NatuurlijkSportief een Buitenspeeldag speciaal voor zo’n 30 singles en alleenstaanden van 25 tot 50 jaar in het Numansdorpse Bos bij de Jachthaven.

Buitenspelen, wat is dat dan?

Je hoeft geen super-held of super sportief te zijn om hier aan mee te kunnen doen. We gaan gewoon lekker ouderwets buiten spelen, net als vroeger 😉 Denk aan bomentikkertje, voeten van de vloer en andere kleine en grote uitdagingen met dingen die we in de natuur onderweg tegenkomen. Gewoon lekker ravotten en gek doen. We lopen via het Veerbos naar het strand. Laat je verrassen en geniet van het buiten spelen. De Buitenspeelbaas weet de groep te enthousiasmeren en activeren. Het hoeft allemaal niet zo heldhaftig te zijn als onderstaande foto, mag wel natuurlijk 😉

Lol en plezier gegarandeerd!

Buitenspeelbaas, NatuurlijkSportief?

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen. Onder begeleiding van ervaren trainers gaan we plezier hebben in bewegen en genieten van de buitenlucht en de natuur. Zeer laagdrempelig, met het doel om actief te zijn en nieuwe contacten te leggen. Ook door met elkaar oefeningen te doen.

Je bent nooit te oud om buiten te spelen. Laat je inspireren door hoe je naar buiten ging als kind. Onbevangen, op zoek naar uitdagingen, mogelijkheden en kansen. Deze dag gaan we met NatuurlijkSportief dingen doen die je deed als kind, of waarvan je dacht dat je het nooit zou durven. Lopen, rennen, klimmen, tillen, kruipen en springen. Regen, wind, warmte of kou, we passen ons aan en genieten ervan.

 

“Maar je moet het dus niet erg vinden om een beetje vies te worden!”

 

Dit is het programma:

14:15 uur    Ontvangst, aanwezig en uitleg bij de speeltuin in de jachthaven (naast jachthavenkantoor)
14:30 uur    Start Buitenspelen in het Numansdorpse Bos
16:00 uur    Einde actief deel en mogelijkheid om je even op te frissen, gezellig minglen in de speeltuin (met overkapping) met een drankje en hapje
17:00 uur    Einde activiteit

 

 

Inclusief

 • 1,5 uur Buitenspelen, begeleid door ervaren trainers ‘Buitenspeelbazen’ van NatuurlijkSportief;
 • Gebruik faciliteiten van de Jachthaven (sanitair) en de speeltuin (overkapping, picknicktafels);
 • Een hapje en drankje tijdens het borreluurtje geregeld door Mingle the Single;
 • Nieuwe sportieve contacten;
 • Mogelijkheid om na afloop anoniem bij ons aan te geven of er iemand aanwezig was waar je interesse naar uitgaat. Bij een wederzijdse interesse wisselen we jullie e-mail gegevens uit.

N.B. Deze activiteit kan doorgaan met minimaal 20 deelnemers. Bij voldoende deelnemers maken we een groepsindeling op leeftijd en zo’n goed mogelijke mix van mannen en vrouwen.

Wanneer je je hebt opgegeven, ontvang je een aantal dagen vóór het evenement de laatste updates en instructies via een e-mail.

Zelf meenemen

 • Goed zittende kleding waarin je lekker kunt bewegen en vies kunt worden;
 • Sportschoenen die nat /vies mogen worden
 • Een lange sportbroek is erg prettig aangezien je nog wel eens brandnetels of distels tegen kunt komen in het bos;
 • Een gevulde waterfles of bidon.

Zien we jou in de speeltuin?!

 

 

 

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

 • Marina Numansdorp
 • Veerweg 7
 • Numansdorp

Evenement details

 • 28 mei 2022 14:15   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda