Jeu de Boules & Blèren – zaterdag 19 november 2022 (25 -52 jaar) – Rotterdam

Datum evenement:

19 november 2022

Tijd evenement:

18:45

Locatie evenement:

Mooie Boules Rotterdam

Why so serious? De (volwassen) mens mag spelen!

Kom lekker boulen, borrelen, lachen, ketsen en blèren zaterdagavond 19 november 2022 en ontmoet ongeveer 30 singles in Rotterdam.

 

Doe jij met ons mee voor een ouderwets robbetje Jeu de Boules met goed gezelschap? We maken een baanindeling op leeftijd. Eerst twee rondes jeu de boulen, daarna gaan we gezellig borrelen en minglen. De toon is gezet na het Boulen, dus genoeg gespreksstof tijdens de borrel. En als klap op de vuurpijl hebben we voor de nachtegaaltjes een 20-persoons Karaoke box gereserveerd als muziekale afsluiting!

Je bent deze avond in het gezelschap met andere vrijgezellen geboren in de jaren ’70, ’80 en ’90 (dus ongeveer de leeftijd 25-50 jaar)

Jeu de Boulen en Blèren

Een super laagdrempelige activiteit waar je op ontspannen wijze heel gemakkelijk in contact komt met vrijgezellen en singles van je leeftijd. We starten direct met de activiteit als ijsbreker. Daarna schuiven we door voor de borrel en heb je genoeg te bespreken met de mede-deelnemers. Doe je mee?

Het programma:

18:45 uur Ontvangst bij Mooie Boules (Rotterdam), korte uitleg van de activiteit en baanindeling door Mingle the Single

19:00 uur Start Jeu de Boules

20:30 uur Borrel, gezellig napraten en minglen met een hapje en drankje

21:00 uur Karaoke voor de liefhebbers (8-persoons karaokebox voor 1,5 uur), geen-liefhebbers kunnen gewoon blijven plakken aan een van de borreltafels.

22:30 uur Eindtijd karaokebox

Jeu de boules: iedereen kan dit prachtige ‘spel van de ballen’ spelen. Laagdrempeliger wordt het niet. Klein balletje, stalen grote ballen, mikken en gooien maar.

Niemand komt onbeslagen ten ijs. Iedereen die zich aanmeld ontvangt de overzichtelijke spelregels in de instructiemail een paar dagen voorafgaand aan het evenement.

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen van je leeftijd ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en goed geregeld!

Kom naar deze super gezellige avond met Mingle the Single! We hebben tijdens deze activiteit meerdere Jeu de Boules banen bij Mooie Boules Rotterdam tot onze beschikking en maken een baanindeling op leeftijd.

Heb jij weer eens zin om een lekker potje te Jeu de Boulen? Is het jaren geleden, of heb je het deze zomer nog gedaan op de camping in Frankrijk? Maakt niet uit! Het gaat om de gezelligheid. Dit is echt een laagdrempelige ontspannen activiteit. Tijdens het spel kun je ook lekker wat te drinken bestellen, klinken er heerlijke deuntjes op de achtergrond en mocht je nog niet hebben avond gegeten kun je zelf wat lekkers bestellen on demand, op deze locatie wordt eten en drinken namelijk tot aan de zandbakken uitgereserveerd. Na een 1,5 uurtje boulen gaan we borrelen met overheerljke borrelhapjes.

Voor de muziekliefhebbers hebben we vanaf 21 uur gereserveerd bij Karaoke bar Dikke Mic een deurtje verder. Was je kets techniek in het zand misschien een flop? Dan kun je het tij laten keren en de sterren van de hemel zingen in onze eigen Mingle the Single 8-persoons Karaokebox met jullie favorite hits!

Wat is inclusief in het programma tot 21.00 uur?

  • 1,5 uur Jeu de Boules (halverwege wissel van teams)
  • gebruik faciliteiten van de Jeu de Boules baan
  • 2 consumpties
  • borrelhapjes tijdens de borrel
  • indeling met single leeftijdsgenoten
  • na afloop kun je anoniem aangeven wie je nog eens zou willen spreken

Extra hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.
Voor deelname aan het Karaokeën van 21:00 tot 22:30 uur heb je een extra ticket nodig.

Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat binnenkomt. Is jouw leeftijdscategorie vol? Stuur ons gerust een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Mingle the Single organiseert de leukste activiteiten voor singles in diverse leeftijdscategorieën. Kom via deze originele activiteit in contact met gelijkgestemde singles!

Koop hier je ticket!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Event FAQs

Ik kom voor de eerste keer naar een activiteit van Mingle the Single, maar ik vind het een beetje spannend. Hoe kan ik mij het beste voorbereiden erop?

Dat snappen wij heel goed en dat is ook geheel logisch! Voel je niet raar omdat je het een beetje spannend vind, je bent zeker niet de enige! Onze ervaring is dat singles na een tijdje bezig zijn met de activiteit en af en toe kletsen er juist van kunnen genieten. Bedenk je goed dat iedereen deze spanning ervaart en ook alleen komt. Stel elkaar op je gemak en dan praat je uiteindelijk de oren van elkaars hoofd af. :) 

Hoe is de verdeling tussen man en vrouw?

We proberen de verdeling tussen man en vrouw zo gelijk mogelijk te houden. We zien bijvoorbeeld wel dat er meer vrouwelijke deelnemers dan de mannelijke deelnemers  uit de jaren 50/60 zich aanmelden. Maar dit heeft natuurlijk geen invloed op de beleving van de activiteit. De activiteit is daardoor zeker niet minder leuk

Ik heb allergieën of dieetwensen, waar kan ik dit aangeven?

Goed dat je dit aangeeft! Je kunt dit tijdens je aanmelding aangeven. Hier zullen wij dan zo goed mogelijk rekening mee houden. 

Moet ik verplicht mee doen met de karaoke na Jeu de boules?

Nee! Zeker niet. Je kunt na het Jeu de boulen en borrelen nog even blijven hangen bij Mooie Boules of naar huis gaan,


Wanneer je mee wilt doen aan de karaoke dien je er een extra ticket van €9,95 erbij te kopen. Dit geeft je toegang tot de gesloten Mingle the Single Karaoke Booth bij Dikke Mic voor 2 uur lang (een deurtje naast Mooie Boules). 


We laten het Karaoke programma alleen doorgaan bij minimaal 16 nachtegaaltjes :-) (deelnemers).

Is de locatie goed bereikbaar?

De locatie is zeker goed bereikbaar. In de instructiemail - die je een aantal dagen voor de activiteit ontvangt - zullen ook parkeermogelijkheden en openbaar vervoer opties vermeld worden. 

Locatie evenement:

  • Mooie Boules Rotterdam
  • Vijverhofstraat 45
  • Rotterdam

Evenement details

  • 19 november 2022 18:45   -   23:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda